M109 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Keď už spomínaš humanitný obor, aj prezidentka Harvardu v takom pôsobí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Vládě/koalici asi někdo z ANO hacknul twitter, jinak si už tohle nedovedu vysvětlit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Před hodinou, kloubik napsal: Vládě/koalici asi někdo z ANO hacknul twitter, jinak si už tohle nedovedu vysvětlit..... Pro koho že teď dělá ten Mára Prchalů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Čechy čechům neasi. Ale možná by Fialovi někdo mohl říct, že flasteneckou bitvu nedokáže vyhrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 pokud někdo sleduje “Kecy a politika”, tak si myslím, změny se inspirovali tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 ...a renty pro doktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Tyvoe, to je ubohost. https://ekolist.cz/cz/publicistika/priroda/tygrice-ramba-z-chovu-karla-vemoly-ma-chirurgicky-odstranene-drapy-na-prednich-koncetinach?consent=CP1fSAAP1fSAAD3ACECSAdEsAP_gAEPgAATIJVwQQAAwAKAAsACAAFQALgAZAA6ACAAFAAKgAWgAyABoADmAIgAigBHACSAEwAJwAVQAtgBfgDCAMUAgACEgEQARQAjoBOAE6AL4AaQA4gB3ADxAH6AQgAkwBOACegFIAKyAWYAuoBgQDTgG0APkAjUBHQCaQE2gJ0AVIAtQBbgC8wGMgMkAZcA0oBqYDugHfgQHAhcBGYCVYIXQIYAFAAWABUAC4AIAAZAA0ACIAEcAJgAVQAxAB-AEJAIgAiQBHACcAGWAM0AdwA_QCEAEWALqAbQBNoCpAFqALcAXmAwQBkgDUwIXAAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=KEFMFRkZGhwcGB8bEBkZGh4dGRkYHRgeVFwVGR4eHxgcHhEdGAYdGBhUXE0VGR8YGRAYERsQHgYRGRxUSxUeGBwbbm0baxkfHmkfaxlsERwYGB9qG2scahhrGGtuaQ&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1190230&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1190230&dop_vert_id=int1&dop_req_id=zwmNUb2Yquu-202312071529&dop_id=24745159 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Prej bude česká náhrada Nutely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Volby v Rusku. Co mi to jen připomíná? Kreml a Ústřední volební komise označují za hlavní cíl voleb legitimitu Putinova znovuzvolení. Prezidentská administrativa stanovila za úkol zajistit volební účast na úrovni „70 % plus“ a výsledek „hlavního kandidáta“ - „75 % plus“. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Inu, asi tady máme člověka se zvláštním smyslem pro humor. Škody jako prase, možná i nějaké to zranění, ale členovi @polifka tohle: https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/?do=findComment&comment=2967239 přijde jako fajn příspěvek do vlákna "Humor" ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 9 minutami, Bert napsal: Inu, asi tady máme člověka se zvláštním smyslem pro humor. Škody jako prase, možná i nějaké to zranění, ale členovi @polifka tohle: https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/?do=findComment&comment=2967239 přijde jako fajn příspěvek do vlákna "Humor" ..... Gaussova křivka platí v každé sociální skupině, s tím se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Inu, asi tady máme člověka se zvláštním smyslem pro humor. Škody jako prase, možná i nějaké to zranění, ale členovi @polifka tohle: https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/?do=findComment&comment=2967239 přijde jako fajn příspěvek do vlákna "Humor" ..... Pakli jsem se kohokoli z vás dotkl, omlouvám se velmi za svůj příspěvek. Očividně jsem se trefil do špatného tématu. Příště si dám větší pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 V 7. 12. 2023 v 11:00, kloubik napsal: Vládě/koalici asi někdo z ANO hacknul twitter, jinak si už tohle nedovedu vysvětlit..... Evidentně se dokáží porazit sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 3 hodinami, Bert napsal: Inu, asi tady máme člověka se zvláštním smyslem pro humor. Škody jako prase, možná i nějaké to zranění, ale členovi @polifka tohle: https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/?do=findComment&comment=2967239 přijde jako fajn příspěvek do vlákna "Humor" ..... S podobnejma hovadama jsem strávil minulej víkend 300km (6 hodin) na D1 a moc jsem se teda nesmál. Skoro bych i řekl, že jsem byl posranej až za ušima. Normální lidi jeli průmerně 60km/h, do levýho jsem to zkusil jednou (protože mi kamion přede mnou konstantně zasíral čelní sklo) a hodně rychle mě to přešlo. Lahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 6. 12. 2023 v 23:49, M109 napsal: Keď už spomínaš humanitný obor, aj prezidentka Harvardu v takom pôsobí ... a neuplynul ani tyden… Elizabeth Magill: UPenn president quits in antisemitism row https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-67673545 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 OSN, MOV. Obě organizace na zblití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Jsem zvedav na dalsi sponzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Jebat olympiádu, když tam ty prasata budou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se