Rob2805 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 2 hodinami, tommasini napsal: To ho pustili na nějakej zkušební pobyt venku, ne? Popravdě, napadlo mě něco podobného - bývalý spolužák začal pár let zpátky posílat nám ostatním maily podobného ražení, nemělo to hlavu ani patu, nechápali jsme nikdo. Pak se po pár letech ukázal na srazu a dozvěděli jsme se, že se mu z ničeho nic rozjela schizofrenie. Naštěstí to asi podchytili včas a po medikaci byl celkem OK. Hned jak jsem viděl to vlákno tady, tak mi to naskočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Hm. Tak kdyby to tak bylo, neměl bych si z toho dělat srandu. Tyhle věci jsou hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Taky jsem měl podobnou zkušenost s jedním známým... vůbec jsem o tom nevěděl, že něčím takovým trpí...a jednoho pošmourného večera telefon od něj. Že se blíží konec světa a já jsem spasitel a mám jít na místní hřbitov k hrobu jeho otce a modlit se. Tím vše odvratim. Plus ješte hromada věcí okolo co mi řekl. Jako vyděsili mě to dost. Pak putoval na léčení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Tak jako na hribov si zajit mohl, zachranit svet… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 21 minutami, redd napsal: Tak jako na hribov si zajit mohl, zachranit svet… Chcalo a byla bouřka....moc se mi tam nechtělo, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 7 hodinami, Gustaf napsal: Chcalo a byla bouřka....moc se mi tam nechtělo, no A kdo teda ten svět zachránil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 17 hodinami, Bert napsal: Lachtan je z Prahy. Bydlí nedaleko Bohnické léčebny. Jeho telefon začíná 607 ....... . Jeho křestní jméno je Martin. Lachtan byl dnes ráno mnou z fóra odejit. GDPR poznámka: údaje získány z veřejných zdrojů. No, borci, ono to nebude tak lehké. V noci přes funkci "kontaktujte nás" přišla žádost o jmenování moderátorem. Z Lachtanova mailu. Jako bych měl s Chronomagem starostí málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 2 hodinami, VS napsal: A kdo teda ten svět zachránil? Lékaři a nejspíše nějaký prášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Ja myslim ze by se mu mela dat sance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 13 hodinami, Bert napsal: No, borci, ono to nebude tak lehké. V noci přes funkci "kontaktujte nás" přišla žádost o jmenování moderátorem. Z Lachtanova mailu. Jako bych měl s Chronomagem starostí málo. Lachtan a takové zbytečné zvíře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Miloš je čučkař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V 15. 2. 2024 v 6:33, Bert napsal: No, borci, ono to nebude tak lehké. V noci přes funkci "kontaktujte nás" přišla žádost o jmenování moderátorem. Z Lachtanova mailu. Jako bych měl s Chronomagem starostí málo. No proč by jsi mu nedal titul moderator hovnoris causa tobě to nic neudělá a jeho potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února ...V latině moc silnej nejsem, nebyl by to v jeho stavu spíš "Moderátor In Memoriam"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února hovnoris causa je výstižné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 5 hodinami, Conrad napsal: hovnoris causa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Taky slusnej bizar https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/paroubek-zeman-ceska-suverenita-socialni-demokracie-volebni-sjezd.A240217_060914_domaci_kop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Kdepa Paroubek, toe kanon. Jak je starsi, ma ten mozek vic a vic sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak doufám, že to alespoň bude znamenat odliv části debilních voličů od ANO a tím, že by jí klesly procenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak těch 0,002 % nikoho nevytrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Třeba Paroubek vykoumá nějakej převratnej marketing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se