Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Ale s tím balením kufrů bych ještě nespěchal. Drtivou většinu svého produktivního života jsem strávil mimo ČR i mimo EU. Přesto bych rád dožil v zemi, kde jsem se narodil. A protože jsem nenapravitelnej snílek, raději bych přiměl naše politické reprezentanty, aby skutečně reprezentovali naše zájmy, než po padesátce zas balit kufr a utíkat před "vlastními" lídry. Protože pokud si ani teď nevytáhnou hlavy z p.delí, pak už nikdy. Pak už by bylo variantou pouze čekat na nevyhnutelný kolaps. 1
hinkle Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Stav rozpoctu zemi jako nemecko, francie, italie, spanelsko asi netreba komentovat…odkud se vemou penize? https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/eu-countries-call-european-investment-bank-push-into-defence-funding-2025-01-31/ a taxonomie zbrojaru dle ESG uz se zmenila? Nebo ESG uz neplati? To je furt v gesci komise\ eu parlamentu…co chemikalie, ktere jsou potreba do vybusnin? jak by rekla angela nebo gerhard, teufel liegt im detail. Od 0:21 dale..
eloga Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 11:29, instant napsal: s Rusmi to je debata aj o Gronsku, Gaze atd.. to sa s istotou netyka len Ukrajiny. Realne sa za dalsie tri mesiace prenastavi svetovy poriadok. v podstate si Trumpova administrativa chce sprivatizovat Ukrajinu. No, mozeme len cakat, za co to s Rusmi vyhandluju. Nic pekne to ale nebude. Donald Trump demands for reparations from Kyiv are 'declaration of war' on Ukraine Trump’s mineral deal for Ukraine amounts to reparations on terms that are “worse than Versailles” – The Daily Telegraph Rozšířit
tommasini Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) V 19. 2. 2025 v 14:02, Americkej napsal: Ale s tím balením kufrů bych ještě nespěchal. Drtivou většinu svého produktivního života jsem strávil mimo ČR i mimo EU. Přesto bych rád dožil v zemi, kde jsem se narodil. A protože jsem nenapravitelnej snílek, raději bych přiměl naše politické reprezentanty, aby skutečně reprezentovali naše zájmy, než po padesátce zas balit kufr a utíkat před "vlastními" lídry. Protože pokud si ani teď nevytáhnou hlavy z p.delí, pak už nikdy. Pak už by bylo variantou pouze čekat na nevyhnutelný kolaps. Rozšířit No já právě to nutkání zatím moc nemám, ale to protože se cítím relativně bezpečně uvnitř EU (samozřejmě vnímám migraci atd, ale myslím tím jako člen většího celku). A ikdyž jak jsem psal se mi taky spousta věcí v ní nelíbí, tak jsem určitě za to, aby se tlačilo na vedení ke změnám a ne něco řešit odchodem, výstupem. Jenže pořád kolem sebe mám spoustu lidí, kteří akorát nadávají a melou o tom, že máme být nezávislí a že být v unii je zlo. A já zastávám názor, že je pořád lepší být uvnitř EU než mimo. Snažím se být realista. Upraveno 19. února uživatelem tommasini
tommasini Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 14:02, Americkej napsal: Ale s tím balením kufrů bych ještě nespěchal. Drtivou většinu svého produktivního života jsem strávil mimo ČR i mimo EU. Přesto bych rád dožil v zemi, kde jsem se narodil. A protože jsem nenapravitelnej snílek, raději bych přiměl naše politické reprezentanty, aby skutečně reprezentovali naše zájmy, než po padesátce zas balit kufr a utíkat před "vlastními" lídry. Protože pokud si ani teď nevytáhnou hlavy z p.delí, pak už nikdy. Pak už by bylo variantou pouze čekat na nevyhnutelný kolaps. Rozšířit A kdes žil převážně? Jen tak pro zajímavost.
Tobi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) V 19. 2. 2025 v 13:32, Bert napsal: Já myslím, že tenhle tip nevyjde .... Rozšířit To jo, už je rok 2025. Upraveno 19. února uživatelem Tobi oprava
Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 14:41, tommasini napsal: A kdes žil převážně? Jen tak pro zajímavost. Rozšířit SZ
Prochy68 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Začíná to vypadat, pokud Ukrajina kapituluje, do 24 hodin ukončím válku.
Micey Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade.. Upraveno 19. února uživatelem Micey
John_Lenon Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Prostě debil. V jeho minulý administrativě ho ještě měl kdo brzdit, ale teď tam má jen partu přikivovačů a tohle je důsledek. Špatně pro všechny strany. Tedy krom ruska, ty teď jedou ve stylu filmu z devadesátých let "Ještě větší blbec, než jsme doufali". Já jen kroutim hlavou nad všema, co tleskali jeho zvolení. Biden taky nebyl žádný terno, ale tohle... 1 1
Ajaj Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února na druhou stranu, kdy v historii měla Evropa větší příležitost ukázat, že má koule. Prostě říct, domluvte si Vláďo s Doníkem co chcete, ale dokud Ukrajina chce, podporujeme ji dál vojensky a sankce platí do konce světa hm…jenom tomu asi stojí v cestě průměrný evropský volič, kterému je U naprosto….
hinkle Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Jeste, ze mame eu, ktera se venuje tem strategickym zalezitostem, dokonce osobne vdL. https://international-partnerships.ec.europa.eu/news-and-events/news/launch-renewstable-barbados-project-2025-02-19_en
Rendell Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února No, takovou depku z dění ve světě jsem ještě neměl a každý den se to jen zhoršuje. 1
guzmic Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Tak, ještě by se potencionální nový prezident Ukrajiny mohl vzít za ruku s Putlerem a to by se opravdu zastavili až u Paříže.
John_Lenon Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Putin si to prostě "vyseděl". Čekal 11 let a sázka na to, že to západ přestane bavit, mu vyšla.
Jeronimo Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 17:05, Rendell napsal: No, takovou depku z dění ve světě jsem ještě neměl a každý den se to jen zhoršuje. Rozšířit Si říkám to samé. Já jsem snad takový bordel nikdy nezažil a nemám srovnání. Nebo čím jsem starší, tak vnímám ty věci tak nějak víc. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se