Frostie Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 V 17. 3. 2018 v 18:18, Frantik napsal: Docela dlouho uz krouzim kolem MRG a tahle recenze me posouvá zase kousek :-) Tak ti pěkne dekuju.Franz, a já myslel, že se chystáš na MR-F...
Frantik Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 V 17. 3. 2018 v 18:26, Frostie napsal: Franz, a já myslel, že se chystáš na MR-F... Ty uz mam vole :-)
Dantechno Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2018 V 17. 3. 2018 v 18:18, Frantik napsal: Docela dlouho uz krouzim kolem MRG a tahle recenze me posouvá zase kousek :-) Tak ti pěkne dekuju.Hele Franto myslim ze bys nelitoval...
Marcus Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Hodinky nadupané technologiemi jsou pro mě naprosto neznámá planeta. Třeba jednou po něčem takovém zatoužím. Pěkné počtení, plné zajímavých informací a super fotky. Díky.
lub Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Diky Dane, skvělá recenze s parádní hodinky. Umíš si vybrat.
Bells Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dane pěkná recenze naprosto nekompromisních G, ale víš, že můžeš jít ještě o krapítek výš že? MR-G Hammer a budeš mít úplný TOP, teda do chvíle, než zase přijdou s něčím dalším, protože těď se jim s těmi speciálními edicemi docela roztrhnul pytel Osobně jsem ocelové G dřív moc nemusel, ale mají něco do sebe, to se musí nechat, Casio tím ukazuje co všechno je schopné udělat, což je určitě fajn a ty hodinky prostě vypadají dobře. Hned na první dobrou je vidět, že na takových si nechal opravdu někdo záležet a není to typická pásová produkce v milionech kusů.
Dantechno Odesláno 19. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Jo jo vim, ale ta rucne kladivkovana verze se mi vubec nelibi. Ted vysli s radou G2000 , je o neco mensi ale velky rozdil tam nevidim. Ty modely s tsuiki kladivkovanim my pripominaji pazourek
Bells Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Však ode mě to bylo jen takové popíchnutí, nemohl jsem si to odpustit Souhlasím, že hammery jsou už moc, i když ve verzi G2000HB-1A by to nemusel být až takový extrém, když je tak pouze luneta, ale kdo ví. Naživo jsem to neviděl a z fotek těžko posoudit, buď to ty hodinky udělá zajímavější a nebo je to totálně degraduje.
michalval Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Přímo profi recenze. Díky za dobré čtení.
tano Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Libovka, jak jsi sepisal chlape. Kazdopadne palec nahoru za odvahu. Dekuji.
filo-boxer Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Diky za recenzi! Ta list price je teda hodne velky narez, ale co se da delat, to nejlepsi z nejlepsiho ma svou cenu. Nabusene jsou paradne, tool jak ma byt.
Lobber Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Pěkný a zajímavý otloukánky s počtením ...Ta cena je opravdu přísná i když sem koukal, že se dokážou vyšplhat až nad kilo... Jen asi za mě - není tu maličko škoda větší absence některých funkci??? Upraveno 21. března 2018 uživatelem Lobber
Dantechno Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Hele pro mě ani ne. Stopky , timer nebo alarm jsem použil jen na zkoušku. Naopak seřizování díky GPS jsem využil. Musím říct , že výčet funkcí nebylo to kvůli čemu jsem je kupova. Ale samozřejmě existují nabušenější plastové modely které ale zase nemají ty věci okolo, popsané mnou v recenzi.
dr.sphinx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Ten protisměrný chod vteřinovky, to je psycho. Normálně se mi na půl vteřiny zamotala šiška, nekecám. Hlavně jsou ty MR-G od výrobce STATEMENT jako kráva (trochu mi to z tohohle hlediska připomíná GS chrona). A není povrchovka jako povrchovka - na sponě Dan nemá NIC. Zero, nada, nix. A to nemám špatný oko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se