Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Je pravda, že BB mě už poslední dobou docela míjely, ale 58čky mi je zase připomněly. Budou asi setsakramentsky pohodlný, navíc nodate, fajn kalibr....no uvidíme

Me asi berou vic jak ty raily, ty zlaty rucky a cerveny trojuhelnik, to ja zeru, no uvidime nazivo. Upraveno uživatelem blackhead
Odesláno

Tudor s GMT pepsinama neměl nikdy nic společného. Tudor jako značka se mi líbí, respektuju jejich modely, vymakanost strojařiny, cena supr, ale tohle je prostě jen další homage na pepsi, no...

Odesláno

Ale na rozdil vod druhejch tady zustane sklizen aspon ve stejne stodole... ;)

Mne se trochu uz zajida ta x-ta variace na tema BB...ale dokud jim to budou lidi zrat...

Odesláno

Tudor s GMT pepsinama neměl nikdy nic společného. Tudor jako značka se mi líbí, respektuju jejich modely, vymakanost strojařiny, cena supr, ale tohle je prostě jen další homage na pepsi, no...

Ja neviem.. Podla mna si len v Tudor/Rolex povedali, ze ked moze robit homage na pepsiny kazda druha firma, tak preco nie aj Tudor  :lol2:  Za mna dobre, hlavne po tom ako sa ta cena za Rolex vysplhala hooooooooooodne... hore.

Odesláno

Pepsiny ne, ale BB58 je za mě vítěz letošního Baselu. A momentálně číslo 1 na mym wishlistu. Odsunuli i DJ na pozdějc. Fakt se na ně těšim naživo. :)

Odesláno

Tech variaci je stejne jako u Rolexu samotneho. Submariner ve vsech barvach, Seadweller, Deepsea, Yachtmaster - vsechno jsou to derivaty stejneho designu. U Tudoru je jediny rozdil a sice, ze cela rodina nese stejne jmeno Black Bay.

A co ma spolecneho Pepsi a Tudor. Prece ideu, se kterou Wilsdorf Tudor zakladal - nabidnout zakaznikum kvalitu Rolex za nizsi cenu. Takze chces pepsi GMT, mas balik penez a chces, aby to kazdy poznal, kup si GMT Master. Mas mensi balik penez a akceptujes, ze kazdy, kdo pozna Pepsi GMT Master, rozpozna taky, ze BB GMT neni GMT Master, kup si BB. Mne to nijak neurazi a dava mi to smysl.

Odesláno

Je pravda, že BB mě už poslední dobou docela míjely, ale 58čky mi je zase připomněly. Budou asi setsakramentsky pohodlný, navíc nodate, fajn kalibr....no uvidíme

V nějakém článku nebo videu říkali, že co se týče pohodlnosti, tak by to přirovnali k plechovým subům...takže asi super :)

A ani ta S&G verze není zas tak drahá... :-p

Odesláno

Mám pocit, že na hodinkee psali dostupnost worldwide až v červenci...

To se ruzni podle modelu:

BB 36 a 41 v modre => cervenec

BB GMS => cerven

BB 58 => cervenec

BB S&G => cervenec

ale treba BB 32 uz v dubnu...

Odesláno

Tak. Misto toho se mohli radeji poradne oprit do inhauznich Rangeru.

Odesláno

Tak Tudor má vícero "nevytěžených" designů, i mezi společenskými hodinkami, ale u Rangerů je to markantní asi nejvíc, a hned potom řada North Flag.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

a zmensit je o 2-3 mm! A když už budou u toho zmenšování, tak 40 mm Pelagos v oceli by byl famosni! 

Upraveno uživatelem dwg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...