bohus76 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Nechápu dotaz na 20ATM, u Seika,když většina Seik je s vodotěsností 10ATM. Jsi ochoten zaplatit ty zvýšené náklady ,posílání někam a případné zničení pouzdra ? /když nevydrží tlak /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Pouze se ptám na možnosti. Zda poskytují pouze do 10ATM nebo zvládají i 20ATM. Zkrátka, jaké služby nabízejí, případně i za kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Nechápu dotaz na 20ATM, u Seika,když většina Seik je s vodotěsností 10ATM. Jsi ochoten zaplatit ty zvýšené náklady ,posílání někam a případné zničení pouzdra ? /když nevydrží tlak /.SARB017 ma 20ATM, takze dotaz naprosto relevantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Nechápu dotaz na 20ATM, u Seika,když většina Seik je s vodotěsností 10ATM. Jsi ochoten zaplatit ty zvýšené náklady ,posílání někam a případné zničení pouzdra ? /když nevydrží tlak /.Kdyz nechapes dotaz, tak si nejdriv vover, na kolik jsou ty Alpinisty fabricky testovany, kdyz uz strilis vod boku. Upraveno 2. července 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Test ve fabrice je něco jiného,jak test u našich hodinářů,když v republice není zařízení jež by dokázalo tuto vodotěsnost /teda pokud se něco nezměnilo,teda někdo jej nekoupil/.. A samo to něco stojí. A taky myslím,že fungují soukromé zprávy.Jinak klid zbraním Upraveno 2. července 2018 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Jak píše bohush76, tlakovku na 20 ATM hodinářství v ČR nemají nebo o tom alespoň já nevím. Děláme tlakovou zkoušku na 10 ATM - stejně jako např. Breitling u Seawolfu, které mají deklarovanou vodotěsnost 300 ATM :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Seiko Turtle "Oranžáda". Provedené změny oproti originálu - safírové sklo, DLC luneta, oražová vnitřní luneta, ciferník + hodinová a minutová ručka z limitované edice Black Series a vteřinovka ze Zimbe Edition, aby to pěkně ladilo. Hodinky vypadají skvěle na koženém i gumovém řemenu. Pokud máte zájem o "Made to Measure" Seiko, ozvěte se nám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Na začátku byly dvě obyčejná pouzdra pro Seiko SKX. Zajímá Vás, jak to dopadne? Sledujte nás, brzy budeme pokračovat :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Představujeme Vám Seiko SKX Stealth. Z úprav jmenujme matné DLC (Diamond-Like Carbon) pouzdro. Tato povrchová úprava se používá mimo jiné i na zbraně a vyznačuje se skvělou odolností. Dále jsme instalovali nové safírové sklo s modrým antireflexem, nový ciferník, lunetu a kompletní sadu ruček. Samozřejmě nesmíme zapomenout na camouflage řemen :-). Pokud se chcete lišit od ostatních, ozvěte se nám. Upravíme Vaše stávající hodinky nebo Vám dodáme již upravené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Chlapi, tohle vlákno jsem objevil náhodou. Chci vám popřát hodně štěstí s Vašim projektem Atelier. U Luboše jsem měl své Doxy, vše proběhlo super, fajn pokec po telefonu,jednání na férovku,prostě pro mne 1A. U Samurajů které jsem následně od Luboše kupoval taky vše jak má být. Dík a držím palce a v případě nutnosti se na Vás zase rád obrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Chtěl bych se zeptat, jestli i renovujete ciferníky. Případně kdyby byla nějaká ukázka. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já jsem se Jacoba zapomněl zeptat jestli děláte i upgrade datových věnců na SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Chtěl bych se zeptat, jestli i renovujete ciferníky. Případně kdyby byla nějaká ukázka. Díky. Pokud děláme celkovou renovaci hodinek, ciferníky posíláme do zahraničí. Neboj, ne do Polska :-). Ale hodně toho jde vyčistit a tato totální renovace je až poslední možnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já jsem se Jacoba zapomněl zeptat jestli děláte i upgrade datových věnců na SKX. Ano, určitě děláme. Datový věnec nám můžeš dát na výměnu svůj, popř. umíme dodat černé věnce nebo ty verze s jinými symboly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Kurňa, škoda že nejste v Brně.Umíte třeba i ladičky ?Každopádně vám moc fandím a držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Kurňa, škoda že nejste v Brně.Umíte třeba i ladičky ?Každopádně vám moc fandím a držím palce! Nedávno jsme dělali ladičkové Omega :-). Jinak pošta není překážka, postupujeme tak docela často. A díky Míro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 To je dobrá zpráva.A myslíš, že by jste se pustili i do těchto ?Chtěl bych je dát do kupy. Strojek vypadá, že je úplně ok, ale prostě nejdou, těžko říct, čím to.Mám případně napsat na mail ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jsou krásný! Ozvi se klidně do SZ a zkusíme něco vymyslet :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Vážení, dokázali byste na Orient Mako (CEM 6500) safírové sklo a aretační kroužek pod lunetu? Ten kroužek je poškozený a nikde mi jej nechtějí vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Vážení, dokázali byste na Orient Mako (CEM 6500) safírové sklo a aretační kroužek pod lunetu? Ten kroužek je poškozený a nikde mi jej nechtějí vyměnit.To safírové sklo (ploché i konvexní) není problém. Kroužek někdo poškodil nebo? Možná by tam mohl pasovat z nějakých Seiko. To bychom museli zkusit. Kdyžtak se ozvi do zpráv :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se