bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ..pretoze sledujes hodinky, burgry a pinup kocky A já myslel, jakej jsem s tímhle portfoliem rebel Jdu se juknout na Zalando... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 to máš recht. Ale když člověk neseděl na koni, bylo to fakt strašný. Si všimni, jak si z Hermanna ti dva vzadu dělaj prču (a to maj přitom podobnej outfit). Pumpky.jpgÚplně vidim toho týpka s cukrovým špalkem vzadu, jak říká "koukej, jak je vyžranej, a to si blbec ještě vezme světlej oblek, a to to byl za kniplem Fokkeru takovej fešák". Hmmm... pokud se nemýlím tak týpek s cukrovým špalkem vzadu je Goeringův vrchní řiťolez feldmaršál letectva Milch, ten by si z rajtek svého chlebodárce (který mj. osobně rozhodl že není poloviční žid) prdel rozhodně nedělal. No a ten druhý válečný zločinec je Albert Speer, který byl ve své době (kromě šéfování ministerstvu průmyslu) něco jako vrchní říšský influencer vkusu a elegance - dobová "megacelebrita" váhové kategorie ve které byl v podstatě jen on a jeho nejlepší kámoš Hitler (Goering - tlustej feťák, Gobbels - kulhající kripl, Himmler - chcíplej pasáček slepic jim optikou tohoto vlákna nesahali ani po kotníky). Štěstí že Clocky byl tou dobou ještě na houbách Takže jestli se dnes děsíte návratu osmdesátek, připravte se na to že výše uvedené hrůzy (plus předválečné babské pytle á la Coco Chanel) jsou jenom otázka času, než to nějaká jiná chcíplotina v příští dekádě vytáhne ze šatníku a vydělá majlant na tom, že si to na sebe zase bude celej svět 3-5 let navlíkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Hoši, takovéhle gatě normálně nosím. A nejsou nejhorší. :-) Dokonce jsem už jedny roztrhal, tak jsem si nechal ušít nové. Jednou jsem je měl i na Svoboďáku v mekáči. S koženou bundou, šněrovacíma botama pod kolena a lodičkou to není vůbec špatná kombinace. I když batl nosím radši. :-D Ale chce to mít opasek nebo vypasované sako, jinak to eleganci ztrácí. :-) Upraveno 31. října 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 tak s tim tocenim v kruzich jste me uplne uklidnili vlastne jen len a vlnu nahradili polyesterem nebo jinou umelou hmotou... jeste ten obraceny kybl na hlavu jim chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Což mi připomíná, že by mohly přijít i pánský kamaše s každou nohavicí jiný barvy a k tomu Balenciaga s čtvrtmetrovou špičkou zahnutou nahoru Pohled do historie někdy paradoxně fakt uklidňuje. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Mne zase napadlo.. vase prdele poznaji stredovek, konkretne 16te storocie Na portretoch Rudolf II a Don Juan de Austria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jj, Speer razil tredny. Treba jednorady sako zapinal tak, ze nechal nezapnuty horni knoflik a spodni vetsinou zapinal. Zjevne se to neujalo. :-) ..... No a ten druhý válečný zločinec je Albert Speer, který byl ve své době (kromě šéfování ministerstvu průmyslu) něco jako vrchní říšský influencer vkusu a elegance - dobová "megacelebrita" váhové kategorie ve které byl v podstatě jen on a jeho nejlepší kámoš Hitler....: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Kamaše si kup na fleru https://www.fler.cz/zbozi/kamase-122-128-9126159 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Narazil jsem náhodou na přehlídku Paris Fashion Week Men: Thom Browne: Spring 2020 Collection... jestli tu ti fešáci už někde byli, tak to smázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Je mi do placu. Preco som si na chronomagu musel pozriet hentu bandu buzerantov? Kurva, jeden krajsi ako druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 No a teď si vem, ze zrovna tenhle obrazovej materiál bude za 500 let řešit parta historiků... jako že teda asi typicky pánský oblečeni z počátku milénia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 (upraveno) Ten poslední Indián může aspoň chodit, že ho to vzádu tak nebolí. A třeba za rok za dva ty jeho botky bude Sibiř postovat do vobuvního vlákna. Upraveno 3. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Je dobre, že autori outfitov majú rozum a ako ústredný prvok zaradili suspenzor. Predsa len by niekto mohol v prvotnom šoku a v návale pudu sebazáchovy nakopať takto vystrojenú osobu do gúl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Však "modelling" není nic jiného než eufemismus pro tradiční business prostitutů a prostitutek, co bez špetky cti prodávají své mrzké tělo komukoliv, včetně uchyláků všeho druhu - no a zrovna teď holt frčí genderové sebezesměšňování, srovnatelné opravdu jen se středověkýma šaškovskýma škorněma, špičatýma čepicema a trčícíma suspenzorama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 McStinger: zaujimava teoria. Ale ma vaznu trhlinu. Hentie veci nemaju gule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 (upraveno) Jó, trčící suspík by dneska neprošel, to by moc zdůraznovalo mužskou sexualitu. Dnešní suspenzor je hezky naplacato k tělu, připominá spíš dívčí klín a namísto ochranný funkce na mě působí jako pás cudnosti. Edit: kdyby někdo z tý hrůzy nemohl spát, můze se zabavit hledáním mořskýho koníka. Někde na těch obrázcích. Upraveno 3. listopadu 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 https://youtube.com/watch?v=qtTHj8B03fI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Na druhou stranu - Žij a nech žít. Toto je taková křečovitá snaha šokovat za každou cenu a vynucování si pozornosti. Vlákno je to skvělé, hlášky tady ještě lepší a když mi n?hodou na bečce spadne deštník do ohně, můžu říci - " Se smějete, chuje, ale to je model od Thoma Browneho" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Wizi, jestli je ta křečovitá snaha a vynucování pozornosti na mě, tak soráč - prostě mě to zaujalo (a ještě jsem u toho něco fotil... takže nebyl čas cizelovat pointy) - víc za tím nehledej. Už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 ja myslim, ze wiz to miril na ty fashion guru, co ty modely vytvari a take na ty, co tu krasu predvadeji na molu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se