Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...
Odesláno

Na léto budou dobrý, teda jen pro někoho a taky možná pro ty, co trpí častými a nečekanými průjmy ... :default_biggrin:

Snmekobrazovky2025-04-16162548.jpg.e67a8d88b8a0fb6c1304fb5fb484b256.jpg

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Já stejně nechápu ty hejty na ponožky v sandálech. Ikdyž to nenosím. A nevím jestli to opravdu ve světě tak hrozný faupax, protože třeba v Madridu v metru jsme byli za exoty právě protože jsme byly v pantoflích bez ponožek. Nějaká malá holčička v kočárku z toho měla úplně druhý vánoce, že nám koukaj prsty a ukazovala na nás a na svoje nohy v kočárku a rodiče se jenom schovívavě usmívali.

Ale k těm sandálům. Když si vezmete ponožky, tak je po nošení za den i s potem a prachem dáte vyprat a cajk. Ale když jste naboso, tak se vám ten humus zažírá pořád do těch bot víc a víc. za mě hnus. Buď nosím tenisky s nízkejma ponožkama, takže nejsou vidět anebo pantofle Peter Legwood naboso. To jsou fakt super pantofle. Zdravotní a ze skvělého materiálu. Dá se v nich chodit hodiny po městě a nohy nebolí, nepotí se. Prostě perfektní.

image.png.56de45a7c959a5e4e34e907d4ea0cd44.png

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nevím úplně, kam to hodit, ale módní bizár to je, takže kdo by chtěl elegantní župánek s iniciálama AB nebo mikinu s nápisem "sorry jako", tak Bába rozjel vlastní merch. Ideální jako dárek, pokud chcete někoho hodně nas*at  🙂

https://www.sorryjakostore.cz/

Odesláno

To je peklo, videl jsem to uz vcera. Byt musim uznat, ze ty hadry samy o sobe nevypadaji uplne šitozní. 
Jo a ten tumbler mi byl hned nejakej povedomej. 

Andy
image.thumb.jpeg.68ba0700e3dc2bf7ef28b6c005eb121b.jpeg

vs Stanley 

image.jpeg.7842de0873e33308491c7bb4e5547eba.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...