Qwuiddo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Neznate nekdo prosim projektantskou/stavebni firmu, ktera projektuje nebo stavi dvojdomy a ma nejake projekty nebo vizualy k dispozici na webu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 se ti ten obrázek nenahráltak este raz primo na server Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 tak este raz primo na serveru toho se pak dá i tancovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 no ale jen mimo topnou sezonu, jinak si spálíš pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Už se to začíná rýsovat, ale ještě mě čeká hodně práce. Tahle je taková čistší a baví mě. Zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Mravenčí práce Ale už je hotovo Dnes jsme začali pokládat podlahové topení. Bohužel ty trubky nebyly skladem, takže se to trochu kvůli tomu zdrží, ale mám přislíbeno, že nejpozději do pátku přijedou z německa, tak jsem na pondělí objednal beton. Snad to klapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Kolik máš na podlaze toho polystyrenu? 15 cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 18. Na to přišla ještě jedna vrstva Martine. Dával jsem 9+9cm křížem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Shewczo, ty šedý trubky si svařuješ sám? Kde se to naučím? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Myslíš ty na vodu? Na to jsem tady měl kámoše, ale nic na tom není, když máš správnej vercajk. https://www.super-naradi.cz/Dedra-Svarecka-na-plastove-trubky-800-1500W-16-63mm-DED7515-230V-d31975.htm?gclid=CjwKCAiA8ejuBRAaEiwAn-iJ3uHiumClqDqaNu3KO2LsXh3o-I7RJegSYcDPf_X78dKva9K6KoNOARoC-WQQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Pěkně se vám to rýsuje, Jardo.Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Tak tady vrtat do podlahy to by ses posrals... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Ještě jsem to nikdy nepotřeboval a obávám se, že se mi to vyhne :-) a kdyby to přišlo, tak já si poradím neboj ;-) Míro, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 @Filip.J Na tom fakt nic není, svářečkou to nahřeješ a zastrčíš do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dost lehce se to přepálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Ja oaobne by som sa uz s tymito plastovymi trubkami nebabral. Plast hlinik je cista robota, bez zvaracky. A da sa ohybat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Len na plat hliník potrebuješ kliešte. S ručnými sa namakáš a aku je drahé. Ale dá sa požičať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Len na plat hliník potrebuješ kliešte. S ručnými sa namakáš a aku je drahé. Ale dá sa požičať.Potrebujes, ale stoja asi 90?, co mi fakt nepride ako tragedia.Edit: sorry, precital som si to este raz a pochopil ze hovoris o Aku (ze su drahe). Mas pravdu. Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Pánové díky! To je úžasný, co všechno se člověk na Chromagu, třeba i bez pořádných hodinek, dozví. Beze srandy, myšleno v dobrém O té svářečce jsem měl zkreslené informace a o plast-hliníku jsem nevěděl vůbec, teď aspoň vím, po čem mám pátrat. Ty ceny taky nejsou tak strašný, než o jakých jsem slyšel.Ještě jednou díky! Jo a Shewczovi držím pěsti s tím betonem, minule na mobilu jsem tu poslední větu dole neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Díky, ale vypadá to bledě, od soboty má mrznout a trubky ještě nejsou ani v Rozvadově :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se