Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky pánové, Solodor, Gerbrich a Invado jsou v nejužším výběru. Poslední zmiňovaná firma je na tom nejlépe s cenou, ale nemám žádné reference. Gerbrich jsme měli na bytě a Solodoor mají naši, tam vím i díky Vám, že se není čeho obávat, ale zase je to ta dražší varianta. Voštinu nechci.

Odesláno

Dnes jsme konečně sebral odvahu a našel trochu času, abych zajel pro předraženou ledničku, tak jsem jí musel zvelebit pokojíček :-) není to úplně top, ale na to že to dělám poprvé?

post-21215-0-13914300-1579029922_thumb.jpg

post-21215-0-21308700-1579029934_thumb.jpg

Odesláno

Seš šikovnej a skoro mě s tím sereš, jak si umíš všechno udělat sám (možná jsem jen línej, tak se vymlouvám na to, že to neumím)

Mám takový fekální dotaz. 

Na chalupu bych potřeboval žumpu, co nejjednodušší a cenově přijatelné řešení. Přemýšlím nad nějakou samonosnou plastovou.

Neřešil to někdo? Máte nějaké doporučení?

Odesláno

Tak, soused dělal septik vloni, tak jsem to okoukl. Dvě válcové nádrže rozdílných průměrů v sobě, prostor mezi nimi vylil betonem. Ty nádrže si nechal svařit z plastu na objednávku, prý to bylo nejlevnější řešení. 

Odesláno

Pokud ti to dovolí, dej septik a půdní filtr je to super a vyvážíš jen kal. U čtyř členné rodiny jednou za rok podle velikosti septiku. Plast je ok pokud není spodní voda.

Odesláno (upraveno)

Martine, díky. Já to spíš kombinace toho, že potřebuji všechno hned, nikdo nemá čas a chci (žena chce) to nejmodernější co nám trh nabízí a aby jsme to mohli mít, aspoň tedy v rámci našich možností, musím přiložit ruku k dílu, abych to zaplatil. Nakonec mě to i docela začalo bavit :-)

Pokud by jsi vybral něco u Roth, tak bych mohl domluvit nějakou slevu.

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Po dlhom vahani som vybral schodiste.Plech.Prve foto final,druhe surovy produkt.Celkom drina...Teda strasna drina...Snad bude efekt uspokojivy.

post-12494-0-83931600-1579192053.jpg

post-12494-0-56018200-1579192075_thumb.jpg

Odesláno

Spis by me zajimaly akusticky vlastnosti. Taky budu potrebovat nejaky to schodiste, a tohle je zajimava alternativa.

Odesláno

Spis by me zajimaly akusticky vlastnosti. Taky budu potrebovat nejaky to schodiste, a tohle je zajimava alternativa.

Výborné. Když ti to nahoře podjede, komorní "uaaaaaaa" krásně vyplní celý prostor.

Odesláno (upraveno)

A k tomu vokálu ještě bicí v pravidelným rytmu, je mi to jasný :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Akustiky by som sa nebal,teda pokial niekto nema podkovy na topankach...Je tam spevnujuce rebro,takze ziadny zvuk ala kopnutie do plechoveho suda nebude...Uhly nie su 90 stupnov ale su zavrete,koli bezpeciu a pohodliu.A pri vhodnom natere to smykat bude tak isto ako lakovane drevo.Takze pohoda...

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno (upraveno)

Mám ležatý litinový potrubí (vnější průměr 80) od guly v podlaze v suterénu a potřebuji se do něj napojit s (HT) potrubím - pro novou gulu a výlevku.

Tak nevim - fiknout to cca v místě měřidla a dát nějakou univerzální svornou přechodku nebo se hořákem snažit uvolnit hrdlo a použít gumovou přechodku do hrdla..?

Nedělal jste to někdo? Dík moc za případné rady.

post-5667-0-30647100-1579342506_thumb.jpg

post-5667-0-56476600-1579342506_thumb.jpg

jo, tady jsem v HT katalogu našel tvarovky pro oba případy. Ale nevim..potřebuju to nafurt, přes to přijde samozřejmě beton deska a podlaha.

post-5667-0-90837800-1579342905_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Mám ležatý litinový potrubí (vnější průměr 80) od guly v podlaze v suterénu a potřebuji se do něj napojit s (HT) potrubím - pro novou gulu a výlevku.

Tak nevim - fiknout to cca v místě měřidla a dát nějakou univerzální svornou přechodku nebo se hořákem snažit uvolnit hrdlo a použít gumovou přechodku do hrdla..?

Nedělal jste to někdo? Dík moc za případné rady.

20200118_105204.jpg

20200118_105235.jpg

jo, tady jsem v HT katalogu našel tvarovky pro oba případy. Ale nevim..potřebuju to nafurt, přes to přijde samozřejmě beton deska a podlaha.

Nechces tam pripajat wc, ze? Na wc je to maly priemer. Nerezal by som to. Hrdlo vykyves, horak ti nepomoze nic. Prechodku daj potom regulerne do hrdla.
Odesláno

WC samozřejmě né..já jen, že do země se dává KG, ale to má min 110 průměr a mně stačí 50. ale myslim, že i to HT v zemi v obsypu by mě mělo přežít.

S tím vykýváním nevím nevím. hrdlo je asi zalitý asfaltem nebo zabetonovaný a nerad bych rozjebal napojení na hlavní svodnou kanalizaci - ta je hned asi o metr dál. aby to jako někde neprdlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...