Americkej Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jak jsem Tě pochopil, tak jakákoliv varianta bude bez Tvý práce. Ale kentus to bejt nemusí. A ještě jednou uvaž velikost, 3x4 je fakt plivátko, ty krámy maj tendenci se množit. Proč to asi zvedali z 20 na 25? Já si teď vymejšlim pergolu na auta a pod 60 m2 se ne a ne vejít, kuwa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 místa na bordel není nikdy dost, mě to čeká v nejbližší době taky, bo do garáže se už nevejdu. 6x8m dřevěná konstrukce, OSB desky. Něco takovýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já si teď vymejšlim pergolu na auta a pod 60 m2 se ne a ne vejít, kuwa...Me se to taky nepovedlo. Všichni mi říkají, že to je druhý barák :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Jak jsem Tě pochopil, tak jakákoliv varianta bude bez Tvý práce. Ale kentus to bejt nemusí. A ještě jednou uvaž velikost, 3x4 je fakt plivátko, ty krámy maj tendenci se množit. Proč to asi zvedali z 20 na 25? Já si teď vymejšlim pergolu na auta a pod 60 m2 se ne a ne vejít, kuwa...no to já vím, krámy se hromadí jj, já sem levej a sám si to určitě nepostavim. Rozměry ješte zvazim...no, mám na to Ještě dost času. financ, to vypadá dobře... Upraveno 23. února 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ty rozměry. Podsklepenej barák o půdorysu 12x10 a mám co dělat . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Me se to taky nepovedlo. Všichni mi říkají, že to je druhý barák :-DNo jo, Ty seš člověk podle mýho gusta, většinu věcí děláš podobně jak to vidim i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 To zvládneš po chvilkách sám. super popis btw nezamrzna hloubka.. jak to vidite do budoucna, s tim jak dneska vypadaj ty zimy..neni tech 80 cisel vlastne uz zbytecne moc..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 financ, to vypadá dobře...vypadá, jen přímo od výrobce to stojí bambilion (NaturHouse). Místní truhlář by to mohl zvládnout levnějc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 no, to je mi jasný, že to nebude za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já mám od dřeva tedy jen průmyslovku, ALE zvážil bych orientaci toho obití. Horizontálně se bude ve falcech držet voda. Proč má například mAra_ garážový dům obitý svisle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já měl za to, že když se použije rhombus profil (nebo i jen klasicky pero nahoru a drážka dolů) tak se tam vody držet nebude protože jento šikmo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 U nás se tomu říká, že voda//déšť hnaný větrem "zaflakuje" spolu s gravitací je to průser. Potřeba natírat min. za 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Nin, bydlel jsem skoro deset let na horách tak vím že umí sněžit a pršet i "zespoda nahoru" Upraveno 23. února 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Na kosým profilu voda drží blbě. A s fotodegradací se počítat musí, je to dřevo. Kdo to chce stálobarevný, vybere si jiný materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 super popis btw nezamrzna hloubka.. jak to vidite do budoucna, s tim jak dneska vypadaj ty zimy..neni tech 80 cisel vlastne uz zbytecne moc..?Změna klimatu taky v budoucnu klidně může znamenat, že se zmenší vliv oceánskýho proudění a uprostřed Evropy budou klasický vnitrozemský zimy (extrémně chladný). Nejsem klimatolog, jen si myslím, že se tak komplexní věc dá blbě odhadnout a pár teplejch zim není zárukou, že tu budem pěstovat datle a fíky (... a v zimě nám to nepomrzne). Já každopádně hraju na jistotu (120/150 cm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 ja jsem pred par lety stavel takovou jednoduchou drevenou zahradni boudu. plan jsem mel taky 3x4, ale dal jsem na rady a zvecil to na 4x5 + presah strechy a jsem rad.zvazoval jsem i stavebnice z hobbymarketu, ale prislo mi, ze jsou strasne drahe a nepusobily buhvjak kvalitne.moje predstava, ze to hrave postavim do 40k, vzala za sve pri kalkulaci strechy (ktera stala necelych 30), ale zas to alespon trochu vypada. po 60k jsem to prestal pocitat, myslim, ze jsem byl celkem nekde kolem 70k.bouda stoji treti zimu, drevo chytlo krasnou patinu, jsem moc rad, ze jsem ji zvetsil na tech 4x5, na bok se da v pohode hodit i zebrik a dovnitr se zatim porad jeste vejdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 No, za 70k bych si taky hvizdal. Ale jak jsem psal,jsem lama a sám to nedám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 no ja tim prave chtel rict, ze jestli si to chces nechat udelat a jestli to ma nejak vypadat, tak to nakonec za tu stovku spolkne asi spolkne>>>von i jeden kolega co si poridil boudu z hobbymarketu za 30 pak dal 10 za vykop a podlahu a 10 za lepsi krytinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Gustave a kde by se to stavelo?Na Olomoucku bych mel kontakty.. Jinak jsem stavel neco podobneho 2roky zpatky.. a hobby market sem zrusil, to je katastrofa a vo si poslal ty, me neprijde ze tu bude stat za 10let.. za ty penize to vypada chatrne.. Poslu foto (vyslo to cca komplet za 80tis) vcetne desky.. hodne sem udelal ale sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Zalezi co se ti libi..Treba jen oblozeni palubkama bylo na materialu pres 20tis.. Ale verim, ze za 30let to tu bude stale stat.. jen to znovu cas od casu natru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se