moco Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 18 hodinami, cuborg napsal: Děkuji pánové, mrknu na to Sent from my iPhone using Tapatalk Řešili jsme cenu/kvalita a nám byly doporučeny polské Porta, je to sada i se skrytými zárubněmi.
EpsteinBarr Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 12 hodinami, Juraj11 napsal: Brzfalc- vypadá to krásně, ale za mě ne. V bývalé práci jsem jich pár montoval a co se týče montáže opruz(to tebe samozřejmě nemusí zajímat) . Problém je v tom,že pokud výrobce,dodavatel zvolí levnější kování,tak ti časem sedne dveřní křídlo a je problém. Tento problém se může stát i u kvalitnějšího kování-je to jen otázka času. Samo,stává se to i u klasických dveří,tam to jen není tak vidět a většinou si toho člověk všimne až když mu dveře drhnou Sent from my iPhone using Tapatalk Nase dvere (eclisse) su vysoke 230cm, v sirke 80 a 70cm, 7ks. V dennom pouzivani 12 rokov. Ani u jednych nepozorujem akykolvek problem. Su nad podlahami liatymi aj drevenymi, cize akekolvek sadanie by som si vsimol, ci uz v jednom alebo druhom pripade. Pravdou je, ze si takto z hlavy nepamätam, na kolkych zavesoch su ulozene. Ci 3, 4 alebo viac.
hopa26 Odesláno pátek v 16:56 Nahlásit Odesláno pátek v 16:56 Poprosím, budu řešit dvoukřídlá vrata do garáže. Uvítám osobní doporučení nebo zkušenost na dobrou firmu s ok poměrem kvalita, provedení,cena. Díky.
Geodet Odesláno sobota v 05:52 Nahlásit Odesláno sobota v 05:52 před 12 hodinami, hopa26 napsal: Poprosím, budu řešit dvoukřídlá vrata do garáže. Uvítám osobní doporučení nebo zkušenost na dobrou firmu s ok poměrem kvalita, provedení,cena. Díky. Co máš proti sekčním vratům na dálkové ovládání.
YPO Odesláno sobota v 06:37 Nahlásit Odesláno sobota v 06:37 Jesli v tý garáži bude bydlet tak jsou dveře lepší. 1
hopa26 Odesláno sobota v 07:03 Nahlásit Odesláno sobota v 07:03 Hlavní účel nebude jako dílna či pro parkování auta Ale spíš klubovna. Do garáže, stejně jako do té co mám nyní plánuji dost často chodit. Mračím se na řešení, že pokaždé když chci vstoupit budu muset vyjet s roletou vrat nahoru. Budu uvnitř, někdo na mne zaťuká což se děje nyní poměrně pravidelně a já znovu a znovu potáhnu vstup hore aby mohl host vstoupit. Díra, utíká mi teplo nebo zima-(prostor je zateplený a bude klimatizovaný) to nechci. Moc se mi nelíbí ani ty dveře co jsou v lamelách, když vyjíždí celá stěna nahoru. Boční vstup nešel udělat-v jedné straně bych lezl dceři do ložnice a na druhé je hrana pozemku. Z čela je okno. Plán: Klasická vrata umožní privilegovaným vzít po vyzvání za kliku a piko špehýrkou se protáhnout (či nepozorovaně odejít ) aníž by kdokoliv cokoliv musel dále podnikat. Když čtu žumpu,.... Úplně to vidím.. Jen křesla, stůl, 80 lahví rumu. A já celej v bílým tam budu s lidma co jsou mnohem chytřejší a co mne bavějí vzpominat na časy kdy byla tráva zelená, voda modrá a dělník pan někdo. Budou mi to vysvětlovat. Tak abych to pochopil. A na to nutně potřebuju ty hezký, spolehlivý a dvoukřídlý vrata.
YPO Odesláno sobota v 07:12 Nahlásit Odesláno sobota v 07:12 Idealní by byly dvoukřídlý vrata s dveřma. Sem ti to namaloval 1 1 1
hopa26 Odesláno sobota v 07:38 Nahlásit Odesláno sobota v 07:38 Díky, maluješ moc krásně. Máš cit pro detail, za těmi tahy je cítit životní zkušenost. Akorát, při vší úctě k těm malým dvířkám... Se trochu bojím, aby takovéhle řešení nebylo komplikovanější, dražší nebo dokonce méně pěkné než jednoduché linie rovných lamel a jedné kliky uprostřed. 3
geometr Odesláno sobota v 08:38 Nahlásit Odesláno sobota v 08:38 (upraveno) On YPO má ve voku velikost vrat garáže pro bus, proto ty proporce. Dávám mu hlas za snahu a grafické provedení pomocí výpočetní techniky. Upraveno sobota v 08:39 uživatelem geometr
YPO Odesláno sobota v 10:09 Nahlásit Odesláno sobota v 10:09 Ještě umím nakreslit domeček jedním tahem a dát si nohu za hlavu. 1
hopa26 Odesláno sobota v 10:15 Nahlásit Odesláno sobota v 10:15 těším se, až se Tě konečně na výše zmíněné a spoustu dalších doteď nezveřejněných dovedností optám na živo.... 1
Kotlick Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami V 22. 8. 2025 v 18:56, hopa26 napsal: Poprosím, budu řešit dvoukřídlá vrata do garáže. Uvítám osobní doporučení nebo zkušenost na dobrou firmu s ok poměrem kvalita, provedení,cena. Díky. Soused má LOMAX dvoukřídlé vrata už 6 let a bez problémů. Dával do původního otvoru po starých vratech. Vypadají velmi dobře zpracované a jsou i zateplené. Za mě pecka.
lub Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou V 22. 8. 2025 v 18:56, hopa26 napsal: Poprosím, budu řešit dvoukřídlá vrata do garáže. loni jsem nechal dělat dvoukřídlá asymetrická vrata jako výměnu za starý vrata. nabídky lomax a trido - zvolil jsem trido. hliníkový rám s přerušeným tep.mostem, horní zasklení akrylát dvojsklo. jinak křídlová vycházejí dráž (54tis) než výsuvná, ale důvod byl úplně stejný, auto tam neparkuje. platil jsem až skoro po roce po instalaci - po garančním seřízení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se