mAra_ Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) To sou okna do garáže uvnitř baráku... Tam to neva :-) Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 ja suteren mam, ale na uskladneni potravin je lepsi studenejsi sklep, ktery pod barakem nebude... proto jeste premyslime nad necim oddelenym.mrknu jake jsou moznosti toho betonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 To sou okna do garáže uvnitř baráku... Tam to neva :-)Máš vizualizaci konečného plánovaného stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Jestli se mě na to ptáš, tak ne, nemám. Ale stání má být cca metr, metr dvacet pod úrovní baráku. A dva metry na výšku. A jak jsem psal okna z této strany baráku vedou do garáže pro motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Kdo komu co platí? Challenge accepted! Edit ale musíš semka dávat víc fotrlt:-)Já piju Gin. Co ty?Foto z dneška. Zatímco jsem se válel v prašanu na Soldenu, tak s tím trošku škubli. Zítra jdeme zdít dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Já piju rum. A máš Kua velký náskok. My začneme příští týden teprve vylevat základy... To sem zas musel jednou chlastat a něco sem psát :-D Edit : dokonce dubna pod střechou.... Hmmm hmmm... Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Já piju rum. A máš Kua velký náskok. My začneme příští týden teprve vylevat základy... To sem zas musel jednou chlastat a něco sem psát :-D Edit : dokonce dubna pod střechou.... Hmmm hmmm...Stavím sám se zedníkem, jen střechu bude dělat externista:) Takže to zase tak velkej náskok není. Rum...může bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Kdyby to nevyznělo tak blbě, tak bych skoro napsal, jestli nechceš jet někam třeba lyžovat a zlomit si tam ruku :-D Ale víš jak... Jinak já už jsem sem dal spousta fotek baráku od silnice, ale tenhle pohled mám stejně nejradši... A progress : dřevěné podlahy nahoře nalakované už dvakrát. A dole se pokračuje v podlaze. Foto foceno přes okno - nechtěl jsem tam šlapat. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 nechceš jet někam třeba lyžovat a zlomit si tam ruku :-D No..jako bylo by to vtipný, anžto dneska mě napadly hory i to druhý, a pak jakože radši ne, radči budu na stavbě Hezký, ta parcela s potokem. Já mám taky potok, ale takovej nížinnej, zarostlej blatouchama a střemchou, tyhle horský potoky, co máš ty, se mi líbí víc..no, ale tak můžu se tam zajet podívat, žejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Se stáním prohrávám na plné čáře. No od minulého úterý žádná změna... Ale vevnitř se mi to pěkně pohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ufff. Ked vidim ten detail - drevo za pracovnou doskou (kuchynskou) - bal by som sa ako to bude vyzerat po 5/10 rokoch pouzivania. Inak je to fajn, ale bal by som sa o opotrebenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Armatura zadrátovaná,necítím ruce. Zítra dodělat Isolation, netáhnou zemění no a příští týden beton. Do soutěže,, Postavit garáž " se nehlásim,ta bude růst společně s domem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Jo a jelikož jsme hodinkové forum, od prvních hrábnutí do země mam na ruce Samuraje. Každý den strávený prací. Vše dělam sám s tchánem a zedníkem důchodcem. Jsem zvědav zda to ty hodinky vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ufff. Ked vidim ten detail - drevo za pracovnou doskou (kuchynskou) - bal by som sa ako to bude vyzerat po 5/10 rokoch pouzivania. Inak je to fajn, ale bal by som sa o opotrebenie.Nejsu blbý. Myslel jsem na všechno. Tam přijde ještě zakalené sklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Nejsu blbý. Myslel jsem na všechno. Tam přijde ještě zakalené sklo...Palec hore (neviem ako sa to na mobile kresli ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Armatura zadrátovaná,necítím ruce.Pro podobné nadšence - půjčovna - vazač https://www.makita-shop.cz/Makita-DTR180ZJ-Aku-vazac-dratu-Li-ion-18V-bez-aku-Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) Máro jak máš vysoko okna od čisté podlahy? Máme v projektu 850mm, ale jelikož mám skoro 2 metry, tak mi to přijde strašně nízko asi dozdím ještě minimálně 100mm. Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Já mám okna právě dost nízko kvůli tomu, jak mi vyšly trámy... Okno za linkou. Je o půl trámu výš. A linka má 900. Odpolko až tam pojedu, tak jestli nezapomenu, tak to změřím. Ale viděl bych to taky tak na 850. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Když si vzpomeneš, tak budu rád, děkuji. V kuchyni počítám, že bude okno 950mm, protože si žena poručila, že chce linku minimálně 930mm vysokou. U těch ostatních otvorů se pořád nemohu rozhodnou, zašlo to tak daleko, že když přijdu k někomu na návštěvu, tak vytahuju metr. Zaměření oken se blíží, tak už bych to rád dořešil. Ke konci dubna už budu mít snad zkompletované armatury do věnce a někdy začátkem května budu dělat věnec, pokud se nic nepokazí, znáte to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se