artsvk Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 A to su homage (ak ano coho) alebo ma steinhart nieco vlastne? Vyzeraju dobre ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Pokud je mi známo, je to jejich originál (nakolik je to u hodinek možné), i proto jsem si je vybral. Mrkni na ně třeba na webu Chronoshopu, dělaj se ještě v chronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Tano, romantika to je moje. Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem Svatoslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Svatoslav: ten zeleny cifr je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Doufám, že tridenty nebudou po týdnu u moře vypadat jako sloup veřejného osvětlení na pobřežní promenádě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Tady jsou jedny po týdnu u moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Time2Groove Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Doufám, že tridenty nebudou po týdnu u moře vypadat jako sloup veřejného osvětlení na pobřežní promenádě. IMG_20190908_124132-01.pngtak ty vypadají hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak to dopadlo takhle. Stačilo očistit zubním kartáčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Tak konečně po letech mám zase aspoň jedny bronzové hodinky. Kde je těm prvním leteckým steinum konec... Metoda vajíček zjištěna, v příštích dnech se pustím do experimentů...Zatím jen takhle: bronz na mědi :-) Upraveno 24. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Dnešní první kolo hrátek s octem :-)Ještě čerstvé, právě vytažené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 ...a pánové, znáte někdo tyhle bronzky? zatím jsou nové, ale asi je nehodlám patinovat nijak násilně. Zaujala mě vajíčková metoda - super !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Dnešní první kolo hrátek s octem :-)Ještě čerstvé, právě vytažené... Hezký Máro! Můžeš prosím stručně popsat postup? Nebo jsi to proste hodil do misky s octem? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Ptal jsem se jak na to tady na foru pres SZ. Trosku jsem si postup upravil (neb ne vsechno jsem mel).Zde je:Vemu misku, naleju do ni ocet a promicham se soli. Pripravim si dovnitr neco, na co pujdou hodinky dat tak, aby nelezely v octe. V mem pripade se krasne dovnitr vesel krajec na vajicka Misku s octem a soli dam do mikrovlny na cca 3 minuty (aby to zacalo vrit. Vytahnu, nainstaluju krajec vajicek (vyhoda je, ze je prodysny) dam na nej hodinky a cele to takhle strcim do igelitoveho pytliku. Nechal jsem odpocivat cca 20 minut.Pak jsem to vytahl, nechal uschnout. Oplachl vlaznou vodou, otrel vylozene zelene casti ubrouskem. Vysledek ted cvaknu v kanclu a pridam . nicmene prijdou mi o dost tmavsi. Dneska se chystam na druhe kolo Upraveno 26. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Super, díky! I když ta sůl mi moc logiku nedává. Moje zkušenost je taková, že sůl spíš čistí. Asi bych to zkusil bez soli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Recept jsem dostal od Tikala. I kdyz tedy s vinnym octem (doufam, ze v tom neni velky rozdil - proste ho doma nemam). A taky tam psal citron. ALe to zas ja celou dobu ziju v tom, ze kdyz chci pripadnou patinaci odstranit, potru to stavou z citronu a vylestim hadrem. Tak jsem ho tam nedal. Dneska zase zkusim bez soli. Citron porad nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Přesně tak, citronem jsem čistil - s citronem jde všechna patina pryč :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Hele kluci, co ty vaše experimenty (ocet, sůl, citrón) dělají s těsněním? Asi bych moc nespoléhal, že se k nim tyhle "chemikálie" nedostanou. Sledoval to někdo z dlouhodobějšího hlediska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Tak jako určitě se nedá říct, že to těsnění prospívá. Na druhou stranu mluvíme-li o potákpách, ty jsou dělaný mimo jiné i do moře, kde do kontaktu například se solí tak jako tak přijdou. Většina výrobců se sychruje tím, že doporučuje kontrolovat vodotěsnost každý rok a jednou za x let nechat přetěsnit. Já to tak dramaticky nevidím, moje experimentální bronzky stály pár peněz, ale mít třeba bronzový PAM submersible...asi bych je nechal čas od času zkontrolovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Hele kluci, co ty vaše experimenty (ocet, sůl, citrón) dělají s těsněním? Asi bych moc nespoléhal, že se k nim tyhle "chemikálie" nedostanou. Sledoval to někdo z dlouhodobějšího hlediska?Já jsem se svými Wardy dost blbnul a s vodotesnosti problém nemám. Myslím si, že by to těsnění nemuselo vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se