huhu4d Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 toto je kruta zalezitost. toto je presne pre mna riesenie na problem, o ktorom som ani nevedel, ze ho mam https://www.cultpens.com/i/q/OH48241/ohto-multi-21-multifunction-pen-mf-20k3b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 už x let Caran d'Ache a za mě gut.Díky tomuhle vláknu a Tobě jsem zjistil, co to vlastně mám za svojí oblíbenou propisku. Vloni jsem sháněl novou náplň a nic tam nepasovalo. Teď už vím, že jí koupím v Panský pasáži. Blbinka, co potěší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Moje nejoblíbenější je taky 849 od Caran d'Ache. Mám ještě Waterman Expert roller ale ten používám spíš jen když 849 někde zapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Dneska jsem si koupil toto, pamatujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 (upraveno) Dneska jsem si koupil toto, pamatujete? retro.jpg není to maďarskej obšlehnutej Parker? ICO tuším tím se mně tehdy dobře psalo dnes používám kovový Jotter od Parker Upraveno 21. září 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Je. Otázka je, jestli to už nedělaj Číňani, asi jo. A samozřejmě je v tom jen tenká náplň, s tlustým hrotem, ale tenká, zmetci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 tak jsem se konečně dokopal ke koupi slabší náplně fischer ...... je to podstaně lepší a dá se s tím asi žít, ale pentel je pentel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Já mám poměrně dlouho v oblibě Ballogafky. Zřejmě to bude rodinná zátež, psal s nima děda, oba moji rodiče a mně se v práci taky osvědčily nejlíp. Dobře píšou, dobře se drží, perfektně se mi osvědčily v době, kdy jsem bežně dělal 500 - 1000 podpisů denně, přitom stojí nula nula nic. Jedinej problém je u nás sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 (upraveno) Tak pridám aj ja pár pier: Parker Jotter // MCM 400 Zr/Ti // Hinderer Investigator // Fisher Bullet Upraveno 4. října 2018 uživatelem ZLOjasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Točim tuhle trojku. Parker. Regal. Bronzovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 hele lidi máte někdo tuhle propisku ? http://www.nitecore.eu/nitecore-ntp10-takticke-titanove-pero docela se mi to líbí kromě ceny a nerad bych strčil peníze do kanálu zajímají mě jenom negativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 tak už mám taky něco moon píše hezky ale taky asi časem vemu nejtenší modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Mám leta letoucí Parker Frontier (dostal jsem v sadě s plnicím perem) a přestože píšu hlavně perem, tak jsem poslední dobou přišel na chuť právě propiskám. Svůj podíl na tom má o tohle vlákno. Tak jsem začal koukat co je kde k mání, jaké značky..noa skončil zase u parkeru - moc se mi zalíbil Jotter, tvar je prostě dokonalej, spolu s krásným odstínem waterloo blue. Sice jsem za něj v papírnictví dal přes pětikilo, ale co..Jen zajímavost, Frontier je made in UK a Jotter z Francie..(?)Ještě k náplním - ve Frontieru mám aftermarket náplň REZ a s tou se mi píše líp, než s originál parker. Snáz klouže po papíře a má tmavší/sytější odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Chtěl jsem něco pěkného na psaní bez inkoustu, tento Cross Peerless (tato série byla představena v roce 1935) je myslím docela povedený, vyrobený z černě lakovanou mosazí připomínající Obsidián a s platinovanou ocelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 S tímhle se dobře píše - Pilot G-2, mám v kanclu modrou a červenou, gelová náplň: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Lub: Ještě k náplním - ve Frontieru mám aftermarket náplň REZ a s tou se mi píše líp, než s originál parker. Snáz klouže po papíře a má tmavší/sytější odstín. Ahoj daj prisim ťa link na tú REZ náplň, mám taký istý Jotter, chcel by som doň vyskúšať tu náplň Rez, ta originál mi nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Tak to nevím, taky jsem na netu hledal, že bych ji zase koupil, ale nedohledal. Náplň jsem kupoval před pár lety v Praze normálně v papírnictví na Pavláku nebo kde.. Měl jsem pochyby, ale pani říkala, že píše líp než originál a je to fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Ok skusim pozrieť u nás v obchode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Po letech s řadou IM jsem přesedlal na Jottera ? model London Bronze Gothic. Rozměrově akorát sedne do ruky. Díky motivu na gripu líp sedí v ruce, než hladký povrch. Spokojenost. Upraveno 15. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Pořídil jsem Caran d?ache 849 Totaly Swiss a sem fakt nadsenej. Subtilni, zajímavá a dobře píšící propiska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se