Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já na tam na ty Certinky dneska koukal, moc pěkné. Dal bych nějaký sraz, ještě než začnou prázdniny :D A dokonce jsem tam viděl i cenu...jestli se ti to podařilo sehnat o 6k levněji, tak to je luxusní cena!

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 14:03, El Nano napsal:

Já na tam na ty Certinky dneska koukal, moc pěkné. Dal bych nějaký sraz, ještě než začnou prázdniny :D A dokonce jsem tam viděl i cenu...jestli se ti to podařilo sehnat o 6k levněji, tak to je luxusní cena!

No jasně. Kdyby měli včera večer otevřeno, už by sis je dneska neprohlédl, protože bych je koupil...

Odesláno

No, je to tak. A to nešlo o nějakou extra cenu pro mě, že bych jim byl nějak sympatický. Proto to sem klidně píšu. Prostě Bechyně je prodává za to, za co jsem je koupil. 

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 14:09, siwi napsal:

No, je to tak. A to nešlo o nějakou extra cenu pro mě, že bych jim byl nějak sympatický. Proto to sem klidně píšu. Prostě Bechyně je prodává za to, za co jsem je koupil. 

Tak to už za tu procházku mezi prodejnami stálo :-) Všechno špatný (zavřený Koscom) je holt je pro něco dobrý (nové hodinky u Bechyněho). Tak ať dobře slouží!

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 13:30, El Nano napsal:

Aha, díky! A co ty případy exploze/imploze co se tam řešili? To se stane, jenom tehdy, je-li nějakým způsobem narušeno např. sklo?

@geometr: no to asi mohli :D

Tak k implozi dojít může třeba díky poškození skla - hlubší vryp apod.

Odesláno

Ahoj,

já mám od Koscomu Certiny Podium GMT. Tři roky šlapaly super, pak došlo na výměnu baterie. Od výměny se mi každý den rozkalibrují stopky a přenastaví GMT čas. Přitom se mi taky lehce v řádu minut posune čas. Když jsem tam byl, tak mi řekli, že oni nic, že asi strojek. 

Já nevím co s tím, tak snad se přece nedá výměnou baterie tak rozhodit strojek. Asi mi nic jiného než nový stroje za 2500 tis nezbyde :-(

Zdravím,

Mac

Odesláno
  V 20. 5. 2014 v 9:11, McMac napsal:

Ahoj,

já mám od Koscomu Certiny Podium GMT. Tři roky šlapaly super, pak došlo na výměnu baterie. Od výměny se mi každý den rozkalibrují stopky a přenastaví GMT čas. Přitom se mi taky lehce v řádu minut posune čas. Když jsem tam byl, tak mi řekli, že oni nic, že asi strojek. 

Já nevím co s tím, tak snad se přece nedá výměnou baterie tak rozhodit strojek. Asi mi nic jiného než nový stroje za 2500 tis nezbyde :-(

Zdravím,

Mac

Tos mi připomněl, když jsem zamlada nosil digitálky Kessel. Ty taky fungovaly vždycky jenom do výměny baterky a po výměně už si strojek dělal, co chtěl. Ale ty byly vyrobený bůhvíkde. Ty tvoje by to dělat rozhodně neměly. 

Odesláno
  V 21. 5. 2014 v 6:40, siwi napsal:

To chápu.

Jinak SIWI, zeptám se Tě, myslíš že by takovouhle slevu dali i na jiný hodinky? Třeba na Loginy nebo Heuery? Říkám si, až půjdu někam příště pro hodinky (což se může snadno stát), tak bych klidně zašel k Bechyněmu :-) Jako cca. 20% už je fajn!

Díky moc,

Mac

Návštěvník YPO
Odesláno

já bych chtěl touto cestou ještě jednou poděkovat za pozvání na včerejší velkolepou párty ....... a teď si konečně du lehnout

....  pro chronomag sem stihnul něco málo vyfotit :D (Moser je prostě bomba)

dobrou

Odesláno

klobouk dolu pred Koskomem, Mosera privest do prahy!

V 23. 5. 2014 v 4:53, YPO napsal:

já bych chtěl touto cestou ještě jednou poděkovat za pozvání na včerejší velkolepou párty ....... a teď si konečně du lehnout

....  pro chronomag sem stihnul něco málo vyfotit :D (Moser je prostě bomba)

dobrou

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...