Rybiz Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Tak jsme se dočkali limitky k 50ti letému výročí kresleného seriálu "Jen počkej zajíci!"Ve vlákně s limitkama jsou mraky patřičných detailů, zde pouze poukážu na tu krásnou realitu.Tak sem sypte fotky, ať se podělíme o radost s ostatními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 To je proste nádhera. Teším sa na ďalšie fotky a detaily. Vyzerá to byť aj kvalitne vyrobené alebo aspoň z fotiek to tak vyzerá, že spracovanie je na vysokej úrovni. Teším sa s Vami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Ja fotit neumim a par fotek sem uz dal do vlakna o limitce...Takze maximalne este jednu sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Ten zajic ma spravne vydesenej vyraz.. dobre mu tak :-) Pridam mobilovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Jsem rad, ze jsem se dokopal k limitce. Uz se tesim na zitrek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 ty jo kluci, moc pěkné to máte . klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Smekam klobouk. Tohle je uzasna limitka! Vse se jevi dotazeno do maxima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Tak já tady taky přidám. Klukům všechna čest, balení - no kam se hrabe Omega Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Nic tak parádního, jako Rybizovy fotky nepřidám, ale mám něco z terénu, dokonce ze zahraničí. Dnes zhruba v 11.00 jsem s vlkem překročil státní hranice. Byl jsem první? A protože jsou to potápky, vzal jsem je i vodě. Pozná někdo kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Bajkal? Nádhera, nádhera, nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Bajkal?Nádhera, nádhera, nadhera!Bajkal bude asi malinko větší, ale jsi docela blízko. Díky, díky.Slíbená prezentace a konzultace s odborníky samozřejmě platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Těším se. Mám v plánu tě opít a navázat na novou tradici, která byla založena na tom pražském srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Dokonalý včetně balení. Fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Přidávám tedy taky pár "mobilovek"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Dvě fotky s lidmi, pochopitelně po nasvícení baterkou. Ale svítí! Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 dobře to svítí, ale jen chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Moc krásné fotky, super hodinek. Marcusova fotka lumi velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Na limitky moc nejsem a nikdy jsem se žádné neúčastnil. Ovšem tady smekám klobouk dolů. Těším se až je uvidím naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jarku, když budeš hodný a platí těch 9,5 tis v českejch, jak jsme se dohodnuli, tak Ti je třeba na týden svěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jarku, když budeš hodný a platí těch 9,5 tis v českejch, jak jsme se dohodnuli, tak Ti je třeba na týden svěřím. je jich 100 na svete, vzacnejsi nez La Ferrari, cena odpovida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se