Americkej Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Zatím nejvíc mne tu dostal oznamovač. SZ: "Tak já ti řeknu, jak to bude: ty mi pošleš číslo účtu a já ti převedu o litr míň, než požaduješ!"(hodinky po servisu AD ve funkčím stavu v kompletce za 15% pořizovačky)
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Zatím nejvíc mne tu dostal oznamovač. SZ: "Tak já ti řeknu, jak to bude: ty mi pošleš číslo účtu a já ti převedu o litr míň, než požaduješ!"(hodinky po servisu AD ve funkčím stavu v kompletce za 15% pořizovačky) tak tohle je krásná práce :-))
sodekcz Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 No chlapci, já jsem tady totální ucho. Ale baví mě "prodávám, nevím proč, rychle dělejte, než si to rozmyslím" a "níž už nepůjdu, to si je radši nechám" a za týden cena dolů. Na druhou stranu mám pochopení pro ten pocit, že něco prodám a v zápětí se tluču do hlavy, že to byl nerozum. Jj, psychika ovládá tento zvláštní chronobundus.
AndyAaron Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 To sis ale spletl vlakno. Tohle je o kupujicich, ne prodejcich
MichalMic Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 To sis ale spletl vlakno. Tohle je o kupujicich, ne prodejcich .. hopla, pondelkove rana su tazke. Pardon za off topic. Kazdopadne kid to moze pouzit ako odrazovy mostik pre nove vlakno typologie prodavajicich. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Flustrace od slova flusat Prave sem si kafem poflustloval monitor:-))
bob.zizka Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Prave sem si kafem poflustloval monitor:-))Přesně! Šklebim se tu u toho jak pomatenej. Nenašel jsem kategorii pro sebe. Asi bych to nazval "Prudič" Když chci něco koupit tak píšu někomu kdo ten mnou zvolenej kousek má v hodinkovnici a ani nemá inzerát v prodeji.
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Občas jsem schopnej vyseknout takovou hrubku, že je mi stydno.No tak stanou se vyjímky.
Lukyn77 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Prave sem si kafem poflustloval monitor:-)) ...a teď máš flustrovanej i monitor :-)))) Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem Lukyn77
sodekcz Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Ou jééés! Mám stejnou dyslexii, o jaké psal YPO To sis ale spletl vlakno. Tohle je o kupujicich, ne prodejcich .. hopla, pondelkove rana su tazke.
spiderer Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Nemam rad ?silence?, kteri k prodavanemu kusu polozi 70 tisic otazek typu ?kolik delaji ve sklepe pri mesicku do plusu polozene korunkou dolu na hedvabnem salu?? Atd idealne v minimalne 5 SZ a pote napisou, ?diky, sice splnuji vse co jsem chtel, ale vlastne je nechci? - takovych tu zacina byt hodne. Nebo ?falesni kupujici?, kteri vetsinou zacnou ?ahoj jsem prvni kdo pise, pokud ano urcite si je vezmu? a pokracovani probiha nasledovne: P: ok, jsou tvoje, predani osobne nebo posta?K: posta by byla lepsi nejsem z XYP: ok, cislo uctu je, posli mi adresuK: diky, nakonec si je nevezmu A podobnych kategorii jsou mraky, sice mi prijde ze pomalu mizi kategorie ?debilove?, kteri byli typicti stylem: Info: prodam hodinky za 70 tisic osobne/postaK: kdyz mi je privezes na jizni Moravu tak ti za ne dam 42 tisic, pokud se mi budou libitP: nejdrive odpoved typu, ze diky a ne, posleze radsi uz nic No, ale co rozhodne ve velke mire porad plati, je ta nespolehlivost, nedrzeni slova, odmlceni se na XY dni atd Paradoxne mi prijde ze plati to, ze cim levnejsi vec clovek prodava, tim vetsi problemy muze cekat, protoze u hodinek za kilo to jeste jde, ale u hodinek za bura je to obcas psycho. Ale to je zivot, nastesti ted zadne hodinky prodat nechci, dosla mi zasoba Neurolu, tak by to mohlo byt nebezpecny
JoyStick Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Já si mysim, že todlec by mělo jít na vývěsku hnedka vedle pravidel. Nějaká redakční úprava nutná, ale jináč je to zlatej důl. Zlatej důl, povidám!
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Tichej blázen Tohle je nebezpečnej "týpek". Kupuje, syslí, je to jak černá díra- jednou mu něco prodáš a nikdy už je neuvidíš. Nikdy nic neprodává. Sám bych měl pár typů.
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 ja nejradsi obchoduju se starou gardou, ale i nekeri novacci sou fajn - ze, joysticku
petr_cha Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Možná mě napadla ještě jedna sorta. Ačkoli jestli sem vlastně patří... FollowerMonitoruje přes fci Sledovat téma vše, co se v prodeji šustne, ale téměř s jistotou konstanty Ludolfova čísla nic nekoupí, ikdyby to nakonec bylo za polovic.Neser :-))))
JoyStick Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Sibir: Nic nevim, nikoho neznam, nikde sem nebyl a ani ty cisla nesouhlasej.
Wanderer Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Kdybyste poctivě psali hodnocení, i těm kreténům, co nereagují, tak by tyhle případy dost prořídly.
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) To mas, Wanderere, pravdu. Kdyz si clovek projde skrz hodnoceni, tak je to bud same pozitivni, nebo uz vylozene nejaky zasek. Hodnoceni tohoto typu tam chybi a je to asi spatne. Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem AndyAaron
Waya03 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 No nevím, kolikrát napíše nejakej divnej patron, komunikace vázne, ale nakonec se i kšeft uskuteční. Nikdy nevíš či za tím bylo, problémy v práci, doma, těžko říct. Já mám taky rád rychlý kšefty, ale zas bych to tak nehrotil.
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Pokud se nakonec kseft uskutecni, tak zadnej problem. Pokud te tyden taha za fusekli a pak si to rozmysli, tak to uz je jina rec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se