Pitris.k Posted December 23, 2018 Report Share Posted December 23, 2018 Prosím někdo Vysoké Mýto - Ostrava? Moc dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Posted December 23, 2018 Report Share Posted December 23, 2018 Zítra pojedu Praha - Písek (Vodňany, Strakonice a okolí). Po Vánocích zpátky..Mám volná tři místa a většinu kufru.. Tažné zařízení k dispozici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 Zdar kolegove, kdyby nekdo potreboval, tak zitra (2.1.) muzu neco nebo nekoho premistit na trase: Frydlant - Liberec - Jicin - Hradec Kralove - Litomysl - Mohelnice - Olomouc - Ostrava.Odjezd z Frydlantu cca 11:00 hod.Konec hlaseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 Nemá někdo v následujícím týdnu cestu Písecko-Bratislava? Doručit hodinky, tamní člen má trabl s doručovací adresou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Hodinky na cestě standartní poštou, ale děkuji za nabídku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted January 10, 2019 Report Share Posted January 10, 2019 Zdar kolegove,11.1. patek, kolem 16h vyrazim z Ostravy do Brna... kdyby nekdo neco potreboval premistit. Pak pokracuji smer letiste Viden a v noci zpet pres Brno do Ostravy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 zajtra rano Bratislava-Brno-Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Ahoj, potrevuju hodit hodinky do olomouce a jsem z prahy. Nebude mit nekdo cestu? V praze dovezu kamkoliv. Diky moc za pomoc ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrycz Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Ve středu 16.1.2018 jedu po 12:00 z Prahy Florence směr Ostrava kde budu do soboty. Kdyby někdo něco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted February 9, 2019 Author Report Share Posted February 9, 2019 Někdo v týdnu Praha -> Prostějov?Dovoz hodinek, std. krabička. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrov Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Nepojede někdo v nejbližší době směr Kladno -> ideálně Ostrava (Olomouc) Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Ahoj, hledáme s kolegou možnost doručení trošku větší zásilky (kufr osobáku bude jistě stačit) z Prahy do Jeseníku, případně do Olomouce. Tak kdyby se někdo ochotný našel, napište mně, nebo uživateli TomCZ, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 (edited) 8.3. pojedu trasu Praha - Písek (volná 4 místa a téměř celý kufr, tažné zařízení k dispozici)10.3. Písek - Praha (stejné podmínky) 12.3. pojedu trasu Praha (ráno) - Mladá Boleslav (odpoledne) - Ostrava (volná 3 místa, omezený prostor v kufru)18.3. pojedu z Ostravy (kolem poledne) - Brno - Praha (volná 3 místa, z Brna velmi omezený prostor v kufru) Edited March 5, 2019 by j.e.n.i.k.82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří_99 Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Kluci, ted nekdy nekdo Praha-Olomouc? Potreboval bych privest reminek na hodinky. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Jirko, já pojedu Plzeň -> Pha -> Olmik za týden v úterý. Pokud to do té doby nevyřešíš, ozvi se a nějak to vymyslíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří_99 Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 Jirko, já pojedu Plzeň -> Pha -> Olmik za týden v úterý. Pokud to do té doby nevyřešíš, ozvi se a nějak to vymyslíme.Super, dekuji moc. Pokud by to bylo stale aktualni, poslal bych SZ. Pokud ne, dal to asi neres. Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 (edited) Tento čtvrtek jedu hned ráno z Prahy na pár dní do Maďarska, tak kdyby někdo chtěl něco na trase Praha Brno Bratislava a dále Gyor :-) Edited March 12, 2019 by long Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Nejen pro Jiřího: v úterý 19.3. pojedu Plzeň -> Praha -> Olomouc. Tam setrvám do pátku, pak po stejné ose zpátky. Jsem svolný k přepravě lidí, hodinek i jiného kontrabandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří_99 Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Nejen pro Jiřího....Dekuji mooc. Me to nakonec dopadlo postou /coz prodavajici puvodne nechtel/ a uz jsem to mel mit doma. Nicmene je to posta ceska, tak porad cekam.. Kazdopadne moc dekuji za nabidku ke ?svozu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 (edited) Možná to není úplně správné vlákno, ale zkusím to. Prosím, není tu někdo, kdo bydlí na Slovensku, byl by ochoten mi tam něco koupit v e-shopu a poslat do Čech? A ještě tedy ideálně vlastnící účet u Fio banky, abych snadno poslal peníze Obchod do Česka neposílá a v Česku už to koupit nelze, zřejmě ani v Německu. Lehké, malé, cena několik desetieur. Díky. Edited March 18, 2019 by lolohh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts