AndyAaron Odesláno 18. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2025 Kdybys s tim mel problem, tak dej vedet a zaridil bych ti to. Ale ta adresa se hodi na vic veci
hreba Odesláno 23. února 2025 Nahlásit Odesláno 23. února 2025 Ahoj. Nemá někdo cestu z Prahy na Moravu? Potřeboval bych tam něco vyzvednout, ze Zlína cca hodinu zvládnu popojet, ale víc teď nemůžu. Případně do sz. Diky.
misso Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Ahojte, jede nekdo ochotny v rozmezi 20-22.6. Brno-Plzen?
Pepino777 Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Není tu někdo právě na filmovém festivalu Karlovy Vary? Měl bych malý dotaz/prosbu. Případně SZ prosím.
Libor_OV Odesláno 23. července 2025 Nahlásit Odesláno 23. července 2025 Ahoj všem, zkusím štěstí - nejedete někdo v následujících dnech a v příštím týdnu ze Žďáru nad Sázavou na Severní Moravu (Ostrava, F-M, Frýdlant n. O. apod,)? Tata zapomněl nabíječky k elektrokolům - zařídím jejich předání ve Žďáře n. S. a vyzvednutí na Severní Moravě s lahví zkapalněného ovoce. Děkuji Libor
Monkey Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Našel by se tu někdo kdo se vyskytuje ve Frankfurtu nad Mohanem ? Potřeboval bych pomoc s nákupem hodinek. Případně prosím o SZ.
Pivas Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Ahoj, náhoda je blbec,kdyby se někdo pohyboval kolem Würzburgu a měl chuť mi pomoc s hodinkama,budu vděčný a určitě bych se nějak odvděčil.
Libor_OV Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Ahoj všem, náhodou - nejede někdo dnes odpoledne/večer nebo zítra ráno z Prahy do Ostravy? Potřebuju předat střešní nosič v krabici - cca 120x30x20, 10 kg. Jedu až zítra večer a ideální termín předání v Ostravě (do 15:00) nestíhám. Děkuji. Libor
Lobber Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Ahoj, Má někdo v dohledné době cestu do Velké Británie a byl by ochotný se se mnou domluvit na vyzvednutí “malé” zásilky tabáku? – odměna za ochotu samozřejmostí . Kdyby se někdo našel, budu rád za zprávu do SZ. Díky předem.
Xenomorfus Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Zdař bůh magove! Byla by to nahoda jak cyp, ale za zeptani nic nedam. Zima vypada, že bude ešte dluha jak zabudovana štreka z dolu v Karvine do Darkova a ja mam v Uhřiněvsi (taka ďura u Praglu) mašinu. Sem si povědal, že by třeba jakysi pajtaš moch jezdit z dodafku prazdny (po tym co tam složil naklad ostravskych klobas) od tych pazgřyvcu do tej naši Ostravjenky a mjel misto. Jasne, že jakesik chechtaky za to dam, ale aby to nestalo jak svatba v Impiku. Tož esi byste kdosi o čemsi věděl, vite kaj se obratit! Dik jak byk!
Andrew Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Nejezdíte někdo pravidelněji do Německa, odešel mi jeden ze dvou monitorů (měl jsem je vedle sebe), bohužel se tento konkrétní model již nenabízí a v ČR jsem ho nikde nenašel. V Německu ano, ale je problém s jeho posláním a jet třeba do Mnichova pro monitor za 300€ se mi nechce a kupovat 2 nové taky ne
Radek124 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ahoj, než zas místo seriózní práce sednu za volant, nenašel by se prosím někdo ochotný kdo by mi měl náladu přiblížit drobný tikající balíček ze Zlína směrem k Brnu? Kafe/limo/zákusek v dohodnuté destinaci samozřejmě na mě (SZ)
Jerryl Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Ahoj prosím vás hledám dopravu Hradec Králové - Praha mám vykoukanej na inzerát vintážní receiver v Hradci Královym a prodávající preferuje osobní vyzvednutí, což vzhledem k váze skoro 12 kg chápu. Bohužel cestu tím směrem vůbec nemám a taky bych tím zasekal celej den. Proto mě napadlo se zeptat zde, jestli by se našel někdo z oblasti HK ochotný vyzvednout ten krám a dopravit ho do Prahy? Peníze za zboží bych vám poslal předem na účet a přispěl na cestu. Za případné nabídky do SZ děkuji. J.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se