Jump to content

Recommended Posts

Posted

Možná to není úplně správné vlákno, ale zkusím to. Prosím, není tu někdo, kdo bydlí na Slovensku, byl by ochoten mi tam něco koupit v e-shopu a poslat do Čech? A ještě tedy ideálně vlastnící účet u Fio banky, abych snadno poslal peníze :D Obchod do Česka neposílá a v Česku už to koupit nelze, zřejmě ani v Německu. Lehké, malé, cena několik desetieur. Díky.

Neaktuální ;)

• 2 weeks later...
Posted

Prosím, byl by někdo ochotný mi zaplatit doplatek za poštovný v Polsku? je to 44 PLN, poslal bych vám to předem na český účet.

Díky

Posted

Jedu zítra tj. v pátek 29.3. z Prahy do Písku.

V neděli pak zpátky..

K dispozici tažné zařízení, 3 místa k sezení a většina kufru..

Posted

Našel by se prosím někdo, kdo by zprostředkoval osobní odběr a následný dovoz jedné hifi-hračky v ceně 900 liber z Walesu / Abergavenny do ČR?

Klasika, prodejce neposílá, pouze osobní odběr...Díky

• 3 weeks later...
Posted

Zítra, tj. 19.4. jedu trasu Praha - Písek. Volná tři místa k sezení + zavazadlový prostor, tažné zařízení, příčníky na střeše.

V pondělí 22.4. se vracím se stejnými možnostmi.

• 1 month later...
Posted

Nemá čirou náhodou někdo seriózní tento týden cestu z Mnichova směrem k Brnu, že by mi tam (s rozumnou provizí, o platbě ještě jednám a klidně popojedu naproti) vyzvednul tikající balíček ? Za ranec co jsou si germáni schopní říct za spedici bych tam na otočku autem dojel hned dvakrát...  :skull:

Posted

Praha - > Prostějov, s odjezdem z Prahy zítra cca do poledne?

Nebo potom HK -> Prostějov, odjezd HK od úterý do čtvrtka?

Potřeboval bych tam něco předat, a přes poštu se obávam zničení (hdd a mmc).

Díky!

Posted

Jedu Praha - Mladá Boleslav - Zlín v pátek 24.5.

Návrat 26.5. Zlín - Praha.

Trasa podle dopravní situace, případně podle dohody.

Posted

Ja jsem pravidelny jezdec Kyjov - Břeclav - Bratislava, jinak pak nepravidelne taky Kyjov - Ostrava - Wroclav nebo Kyjov - Praha a Kyjov - Trenčín - Žilina - Poprad - Košice

Možnost drobnych zajizdek po trase jasna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Jelikož se jedná o časoměrnou záležitost, zkusím to i tady: Byl by někdo z Ostravy (nebo vyskytující se v Ostravě) ochotný mi vyzvednout budík na Náměstí SNP (Ostrava-Zábřeh). Doprava do Prahy nespěchá, ale paní odmítá jít na poštu a trvá na osobním převzetí...

Jinak já občas jezdím Trasu Praha-Liberec (a dál Frýdlant a NMPS) a zpět, v průměru tak 1x měsíčně.

Posted (edited)

Jelikož se jedná o časoměrnou záležitost, zkusím to i tady: Byl by někdo z Ostravy (nebo vyskytující se v Ostravě) ochotný mi vyzvednout budík na Náměstí SNP (Ostrava-Zábřeh). Doprava do Prahy nespěchá, ale paní odmítá jít na poštu a trvá na osobním převzetí...

Jinak já občas jezdím Trasu Praha-Liberec (a dál Frýdlant a NMPS) a zpět, v průměru tak 1x měsíčně.

Vyzvednu - vyskytuju se cca 500m od onoho náměstí.

Další dopravu zajistíme poté - buď nějaký kurýr/pošta, popř. vymyslíme něco jiného.

Edited by Mareka01
Posted

Zdar kolegove,

Nemate nekdo tento tyden cestu z Ostravy do Brna (nejlepe Palackeho namesti)? ;-). Mam pulkilovy balicek o rozmerech cca 10x20x30 cm.

Posted

Zdar kolegove,

Nemate nekdo tento tyden cestu z Ostravy do Brna (nejlepe Palackeho namesti)? ;-). Mam pulkilovy balicek o rozmerech cca 10x20x30 cm.

Neaktualni, prubnu postu. I tak diky za prostor

Posted

Hmmmm, ze bychom Ti na cestu zabalili ten budík co má teď Marek? :D

Zítra jedu trasu Praha - Ostrava - Brno - Jihlava - Praha, kdyby náhodou :)

Posted

V Ostravě budu někdy kolem 9:30-10 a pak kolem 12-14, vždy v centru, pak odjíždím. Kdyby někdo, tak do SZ, prosím