Kluk jako buk Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Koukni ještě na nový keramický Hydroconquesty. Certiny jsou fajn s tím powermatic strojkem. Za ty Hujery bych zbytečně nepřiplácel. A jo. Nejsi normální. Nikdo z nás není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Když by jste měli porovnat...CERTINA VS TISSOT?Všeobecně Obě zančky ti nabídnou PreciDrive i Powermatic. Takže za mě jde jen o paletu modelů, ze kterých chceš vybírat. Jinak je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Když by jste měli porovnat...CERTINA VS TISSOT?VšeobecněPrašť jak k uhoď ..... zhruba stejná kvalita, navíc ve stejné obchodní skupině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 No, tady se stane leccos.Třeba jako první věc po domnělém rozkoukání zde jsem si koupil modré pětečky SNKL43k1. Dva kousky! Pro jistotu, co když si jedny nějak poškodím a na trhu už další nové nebudou? Myslel jsem si TYTO A ŽÁDNÉ JINÉ, FOREVER Takto pomýlený může být člověk, než se tady trochu znormalizuje. Včera jsem je poslal dál...Aktuálně mám pískované SNZG13k1 na keramickém tahu (pomluvili mi ho, nic neví o životě, je úplně nejvíc - viz Prubnito) a v šuplíku čeká klon SNZG13k1 - tentýž design, ale brus/lesk. Zas do foroty, kdyby něco. K hodinkám se nyní chovám jako k padáku - jeden hlavní a jeden zajišťovací. Ale oba ZLATÉ. (Vypadají ovšem nerezově ;o) (GLUM by taky měl nejraději dva milášky, určitě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Certina x Tissot, řídím se tam srdcem, mě jsou bližší Tissot, kvalita i ceny přibližně stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek007 Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Aquaracery, říkáš? No tak to už se z tebe blázen dávno stal. Kdo jinej by dal za obyčejný hodinky takový DSC_9599.jpgprávě by mě zajímalo jestli jsou fakt obyčejný Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem Mirek007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Vem uspory za poslednich deset let, stejne tolik si nekde pujc a kup za to jedny hodinky, prvni ktere se ti budou libit. Hned jak s nema prijdes domu, drbni je o futra. Sklickem a lunetou. Pak prejed tahem po kachlickach. To te spolehlive odradi od dalsich nakupu a vyzene z tohodle panoptika. Cokoliv jineho je cesta do pekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek007 Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Koukni ještě na nový keramický Hydroconquesty. Certiny jsou fajn s tím powermatic strojkem. Za ty Hujery bych zbytečně nepřiplácel. A jo. Nejsi normální. Nikdo z nás není. dělaj i kaučuk řemínek? Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem Mirek007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Všichni jsou blázni jen my jsme hodinkáři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Absolutně nevim, o čem ten člověk mluví. Všichni co jsme tady hodinky nutně potřebujeme k práci. A vůbec, co je Ti do toho kolik mám trezorů?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 právě by mě zajímalo jestli jsou fakt obyčejný Jo, úplně obyčejný. Nic na nich není. Obyčejná ETA, obyčejný pouzdro, obyčejneej náramek a ta plechová spona... ! A pak si vem do ruky obyčejný Rolexky. To budeš teprve koukat! Pokud ti ještě trochu rozumu zbylo, položíš si otázku, jestli to fakt za to stojí a budeš odsuď utíkat mílovými kroky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Uprimne, nikdy jsem o takove zivotni zkusenosti neslysel. Na druhou stranu, mozna by stalo za uvazeni to vsechno zaznamenat, mam pocit, ze by z toho jednou byl fajn thriller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 dělaj i kaučuk řemínek?Myslíš Longiny? K těm novým je perfektní origo guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek007 Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Myslíš Longiny? K těm novým je perfektní origo guma.Nemůžu to najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 TU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek007 Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 TUsupr dík.Jakej je použitej strojek resp;srovnání s powermatic 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Jo, úplně obyčejný. Nic na nich není. Obyčejná ETA, obyčejný pouzdro, obyčejneej náramek a ta plechová spona... ! A pak si vem do ruky obyčejný Rolexky. To budeš teprve koukat! Pokud ti ještě trochu rozumu zbylo, položíš si otázku, jestli to fakt za to stojí a budeš odsuď utíkat mílovými kroky Rolex, Rolex, jooo kde jsem to jenom ...... Proslýchá se, že je to mezi hodinkama něco jako Prazdroj v pivu. Ze dvou ze tří se neposereš. A pak už to jede:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Blázen a tady určitě ne... zde jsme všichni normální :-)Jinak zde mají akci TH..https://www.altman.cz/hodinky-aquaracer-wak2110ft6027-295 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Můj vývoj: Casio G-Schock - Citizen Eco-drive - Seiko želvy PADI a teď od února Oris Aquis Date 43,5mm . A nový cíl: Omega Seamaster Planet Ocean 43,5mm (ale to bude za dýl... ). Tak vítej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Taky si vzpomínám jak jsem měl bolení žaludku a probdělý noci když jsem se rozhodoval, jestli fakt dát 16000 za LHC. Strašně jsem se za sebe morálně styděl škoda že mě to přešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se