vonmisses Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Mně osobně nedostupnost některých zbytných věcí nejen např hodinek rolex, AP, PP vůbec nevadí. Baví mě divadlo, které se kolem toho dělá. Mít peníze a jednoduše si zajít do krámu kdy se mi zlíbí třeba pro nove AP RO , to není žádný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 28 minutami, vonmisses napsal: Mně osobně nedostupnost některých zbytných věcí nejen např hodinek rolex, AP, PP vůbec nevadí. Baví mě divadlo, které se kolem toho dělá. Mít peníze a jednoduše si zajít do krámu kdy se mi zlíbí třeba pro nove AP RO , to není žádný příběh. Nedostupnost a poradnik u AD mi taky neva. Vadi mi ale to klasicky vekslactvi do kteryho se to nakonec pretvorilo. Jinak vzhledem k tomu jaka je to blbost (hodinky), tam samozrejme o nic nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Taky to beru jako hru. Zavolají nebo ne, nezblázním se. Spíš si myslím, že zavolají přesně podle Murphyho zákona ve chvíli, kdy se to bude nejmíň hodit. Koneckonců odmítnout se dají vždycky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Buď na to človek peniaze má bez ohrozenia bežného životného štandardu, nebodaj ohrozenia existenčného, a vtedy je to vhodné vždy..alebo tie prachy nemá a vtedy si to objednávať s očakávaním že na to,kým hodinky prídu, našetrí, je blbosť, pretože to nie je vhodné nikdy… a ako píše @paya01, keď sa ten nákup momentálne z rôznych iných príčin nehodí, odmietnuť sa dá vždy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 1 hodinou, vonmisses napsal: Mně osobně nedostupnost některých zbytných věcí nejen např hodinek rolex, AP, PP vůbec nevadí. Baví mě divadlo, které se kolem toho dělá. Mít peníze a jednoduše si zajít do krámu kdy se mi zlíbí třeba pro nove AP RO , to není žádný příběh. 100 % suhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Takže ono je to vlastně dobře. Každý běžně dostupný hodinky si člověk obědná (klidně na eshopu) a za pár dnů jsou doma, hotovo, nuda A proto tu máme Rolex. Zapomeňte na zapsání na dálku. Už první projev toho, že to člověk fakt chce, je, že se musí zajet zapsat osobně. Tak se chudák Ostravák musí trmácet do Prahy. Tam si společensky zakonverzovat u AD - jakože jaký chce, proč je chce, proč zrovna on by měl být tím vyvoleným, proč zrovna tyhle a né jiný, atd... Na základě tohoto pohovoru je pak zapsán (v řeči AD honosně řečeno "zalistován") na ten vlastně neexistující waiting list. Čekáním na zpáteční Pendolino si projde kousek Prahy a má z toho vlastně super výlet. A ještě si může říct, "vždyť nebejt toho, tak bych si takovej výlet ani neudělal". A teď čeká. Rok, to ještě nic není.... Ale víc jak rok, dva, hmm, to už by mohlo. A teď už nejde odprásknout každý neznámý číslo, který jinak nabízí super výhodný pojištění, energie, nádobí a já nevím co ještě. Vždyť co kdyby to byl AD od Rolexů a oznamoval mi, že jsem se dočkal. A pak ty nervy, sakra, teď sem zrovna rekonstruoval, koupil nový auto, no na Rolády není, to je tragédie, no zrovna teď když nemám mi musí zavolat... Jo! A to jsou pak hodinky s příběhem! No ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 , presne si napísal chronológiu príbehu pre smrtelníky. V prípade, že si vyvolený, alebo peniaze máš aj za ušami, ten príbeh je vlastne úplne inej, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Mě novodobý styl prodeje Rolex přijde prostě trapný. V prodejnách nic není a zapisovat se do přiblblého pořadníku je trapárna hodná komunismu a ne kapitalismu. Na internetu se dají objednat tisíce hodinek, část úplně nových, takže kdo nekouká na peníze má za týden Rolex na ruce od veksláků, jinak se jim říkat nedá. Hodně lidí tenhle stav natolik otrávil, že už s touhle značkou nechtějí mít nic společného. Jestli tohle má být ten skvělý příběh, tak děkuji, ale nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 6 hodinami, Josef01 napsal: Mě novodobý styl prodeje Rolex přijde prostě trapný. V prodejnách nic není a zapisovat se do přiblblého pořadníku je trapárna hodná komunismu a ne kapitalismu. Na internetu se dají objednat tisíce hodinek, část úplně nových, takže kdo nekouká na peníze má za týden Rolex na ruce od veksláků, jinak se jim říkat nedá. Hodně lidí tenhle stav natolik otrávil, že už s touhle značkou nechtějí mít nic společného. Jestli tohle má být ten skvělý příběh, tak děkuji, ale nechci. To jo, ale jak jinak se da prodat vec, ktere je proste malo a zajemcu hodne. Protoze to (zatim) neridi roboti, ale lidi, tak se okolo toho klasicky roji neduhy - kseftuji prodavaci a vetsina zajemcu (nebo hodne) jsou vekslaci co plati bokem tem prodavacum. Dalsi cast zajemcu pak lidi co jim jsou hodinky u zadku, ale jejich poradce jim rekl, ze to je lepsi mit v trezoru nez cihlicku zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 9 hodinami, Radik napsal: Takže ono je to vlastně dobře. Každý běžně dostupný hodinky si člověk obědná (klidně na eshopu) a za pár dnů jsou doma, hotovo, nuda Nechci být za gramatického fašouna, ale docela živě si díky Radíkovi představuji, že zatímco běžné hodinky se obědnávají, pak Rolády si musím buďto odsnídat, nebo odvečeřet ..... Raději se ani nepouštím na tenký led úvah, co asi tak za slovesný tvar bych dopoledne či odpoledne stvořil východně od řeky Moravy. Nápověda: desiata, olovrant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) Tak a teď se mě nejvyšší dotkul, dostane do řepy:-) Ano,jsem z východní Moravy:-) Upraveno 19. června 2023 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: To jo, ale jak jinak se da prodat vec, ktere je proste malo a zajemcu hodne. Protoze to (zatim) neridi roboti, ale lidi, tak se okolo toho klasicky roji neduhy Souhlas. Blbý je, že Rolex s tím nic nedělá. A přitom by ty neduhy mohl klidně snadno eliminovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Volali mě že mám ready Expy jedna, po cca roce. Před dvěmi měsíci jsem změnil požadavek na větší verzi, ale prý co kdyby, jsou hodný No nic, čekáme dál na pořádné chlapské hodinky..... nespěchám, takže začátek příštího roku by pro mě mohl být ideální termín. Každopádně kamarád který nikdy žádné nevlastnil a zapisoval se poprvé a navíc šest měsíců po mě, je má už měsíc na ruce, to znamená jediné, dávají opravdu přednost těm kteří se zapisují poprvé, pokud samozřejmě tam nejsou jiné vazby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Nechci být za gramatického fašouna, ale docela živě si díky Radíkovi představuji, že zatímco běžné hodinky se obědnávají, pak Rolády si musím buďto odsnídat, nebo odvečeřet ..... Raději se ani nepouštím na tenký led úvah, co asi tak za slovesný tvar bych dopoledne či odpoledne stvořil východně od řeky Moravy. Nápověda: desiata, olovrant Nojó, chybička se vloudila. Tak u Rolád to pak záleží na tom, ve kterou denní dobu ten proces absolvuješ. Však vidíš, další rys do toho celýho příběhu. Nebo snad příbjehu? Pak bychom mohli začít rozlišovat tempo, kterým se chronomagor k AD vydá Tywole já se snad půjdu zalistovat taky. Všechny moje hodinky jsou v tomhle naprostý šedivky, tak bych měl konečně jedny s příběhem! V tomhle vlákně jste mi otevřeli oči a díky vám za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Jsou hodinky s příběhem o jejich pořízení a taky hodinky s příběhem o jejich pozbytí viz např. Leclerc, Lewandowsky nebo Khan (i když nešlo zrovna o "R") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 5 hodinami, xcmaniax napsal: To jo, ale jak jinak se da prodat vec, ktere je proste malo a zajemcu hodne. Protoze to (zatim) neridi roboti, ale lidi, tak se okolo toho klasicky roji neduhy - kseftuji prodavaci a vetsina zajemcu (nebo hodne) jsou vekslaci co plati bokem tem prodavacum. Dalsi cast zajemcu pak lidi co jim jsou hodinky u zadku, ale jejich poradce jim rekl, ze to je lepsi mit v trezoru nez cihlicku zlata. RLX urobí cca milión hodiniek ročne a obrovské množstvo skončí u vyššie spomínaných vekslákov. Čakať a triasť sa, či sa dostanem ku niečomu tak "exkluzívnemu" je fakt smutné. Pochopím to pri výrobcoch, ktorí robia ročne pár tisíc kusov, no aj k tým sa dá dostať skôr a hlavne u nich je často vidieť aj reálne výsledky. Na Slovensku predáva RLX len jeden predajca a kedykoľvek tam človek príde, odpoveď je, waitinglist máme uzatvorení a nových záujemcov nezapisujeme. Skúste tak o pól roka. A potom príde nejaký známy a ten ti povie, že sa práve boli zapísať na hodinky o ktorých ti posledný rok predajca tvrdí, že neexistuje, aby si sa dostal do poradovníka. Takže je jasné, že oficiálny predajca funguje len ako sprostredkovateľ kšeftov pre kamarátov. Našťastie je mnoho iných výrobcov, ktorí ti hodinky predať chcú a nie len robiť biznis šmelinárom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 hlavnje klyt, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 klyt Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 27 minutami, vojt napsal: klyt Oris Ty nám nějak vlčíš, Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Tahle pisnicka nam tu jede uz treti rok a evidentne se jen tak neohraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se