montemar Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 sem neodolal... .. sice hned upadlo uchyceni rukojeti, ale to ma primarni souvislost s mou obsedantni potrebou vsechno dotahovat na maximum, nebo jeste vic.. a prvni krkovicka.. byla luxusni..
Dokusan Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Něco mezi ohništěm a grilem. Práce kováře, poctivý materiál
Lion Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Já byl mrknout na to tepro xxl... No trojka plech to fakt není... Tak mám dilema zda vysolit 30 za kovovyrobu nebo jít úplně jinudy a za ty prachy vzít keramicky vajco...
polifka Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 to Lion: mám ten samý co nafotil Montemar. Bez problémů slouží už víc než tři roky. Sice už není tak čistý, ale při naši týdenní frekvenci grilování se není čemu divit i když ho pravidelně čistím a myji. Můžu tedy jen doporučit a za tu někde inzerovanou cenu cca 2.500,- je to ňamka
elloco Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 ad Betonový gril: dotazem u výrobce jsem zjistil, že výrobek označovaný jako betonový zahradní krb se tak nesmí využívat, je pouze na dřevěné uhlí, nebo tenké dřevěné třísky (plamen max. 20 cm). Je sice armovaný, ale dříve nebo později se rozpadne a když, tak je doporučován plechový komín. Děkuji tímto výrobci za pravdivé info a už vím, že tudy cesta nevede. Koupím nějakej ten bezkouřovej, alespoň ho můžu vzít i na cesty. Ještě by mě zajímalo, co to má ten Bert na lodi?
Maxel Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 V 7. 5. 2020 v 9:52, Bert napsal: Maxeli, podobný princip mám na lodi (v tomto případě tedy včetně kardan závěsu). Potvrzuji funkčnost a uživatelskou přívětivost. Pokud nechceš dát cca 4000,- koukni do Lidl shopu na: https://www.lidl-shop.cz/Bezkourovy-gril-na-drevene-uhli-FLG-34-C1/p100285575 Rozšířit Dík, Berte. Ale objevil jsem toho Webra Q tady v inzerci, zejtra pro něj jedu.
Petr11 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 V 7. 5. 2020 v 19:27, elloco napsal: ad Betonový gril: dotazem u výrobce jsem zjistil, že výrobek označovaný jako betonový zahradní krb se tak nesmí využívat, je pouze na dřevěné uhlí, nebo tenké dřevěné třísky (plamen max. 20 cm). Je sice armovaný, ale dříve nebo později se rozpadne a když, tak je doporučován plechový komín. Děkuji tímto výrobci za pravdivé info a už vím, že tudy cesta nevede. Koupím nějakej ten bezkouřovej, alespoň ho můžu vzít i na cesty. Ještě by mě zajímalo, co to má ten Bert na lodi? Rozšířit Výrobce potvrdil má slova, to jsem rád, solidní firma. Máš celkem značnej rozptyl. Od půltonového krbu po bezkouřovej grilík:-). Ohniště v krbu jde obložit šamotem a pokud to účko v tý skládance praskne, tak to zaspáruješ a až v případě víc prasklin dokoupíš nový účko. Popraskaný ohnišťe vidím snad na každý zahradní párty, lidi to ani neřeší...ideál je mít obojí dobrej krb + gril.
elloco Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Tak co vím je, že si musím nechat vyzdít (nebo sám vyzdít) šamotovej krb. Chci si tam dát poleno a čumět do vohně. A s dnešní nouzí o řemeslníky je to projekt na příští rok. A ten bezkouřák mě zaujal tím, že ho vezmu sebou třeba do obytňáku atd. Trochu mi to připomíná fondue, což dřívávějc bejval hit No a třeba koupím bezkouřák a budu spokojenej parchant...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Jestli je to tak a máš na to místo, tak vyzdít a máš vystaráno na pořád.
Petr11 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Odesláno 8. května 2020 V 7. 5. 2020 v 20:00, elloco napsal: Tak co vím je, že si musím nechat vyzdít (nebo sám vyzdít) šamotovej krb. Chci si tam dát poleno a čumět do vohně. A s dnešní nouzí o řemeslníky je to projekt na příští rok. A ten bezkouřák mě zaujal tím, že ho vezmu sebou třeba do obytňáku atd. Trochu mi to připomíná fondue, což dřívávějc bejval hit No a třeba koupím bezkouřák a budu spokojenej parchant... Rozšířit tenhle vypadá zajímavě a do obytňáku by se ti taky vešel. https://jotul.com/cz/vyrobky/krbove-vlozky/krby/jotul-terrazza
elloco Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Odesláno 8. května 2020 Designově super, ale jako gril mi to moc praktický nepřijde...
Lion Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Tak už je doma.... Nema otvírák na pivo, ale je to trojka plech...
Berbatow Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Lione, čekám foto plně obsazeného grilu steaky.
mAra_ Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Safra, nestihl jsem vyfotit když je to naložené masem... Ale já jsem nakonec po dlouhém bádání vybral tohle:
elloco Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 Tak jsem si přece jen koupil ten bezkouřovej gril z Lídlu. Právě jsem se vrátil z dovolené a podávám raport. Ač zpočátku velmi skeptickej na ten "zázrak", tak gril funguje velmi dobře. Do tří minut od zapálení grilujete. Uhelná náplň vydrží cca na 1 hodinu. Baterky nevím, grilovali jsme 6x a větrák se furt točil. Gril v pohodě obslouží 5 hladových strávníků. A ne, není zcela bezkouřový, ale třeba na balkon použitelný. Závěr: ještě nikdy jsem si neužil za tisíc korun tolik zábavy. Určitě palec nahoru
Moty Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2021 není to vyloženě gril,spíš ohniště, abych si neničil trávu, nemáte někdo něco podobnýho? Tohle mi přijde fajn, líbí se mi, že k tomu dělaj i rošt a že to nemá v podstatě žádnou povrchovou úpravu, takže na tom můžem dělat maso/buřty a nebude se uvolňovat žádná sračka https://venkovni-ohniste.cz/produkty/ohniste-klasik-corten/
Liqid Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2021 Přijde mi to dost nízké na to, aby to neničilo trávu. A taky je to málo hluboké, nevím jak to má fungovat s roštem. Spíš bych hledal něco jako tohle Blum Fire Globe, ohniště s grilem, Ø 60 cm, ocel (electronic-star.cz) není to nejhezčí, ale rozhodně to bude funkčnější.
shewcza Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2021 Jsem si v práci udělal tohle, abych nezakládal ohniště každý týden někde jinde (zatím nemám udělanou zahradu a v podstatě ještě ani pořádnou představu kde by mohlo byt a jestli vubec bude). Tak zatím takhle. Dá se to krásně rozložit, všechno je v sobě pouze zasunuté.
eskimak Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2021 V 1. 4. 2021 v 18:58, shewcza napsal: Jsem si v práci udělal tohle, abych nezakládal ohniště každý týden někde jinde (zatím nemám udělanou zahradu a v podstatě ještě ani pořádnou představu kde by mohlo byt a jestli vubec bude). Tak zatím takhle. Dá se to krásně rozložit, všechno je v sobě pouze zasunuté. Rozšířit Wow! Freza? Laser?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se