vwtyp11 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 před 10 hodinami, Bert napsal: No tys tady chyběl Tebe ale tipuji na technologického hračičku, takže přímá otázka: nemáš k tomu grilu i ten spodní větráček se sondama a ovládáním? No vid;) nemam, to už považuji za extra uchylarnu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Už to tady zaznělo... YT kanál pipMaster Grill. Bacha na to, může to být návykové a sežere to šíleně času. Fakt dobré uhlí koupíte taky u něj na shopu (když je), nebo přímo od výrobce deblicelesy - Dřevěné uhlí GASTRO - pytle 10 kg a 15 kg, perfektní pro keramiku a veliké grily. Tato firma dodává i uhlí a brikety v malém balení pod značkou Servisles, sezóně k dostání v Penny. Je trochu jiné než gastro, ale do víkendovejch malejch grilů naopak vhodnější. Po letech zkoušení nekupuji jiné. Snad jen pro LotusGrill na výlet si připlatím za uhlí Weber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 (upraveno) Nemáte někdo takovýto typ grilu? https://www.nereznet.cz/gril-tara/p-116/ Líbí se mi kombinace mřížky s flattopem. K tomu bonus kotlík na guláš, a rošt na špízy. Upraveno 28. března 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Máte někdo srovnání Green egg a jeho dalších klonů? Procházím to už nějakou dobu a našel jsem jich celou řadu. Od low endu v Makru, přes Kamadoo Kodiak, Kamadoo Joe až po Green egg. Kromě zelenáče je to všechno ČÍna, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Nevím, ale mám srovnání Green egg XL, Buschbeck XL a noname M. Vše stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Máte někdo srovnání Green egg a jeho dalších klonů? Procházím to už nějakou dobu a našel jsem jich celou řadu. Od low endu v Makru, přes Kamadoo Kodiak, Kamadoo Joe až po Green egg. Kromě zelenáče je to všechno ČÍna, co? Mám Green egg, bratr Kodiak.. mlátím se do hlavy, že jsem ho taky nevzal.. nevidím rozdíl kromě ceny a jsou to Češi..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 hmmm, vsude porad sama chvala na ty vajicka. Ale mne se zpet do briket nejak moc nechce. Mam velky plynovy weber na rychle veci (a proste zapnu x vypnu bez otravovani se pred a po me prijde fajn) + nejakou tu weber misku na ocouzeni veci drevem a k tomu vetsi nerez udirnu na studeny i teply kour (elektrika + dymbox) a zase komfort a pohoda a hlavne muzu udit dlouhe hodiny a kontrolovat to ze sedacky v obyvaku Fakt uhli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Prosim, jakou mas tu udirnu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Tak už i malý gril jsem odborně vyčistil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Zahořuji dárek od Ježíška Blbej dotaz, ale ztratil jsem návod, může takhle plynová bomba ležet? Na stojáka se nevejde, Afri blbě měřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Samotného mě to zajímalo, tak jsem našel toto: Vniknutí kapaliny PB do regulátoru, jeho event poškození a hlavně selhání funce (regulátoru) při poloze naležato a při větším obsahu, než 2/5 kapalného obsahu z desetikilogramové tlakové láhve je naprosto zaručeno. Nehledě k tomu, že vařidlové hořáky začnou hořet plamenem výšky nejméně 3/4 metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Taky jsem to řešil u tohoto výrobce. Tak jsem pořídil menší bombu, myslím, že 5 kg. Ale nevím jakou tam teď máš, jestli to je 10 kg, tak bych to vyměnil za menší. Myslím, že i 8 kg by tam šla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 28 minutami, African napsal: Zahořuji dárek od Ježíška Blbej dotaz, ale ztratil jsem návod, může takhle plynová bomba ležet? Na stojáka se nevejde, Afri blbě měřil Afri, mám podobný gril a pokud si matně pamatuji, tak v návodu bylo, že bomba nemá být pod grilem ale vedle něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 (upraveno) před 49 minutami, African napsal: Zahořuji dárek od Ježíška Blbej dotaz, ale ztratil jsem návod, může takhle plynová bomba ležet? Na stojáka se nevejde, Afri blbě měřil Kedze propan butan je kvapalny, musi byt vzdy nastojato - flasa je tak konstruovana. Ak by sa jednalo o neskvapalneny plyn (napriklad Argon, samozrejme nehovorim o grilovani) tak na polohe flase nezalezi. Upraveno 4. května 2022 uživatelem eskimak Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Během provozu by měla být bomba vedle, to je jasné, ale jde taky o uskladnění a přepravu na jiné místo. Tam je výhoda, když se dá postavit pod gril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Tlaková láhev s plynem MUSÍ stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Děkuji kluci, udělám jak říkáte, postavím a dám při grilování mimo gril, ona se dovnitř stejně nevejde Půl hodiny jsem to nechal běžet v leže a ten ventil celý omrznul, centimetr ledu a to asi opravdu není úplně bezpečný. Díkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Nesmí být naležato, revizák nas minule zjebal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se