Frantik Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Jasny. Protoze tetovani maji hlavne dealeri nebo bezdomovci
Campino Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 29 minutami, Frantik napsal: Jasny. Protoze tetovani maji hlavne dealeri nebo bezdomovci Tak doba ide dopredu,kedysi mali tetovanie len basmani a námorníci
Frantik Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Přesně to mi říká moje matka. Ročník 1949. 1
Bert Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 22 hodinami, Dez123 napsal: zpěvák Bendig Hlasují za založení vlákna: Co nosí dementi. 4 4 4
Lucky Lucaso Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) před 4 hodinami, Frantik napsal: Jasny. Protoze tetovani maji hlavne dealeri nebo bezdomovci Ne. Dneska je potetovana kdejaka bezcenna nula, ktera si mysli, ze tetovanim si zvysi statut vyjimecnosti a jedinecnosti, i kdyz je to porad bezcenna nula... A ze takovejch po ulicich beha... Upraveno 1. července uživatelem Lucky Lucaso Zamena slova pocit za slovo statut ;-) 3 2
bandicoot Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Právě teď, Lucky Lucaso napsal: Ne. Dneska je potetovana kdejaka bezcenna nula, ktera si mysli, ze tetovanim si zvysi pocit vyjimecnosti a jedinecnosti, i kdyz je to porad bezcenna nula... A ze takovejch po ulicich beha... Že ty seš Frantova babička, jinak to snad neni možný…
KOTLÁR s.r.o. Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 4 minutami, Lucky Lucaso napsal: Ne. Dneska je potetovana kdejaka bezcenna nula, ktera si mysli, ze tetovanim si zvysi statut vyjimecnosti a jedinecnosti, i kdyz je to porad bezcenna nula... A ze takovejch po ulicich beha... Gadžo, teď jsi urazil třetinu členů Chronomagu. Kámo, přemýšlej. 2
Lucky Lucaso Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 19 minutami, bandicoot napsal: Že ty seš Frantova babička, jinak to snad neni možný… To me mrzi. Nechtel jsem ranit tve city. 2
bandicoot Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) před 6 minutami, Lucky Lucaso napsal: To me mrzi. Nechtel jsem ranit tve city. Odhalil jsi mě. edit, Fanouši, sorry, jak seš mladej kluk, tak jsem ročník 49 přiřadil o generaci dál, mea culpa. Upraveno 1. července uživatelem bandicoot 1
Lucky Lucaso Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 19 minutami, KOTLÁR s.r.o. napsal: Gadžo, teď jsi urazil třetinu členů Chronomagu. Kámo, přemýšlej. Dyk, Jarousi. A kolik romaku? Ty jsi taky jak omalovanky,ne?
Dez123 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července CAPT Kevin Louis Commanding Officer, USS Frank E. Petersen JR. a Rolby 1 1
Fade Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Kytarista Richie Faulkner z kapely Judas Priest a Rolex OP 2 3
warann Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Nejsem tak úplně jeho fanoušek, ale sedí mu ty Aquanaty pěkně.
JR_2010 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Tyjo, to se na nás zase hrne móda...no nic, jdu si něco podobnýho oblíknout a místo plkání tady radši opravím fasádu.. 2 2
warann Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Hele asi bych takhle nevyrazil, ale zase to za mě není nic, z čeho bych měl těžký spaní. Jinak řečeno, bežně vídávám na netu i v reálu mnohem děsivější záležitosti.
ATOM Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Před hodinou, JR_2010 napsal: Tyjo, to se na nás zase hrne móda...no nic, jdu si něco podobnýho oblíknout a místo plkání tady radši opravím fasádu.. Jaka moda. Monterky tu jsou stolet...
milomac Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července (upraveno) před 15 minutami, ATOM napsal: Jaka moda. Monterky tu jsou stolet... No jo Habera, u něj to je chic, ale kdybych takhle přijel do Varů já, věřím, že už po chvíli by mě někdo naháněl, ať jdu pomoct něco nosit, rozebírat nebo stavět .... Já mám ale trochu jiný jiný styl, ale je to podobné: Jinak hodinky, jak jsem napoprvé obrázek viděl v článku na Seznamu, tak jsem si říkal, že zrovna jsou mu skoro malé na jeho ruku. Upraveno 8. července uživatelem milomac 1
milomac Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Ve Varech je taky italský zpěvák Zucchero, na ruce má nějaká chrona, škoda, že nejsou víc vidět ...
Dreak Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července V 1. 7. 2025 v 9:48, moco napsal: Tohle je ale velká bomba teda. Kdyby si to nechal udělat sám, dobře, ale takhle? Tohle mi přijde už jako opravdu vrchol bratrství mezi velkou značkou a jedním mužem.
Kotlick Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července David je vždycky hodně ve stylu... má na to čuch.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se