Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě jsem našel v telefonu zapomenutou fotku z červnového koncertu Dead and Company v NYC, kde měl John Mayer AP self-winding turbillon na fialové gumě. Fotka je zoufale příšerná, omlouvám se, ale na živo to šlo dobře vidět. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Právě jsem našel v telefonu zapomenutou fotku z červnového koncertu Dead and Company v NYC, kde měl John Mayer AP self-winding turbillon na fialové gumě. Fotka je zoufale příšerná, omlouvám se, ale na živo to šlo dobře vidět. 

Joo Johny ... ten ma peknou sbírku, vintage Rolex, AP, PP.. samy nadhery...

Odesláno

To vim presne!

Tmavomodry oblek, bilou kosili s manzetovymi knoflicky a cervenou kravatu.

:-)

Nespletl jsis forum? Tady to je chronomag ne bandi.com :D

Odesláno

Za 14 dní jsem s nim na akci, tak se optam ;)

Jedete do Afriky na cernosky? :))))

Teď jsem tady měl Karlíka na nastavení nejakejch fejsbukovejch kampaní, trošku se mi pošťáral na webu a u toho teda říkal, že to letos na černošky nevidí, no...

Odesláno

normalne nastajlovany nujorsky hipster dedko.. v ramci tohto zanru a svetadielu je to tazko elegantny chlapik s vkusom.. jako fakt, bez srandy :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...