Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak Craig vypada spis jako nejaky rusky tupy zabijak z KGB. Je to sice realistictejsi, nez ty pohadky pred tim, ale zase o tom Bond je, ne? Technice hracky, exkluzivni lokace, krasne Bondgirls, sexismus a pozivacnost, a megazloduch, ktery vzdy prohraje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Staci se spravne naladit udelat si doma protrepany ale nemichany napoj zatahnout zavesy a kazdej bondfilm je fajn:-)

Jinak z bond girls jsem mel vzdy radsi ty zly nez ty naivky co je sklizel kosou.

A z hodinek se mi libily vsecky. Kdyz clovek je svuj a veri si tak i mrkaci Ruhly by se staly ikonou.

Jsem asi dost jednoduchej konzument jak to tak ctu po sobe.

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem všechny bondovky, jednou i od první až do poslední během cca tří týdnů. Pročítal jsem také komentáře diváků či přímo recenzentů, kde jednotlivé pány Bondy charakterizovali. Každý z hlavních představitelů byl krapet jiný, stejně tak film a doba, v níž byl natočený, to je fakt. Každopádně mě Daniel Craig, přes určité počáteční rozpaky, přesvědčil. Vlastně se stal mým oblíbencem.

P. S. Kdosi poznamenal, že se Craig moc neusmívá, je málomluvný apod. Sám za sebe mám ale pocit, že paradoxně ta strohá tvář ukrývá nejvíc emocí, co jsem kdy u Bonda vypozoroval.

Upraveno uživatelem walter10
Odkaz ke komentáři

To je jen přechodná fáze, Kide, aby to tolik nebolelo :D

Nakonec budou v bondovkách jen agentky, až na osobního asistenta Mr. Moneypennyho a až na bondboys, kteří budou vypadat jak z clockyclockova fashion vlákna. Vůbec nejvíc se těším na Miss Q a její vynálezy (zrovna tenhle tyden se psalo, že je málo žen mezi inovátorkama a vynálezkyněma a že se s tím musí něco dělat...)

Odkaz ke komentáři

A je to tu znova :) Dejte s tim uz pokoj. Kdyz na to nepujdete do kina Vy, film prodela, tak se vsechno vrati zpatky. Pac ti/ty/ta, kterym se tak vehementne snazi filmovy prumysl "vyhovet", do kina bez ohledu na obsazeni stejne na tento zanr nechodej a chodit nezacnou :D

Odkaz ke komentáři

Zkusím popsat můj vztah k Bondovi. Když mi bylo 10-12, viděl jsem na němcích Bondovky s Moorem a Conerym a bavily mě. Pak jsem v dospělosti viděl všechny a přišly mi úplně trapný. Když bylo malýmu 9, koukali jsme na to znovu a u Coneryho, Moora, Daltona i Brosnana jsem našel "humor v druhém plánu", který u Craiga prostě není.

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsme u Bonda, mam rad na youtube kanal DutchBondFan. Borec rekapituluje jednotlive bondovky, pridava k nim zajimavosti nebo svoje komentare. Libi se mi to. Na nektere bondovky jsem dost zmenil nazor (License to Kill) s necim ne uplne souhlasim, ale celkove povedene. I ty Craigovky tam jsou dobre sesumarizovane.

Odkaz ke komentáři

Tak jestli to nebude jako krotitele duchu tak at je tam klidne hlavni hrdina zenska. Me se libi zensky jako hlavni postavy ale trochu mne stve kdyz jsou to takovy ty radoby obraceny role kde se zenska chova hako JB a chlapi jsou neschopny trdla.

Ac se mi star wars v novem provedeni nelibi tak ta hlavni kocka byla fajn. Takova vcelku normalni baba.

Takova agentka by mi nevadila.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...