JMK Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Za mne byl nejlepší právě ten poslední a nebo první Bond. A co se bavi o nejlepší bondgirl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Tak Craig vypada spis jako nejaky rusky tupy zabijak z KGB. Je to sice realistictejsi, nez ty pohadky pred tim, ale zase o tom Bond je, ne? Technice hracky, exkluzivni lokace, krasne Bondgirls, sexismus a pozivacnost, a megazloduch, ktery vzdy prohraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Staci se spravne naladit udelat si doma protrepany ale nemichany napoj zatahnout zavesy a kazdej bondfilm je fajn:-)Jinak z bond girls jsem mel vzdy radsi ty zly nez ty naivky co je sklizel kosou.A z hodinek se mi libily vsecky. Kdyz clovek je svuj a veri si tak i mrkaci Ruhly by se staly ikonou. Jsem asi dost jednoduchej konzument jak to tak ctu po sobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 (upraveno) Viděl jsem všechny bondovky, jednou i od první až do poslední během cca tří týdnů. Pročítal jsem také komentáře diváků či přímo recenzentů, kde jednotlivé pány Bondy charakterizovali. Každý z hlavních představitelů byl krapet jiný, stejně tak film a doba, v níž byl natočený, to je fakt. Každopádně mě Daniel Craig, přes určité počáteční rozpaky, přesvědčil. Vlastně se stal mým oblíbencem. P. S. Kdosi poznamenal, že se Craig moc neusmívá, je málomluvný apod. Sám za sebe mám ale pocit, že paradoxně ta strohá tvář ukrývá nejvíc emocí, co jsem kdy u Bonda vypozoroval. Upraveno 12. srpna 2019 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Já bych řekl, že všichni ještě budeme rádi vzpomínat na kteréhokoliv mužského hrdinu ... Taky se mi doneslo, že vedle hrobu Iana Fleminga se staví elektrárna na zcela nový rotační pohon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Bond nebude zena. Ale 007 bude zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 pche, žádná představivost.. Jasmine Bond jak vyšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 To je jen přechodná fáze, Kide, aby to tolik nebolelo Nakonec budou v bondovkách jen agentky, až na osobního asistenta Mr. Moneypennyho a až na bondboys, kteří budou vypadat jak z clockyclockova fashion vlákna. Vůbec nejvíc se těším na Miss Q a její vynálezy (zrovna tenhle tyden se psalo, že je málo žen mezi inovátorkama a vynálezkyněma a že se s tím musí něco dělat...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 A je to tu znova Dejte s tim uz pokoj. Kdyz na to nepujdete do kina Vy, film prodela, tak se vsechno vrati zpatky. Pac ti/ty/ta, kterym se tak vehementne snazi filmovy prumysl "vyhovet", do kina bez ohledu na obsazeni stejne na tento zanr nechodej a chodit nezacnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Já viděl bondovku jenom jednu. Už ani nevím kterou. Přišlo mi to jako neskutečná nudná slátanina, tak jsem se už na žádnou další nepodíval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Tak zrovna tu jsem neviděl a to jsem myslel, že jsem viděl všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 A nehrál v tom Mr. Bean? Jestli jsi náhodou nekoukal na něco jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Ne, to bych poznal. Beana mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 To bol urcite Austin Powers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 JB se musí trochu parodovat jinak je to trapné jak Angelika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Zkusím popsat můj vztah k Bondovi. Když mi bylo 10-12, viděl jsem na němcích Bondovky s Moorem a Conerym a bavily mě. Pak jsem v dospělosti viděl všechny a přišly mi úplně trapný. Když bylo malýmu 9, koukali jsme na to znovu a u Coneryho, Moora, Daltona i Brosnana jsem našel "humor v druhém plánu", který u Craiga prostě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Kdyz jsme u Bonda, mam rad na youtube kanal DutchBondFan. Borec rekapituluje jednotlive bondovky, pridava k nim zajimavosti nebo svoje komentare. Libi se mi to. Na nektere bondovky jsem dost zmenil nazor (License to Kill) s necim ne uplne souhlasim, ale celkove povedene. I ty Craigovky tam jsou dobre sesumarizovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Tak jestli to nebude jako krotitele duchu tak at je tam klidne hlavni hrdina zenska. Me se libi zensky jako hlavni postavy ale trochu mne stve kdyz jsou to takovy ty radoby obraceny role kde se zenska chova hako JB a chlapi jsou neschopny trdla. Ac se mi star wars v novem provedeni nelibi tak ta hlavni kocka byla fajn. Takova vcelku normalni baba.Takova agentka by mi nevadila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Urban Gentry má aktuálně video s takovým bondovským nadšencem, který má doma tematické muzeum, kde nechybí např. různé hodinky z konkrétních filmů. zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Je Jaroslav Foldyna VIP? Český politiky tu nevidíte rádi, já vím... ale na dnešním Idnes na fotce má Aquatimery 2000 v chronu se dvěma bílejma subciframa (IW 3767-02). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se