Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jo, budou to tyhle automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 2 hodinami, Kristian.nov napsal: Jo, budou to tyhle automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Bouček a řek bych, že nový Chronomaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jojo, nosí je jak picus, aby si jich nekdo všimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jo, už jsem ho sem chtěl dát před časem, ale váhal jsem trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Mohl by si doprat lepsi kousky hlavne k tomu obleku je to strasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jednou jsem viděl Koptu v modrým obleku s oranžovýma G-shockama. Na poměry českých celebrit z povolání je tohle ještě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Myslím, že ke Koptovi to pasovalo, proč ne. Edit: Krom toho modrá a oranžová jsou doplňkové barvy (terminus technicus) Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Přijde mi, že je vopravdu až nějak nápadně ukazuje, nedostal je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Je to možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Před hodinou, Kristian.nov napsal: Přijde mi, že je vopravdu až nějak nápadně ukazuje, nedostal je? Od Mareše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Bouček - nemám rád tah nějak upnutý, mezera na tloušťku prstu je tam minimálně vždycky, ale u něj mi připadá, že ty Chronomaty (pouzdro) fakt visí... A do tématu "vkus" vs. "být sám sebou", se raději pouštět nechci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Petr Vagner a Hublot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 29. 12. 2020 v 19:01, Kristian.nov napsal: Přijde mi, že je vopravdu až nějak nápadně ukazuje, nedostal je? Tyve on si to jeste otaguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak třeba to má ve smlouvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak všechno tomu odpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 To je za trest. Nelibi se mi a nechtel bych je nosit z povinnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Já nemusím žádný béčka, ale kdyby mi je někdo dal, bral bych je na odklízení sněhu a měl je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and.kov11 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 RL9 & AP Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Attila Végh a jachty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se