Gres Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Tak z jedenactky uz zbyva jenom Buzz.... Michael Collins dnes zemrel. A na obrazku jak jinak nez se Speedama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Michael Collins... No jo, další můj dětskej hrdina... No co už naděláme. Tady na fotce kluci nastupujou - Apollo 11 a překvapivě dvoje speedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Čest jeho památce + odkaz na rozhovor z produkce BBC. https://www.bbc.co.uk/sounds/play/w3csz4dq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 V 17. 3. 2021 v 6:41, Liqid napsal: Herečka Klausová s rlx Sice mi trvalo než jsem se zadíval na hodinky, ale co už Jsou to OP39? Nebo DJ na jubilee?. Ten Jubilee me mate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Ja tam kyklopa vidim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Já pořád vidím jenom tu podprsenkuAsi na mě leze jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Tady mate jinou VIPku. Jirina Bohdalova a neco, co se tvari jako Cartier Tank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Till Lindemann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Bob Odenkirk, film Nikdo pobavil , hodinky nepoznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Na první fotce asi Baume Mercier. Upraveno 6. května 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 To druhé jsou RM. Je to z tohohle fotoshootu, takže dost možná nebudou jeho vlastní. https://sharpmagazine.com/2021/01/05/bob-odenkirk-is-hollywoods-funniest-one-man-wrecking-crew/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) před 5 hodinami, villain83 napsal: Na první fotce asi Baume Mercier. před 3 hodinami, Kluk jako buk napsal: To druhé jsou RM. Je to z tohohle fotoshootu, takže dost možná nebudou jeho vlastní. https://sharpmagazine.com/2021/01/05/bob-odenkirk-is-hollywoods-funniest-one-man-wrecking-crew/ Díky, ty první budou BM Capeland pouzdro 34 mm a v tom odkazu mu na ruce sedí vesměs všechny hodinky, nejvíc bych řekl ty Cartiery. Ale jinak to jenom potvrzuje, že je prakticky nemožné mít jenom jedny hodinky, když jich na ruce vypadá dobře povícero . Upraveno 6. května 2021 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Před hodinou, milomac napsal: Díky, ty první budou BM Capeland pouzdro 34 mm Pěkný starší kousek s pravděpodobně velkou citovou hodnotou. Nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo něco, co si koupil za první výplatu v SNL. Upraveno 6. května 2021 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Boxeři HW Tyson Fury a Anthony Joshua. Jejich duel se blíží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Nejsympatictejsi je mi hned ta prvni fotka.. a opakovane si rikam, ze sky-dwellery rozhodne nebudou male hodinky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 A sou to boxeři nebo modelky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Tak Zdenda kolekci rozšířil o Oris. Snad to tu ještě není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 David Pastrnak - Boston Bruins Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Nemá Pasta vytaženou korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Trochu to tak vypada. Podle fotky to nepoznam na 100 %, ale predpokladam, ze jako hokejista ma silny vztah k rolbam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se