Frantik Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 No to úplně tak není. MCD jsou za zoufalce a on je za kokota a takovou reklamu nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Tesat do kamene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Žeby další pamětihodnost fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Prachy samozřejmě nesmrdej, ale musi to mít nejsou úroveň. Tomáš T. pro Mac taky fotil a mělo to nějakej styl. Kapitán Demo pro Lidl ma taky koule. Atd. Ale tohle je zoufalství a Forejt je kokot, ne ze do toho šel, ale ze si neohlidal, aby to mělo nějakou kvalitu. Okopírovat Edeku proste nestačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 To je snad ještě horší… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 O tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 No to úplně tak není. MCD jsou za zoufalce a on je za kokota a takovou reklamu nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 2 hodinami, Frantik napsal: No to úplně tak není. MCD jsou za zoufalce a on je za kokota a takovou reklamu nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 2 hodinami, Frantik napsal: Prachy samozřejmě nesmrdej, ale musi to mít nejsou úroveň. Tomáš T. pro Mac taky fotil a mělo to nějakej styl. Kapitán Demo pro Lidl ma taky koule. Atd. Ale tohle je zoufalství a Forejt je kokot, ne ze do toho šel, ale ze si neohlidal, aby to mělo nějakou kvalitu. Okopírovat Edeku proste nestačí Prema se nechal inspirovat vykradl to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 5 hodinami, milomac napsal: Tu jsou ( a nejsou to Certiny? ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou to sáby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 11 hodinami, tikzot napsal: Jsou to sáby. Jo jo, včera jsem se díval chvíli na Masterchefa a měl je na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Alireza Firouzja (nadějný špičkový šachista) s cenou pro vítěze 2022 Saint Louis Rapid & Blitz turnaje má na ruce Longines HydroConquest v modré. Celkově se divím, že hodinářské firmy officiálně více nesponzorují i šachisty. Každopádně Ali na skvěle obsazeném turnaji předvedl parádní výkon. Klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Geddy Lee a nějaké rolády. Má i tématické tričko. Asi fanda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 9 hodinami, Kluk jako buk napsal: Geddy Lee a nějaké rolády. Má i tématické tričko. Asi fanda. Tak určitě, Geddy je hodinkový fanda: Geddy Lee: Clockwork Angel - Opotřebovaný a zraněný (wornandwound.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 V 16. 8. 2022 v 18:52, Bert napsal: Není to fér, ale je to nutné. Seaman měsíc, Zdeněk 1307 dva týdny. A běžte voba s podporou rusáků do hajzlu. Ještě jednou, a bude to nafurt. Jsem rád, že se mi po 14 dnech odblokoval účet a že můžu reagovat přímo v tomto vlákně a na tvůj konkrétní příspěvek. Tím bych tě rád požádal o odpověď na dvě otázky: 1) Napsal jsem dva komentáře: ...první s dotazem Proč? ...a druhý s odpovědí "Když myslíš". Kde je v těchto komentářích podpora Ruska? 2) V pravidlech fóra je napsáno mimo jiné: Příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky tzv. "totálně mimo mísu", budou bez předchozího upozornění smazány, případně zeditovány administrátory fóra. Znamená to tedy, že když Frantik o někom napíše, že je pičus, tak je to v pořádku a není zablokovaný... A když se ho já slušně a stručně zeptám "Proč?", tak mi na základě nějaké doměnky účet zablokuješ? Děkuji za vysvětlení. Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Na Frantíka nesahej! Frantík je Ambasador! Takových moc není. Ještě mě napadá George Clooney, možná Travolta, Roger Federer.... a tím skoro končíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 5 hodinami, Zdenek1307 napsal: Jsem rád, že se mi po 14 dnech odblokoval účet a že můžu reagovat přímo v tomto vlákně a na tvůj konkrétní příspěvek. Tím bych tě rád požádal o odpověď na dvě otázky: 1) Napsal jsem dva komentáře: ...první s dotazem Proč? ...a druhý s odpovědí "Když myslíš". Kde je v těchto komentářích podpora Ruska? 2) V pravidlech fóra je napsáno mimo jiné: Příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky tzv. "totálně mimo mísu", budou bez předchozího upozornění smazány, případně zeditovány administrátory fóra. Znamená to tedy, že když Frantik o někom napíše, že je pičus, tak je to v pořádku a není zablokovaný... A když se ho já slušně a stručně zeptám "Proč?", tak mi na základě nějaké doměnky účet zablokuješ? Děkuji za vysvětlení. Z Tady nejsi na aeronetu. Většina lidí tady je dost chystá na to, aby věděla, co jsi těmi komentáři myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Když Franta o někom napíše, že je pičus, tak má většinou pravdu. Takže není proč ho banovat. Kdysi to ostatně napsal i o mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Před hodinou, Hasňa napsal: Když Franta o někom napíše, že je pičus, tak má většinou pravdu. Takže není proč ho banovat. Kdysi to ostatně napsal i o mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mi to nedá se nezeptat: A měl pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se