pciza Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července No Frantik si konečně oddechnul že to za něj vzal někdo jinej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Macháč a hodinky nedokážu identifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Taky jsem na ně hleděl, ale vůbec netuším. Ono na zápěstí mnoha olympioniků se objevují klasické hodinky namísto Garminů, jablíček, apod. Jeden italský plavec měl na medailovém ceremoniálu krásné Omega vlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 49 minutami, Chronopetr napsal: Taky jsem na ně hleděl, ale vůbec netuším. Ono na zápěstí mnoha olympioniků se objevují klasické hodinky namísto Garminů, jablíček, apod. Jeden italský plavec měl na medailovém ceremoniálu krásné Omega vlnky. Vypadá to na Chronoswiss ReSec Helium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Respekt, Chronoswiss bych čekal od někoho z místních, ne u 23 letého sportovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Hovoril som si, že tá korunka je taká typicky Chronoswisácka, ale neodvážil som sa to tu napísať. Teda, prekvapenie veľké, nepamätám sa, žeby niekto zo športovcov mal túto značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 17 hodinami, Naving napsal: Vypadá to na Chronoswiss ReSec Helium Teda respekt za určení tohoto kousku! Já čekal, že to bude nějaká avantgarda od Festiny, Dieselu, apod. Rád bych se mýlil, ale nebude v tom spíš ambasadorství a sponzoring než uvědomělý výběr mechanických hodinek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Tak je to sponzoring. Ale i tak, jako fanouška značky mě to těší víc, než kdyby měl na ruce Rolex, Hublot a podobně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Tohle na mě dnes vyplivnul FB. Nevím, zda lze Les Claypoola považovat za VIP, ale každopádně je to největší badass baskytarista, a tak jsem rád, že nosí Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Kandidát na VP za demokraty Tim Walz a Hamilton Murph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna A ještě jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Bond v Paříži 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna @Ohm-Aztec Zajímavé. Na starších fotkách vidím jen nějaké Garminy, tak těžko soudit, zda jsou jeho vlastní nebo je vybral stylista. Každopádně dobrá volba. @Tenglis Rozhodně ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Netuší někdo jaké hodinky nosí Sheldon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 1 hodinou, salámek napsal: Netuší někdo jaké hodinky nosí Sheldon? Zkus někdy google, trvalo to asi tak 2s https://www.instagram.com/telewatches/p/CtwbrX4reHv/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 16 hodinami, African napsal: Bond v Paříži Někde jsem četl, že má na sobě nevydaný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 42 minutami, Zdenek1307 napsal: Někde jsem četl, že má na sobě nevydaný model. Nevím, já hledal recenzi na Leica foťák a tohle na mě vypadlo O hodinkách ani slovo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 8 minutami, African napsal: Nevím, já hledal recenzi na Leica foťák a tohle na mě vypadlo O hodinkách ani slovo.... https://www.fratellowatches.com/daniel-craig-spotted-with-a-new-omega-seamaster-professional-300m-at-the-paris-2024-olympic-games/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna (upraveno) Sara Sandeva (česká herečka), s největší pravděpodobností Breitling chronomat Upraveno 14. srpna uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna George je jasný, ten ani nic jinýho snad nosit nemůže a co to má na ruce Brad? Patek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se