warann Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Tak jsme s kamosema vyrazili na vejlet do Manchestru. Vecer jdeme na Blondie, ale dorazili jsme uz vcera. Plany byly velky (kulturni), ale nejak nas premohla lenost a tak jsme se omezili na presuny mezi hospodama s jidlem a pivem. Ohledne toho piva jsme narazili na hospodu s minipivovarem, ktera si okamzite ziskala nase srdce, takze jsem tady byli dvakrat. Hodinky jsou zastoupeny mejma a barchovejma geckama.
pciza Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 V 1. 5. 2022 v 9:25, warann napsal: Tak jsme s kamosema vyrazili na vejlet do Manchestru. Vecer jdeme na Blondie, ale dorazili jsme uz vcera. Plany byly velky (kulturni), ale nejak nas premohla lenost a tak jsme se omezili na presuny mezi hospodama s jidlem a pivem. Ohledne toho piva jsme narazili na hospodu s minipivovarem, ktera si okamzite ziskala nase srdce, takze jsem tady byli dvakrat. Hodinky jsou zastoupeny mejma a barchovejma geckama. Rozšířit Tak na zdraví do Manchesteru! A já klasika Suby a Plzeň
warann Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 (upraveno) Pekelne ostry vylet Upraveno 1. května 2022 uživatelem warann
warann Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Odesláno 2. května 2022 Jeste ze uz jedeme domu. Jednak bych se uchlastal a celkem i provetral rozpocet.
igor261069 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Odesláno 2. května 2022 Tak dnes jsem zenitky vzal na hambáč.
Beet Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Odesláno 2. května 2022 @warann A to tam přímo vaří? Já pil tohle pivo na Svatojakubské pouti těsně před Santiagem. IPA byla vynikající.
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Odesláno 3. května 2022 (upraveno) @Beet On je to celkem velkej pivovar a mají síť hospod, jen v Manchestru asi tři, my byli ve dvou. V té první mají i zařízení, co je vidět na fotce, ale jak jsem pochopil, je to jen na nějakou prezentaci, případně takový ty kurzy važení piva. Ochutnali jsem skoro vše co tam měli (as málo toho nebylo). Upraveno 3. května 2022 uživatelem warann
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Odesláno 3. května 2022 Jeste pro doplneni. Maj tam i regaly s lahvema a pixlama. Na, malo toho fakt neni.
Kid_A Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 V 5. 5. 2022 v 14:46, M-72 napsal: Ježek Rozšířit Vyborny kombinace na ruce
Frantik Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 (upraveno) Hodinky jsem nestihl a pak uz nevim Upraveno 5. května 2022 uživatelem Frantik
Chronopetr Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 V 5. 5. 2022 v 15:05, Frantik napsal: Hodinky jsem nestihl a pak uz nevim Rozšířit Super příspěvek do Hodinky na pivu. Já jen po domácku s lahváčkem.
igor261069 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Odesláno 6. května 2022 Pivo bohužel už není, a jelikož řídím, tak druhé nemůžu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se