Radek124 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Sorry, ale dělat kravál kvůli tomu že do přípěvku na (libovolné) fórum nějaký anonymní trouba vlepil odkaz na cizí stránky se šmejdem (čímž nemyslím jen nabídku fejků) a zaštiťovat se u toho "tatíčkem přednášejícím IT", to může opravdu jen mimořádně mizerný "antivir" (což u Nortona nijak nepřekvapuje) a synek co po rodičích moc fištrónu nepobral (taky mám děti a učím IT na VŠ, ta vostuda...). Divím se Bertovi že na ten víkendový úlet vůbec reagoval (a ještě si za to nechal nadávat), místo aby jej blahosklonně smáznul a myslel si třeba něco o radiátorech... Apropos Berte, proč se trápit "upgradem fóra", když samotné překlopení IPB na SSL prý formálně obnáší jen jeden řádek v konfiguraci + vyprázdnění cache + aktualizaci URL v licenci?Tipuju že pokud by lidem z URL zmizelo varování o nezabezpečeném připojení, tohle vlákno by zmizelo v propadlišti dějin pro nezájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Pane VŠ radiátor, srovají si nejdřív ve svých větách čárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Možnost označit diskusní vlákno jako nezajímavé/trvale přečtené (pokud možno v běžném prohlížeči, mobilním prohlížeči i Tapatalku).Cíl: když narazím na vlákno, které mne teď ani výhledově nezajímá, tak aby se mi už při další návštěvě (a jeho aktualizaci) nezobrazovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Recenze jsou v samostatném chlívku daleko od sekcí hodinářských značek. Přitom je tam často k značce to nejzajímavější. Nešlo by mít "titulky" recenzí i v odpovídajících sekcích, s prolinkem na recenzi samotnou? Upraveno 16. září 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Docela by mě potěšilo, kdyby v mobilu šla stránka zvětšit roztažením prsty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Docela by mě potěšilo, kdyby v mobilu šla stránka zvětšit roztažením prsty.Mně to jde. Mobilní verze fóra, android. Upraveno 16. září 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Mně ne. Mobilní verze fóra, Android, Chrome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Mně ne. Mobilní verze fóra, Android, Chrome.Dej si verzi stránek pro PC a plnou verzi. A funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 V souvislosti s blížícím se hlasováním pro fotky do kalendáře mě napadá vylepšit systém hlasování - limit hlasů na osobu a den, negativní hlasy, zobrazení hlasovacích nástrojů u všech příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Mně ne. Mobilní verze fóra, Android, Chrome. Screenshot_20190916-202629.pngPřesně tak. Android + chrome. Dej si verzi stránek pro PC a plnou verzi. A funguje to.Njn, to pak opravdu jde, ale zase tahle verze mi na mobilu přijde blbá na prohlížení. No uznávám, vymejšlím si, ale kdyby to fungovalo i na mobilní verzi bylo by to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Přesně tak. Android + chrome. Njn, to pak opravdu jde, ale zase tahle verze mi na mobilu přijde blbá na prohlížení. No uznávám, vymejšlím si, ale kdyby to fungovalo i na mobilní verzi bylo by to fajn.Na iphonu to jde i v mobilni verzi v pohode zoomovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Dej si verzi stránek pro PC a plnou verzi. A funguje to.To vím, že na plný to lze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Bude to evidentně různou podporou různých prohlížečů (media queries?). Jinak teda mně ta mobilní verze celkem vyhovuje. Zvykl jsem si po tom, co mě otrávil Tapatalk. Zvětšovat to prakticky nepotřebuju, ale proč by to měl tvůrce webu uživateli znemožňovat a nenechat to na něm. Ta doba, kdy musím uživateli natvrdo nastavit velikost, aby to nerozházelo layout stránky, je snad pryč. Upraveno 16. září 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Našel jsem to v mobilním Chromu na Androidu: Nastavení - Usnadnění a tam zaškrtnout "Vynutit aktivaci přiblížení". Pak jde zvětšovat :-) Upraveno 16. září 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ok. Dík. Skvělý. Mi nějak nedošlo, že by to mohlo bejt v nastavení, když jiný stránky mi umožňovaly i tak. Ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Tak on to může tvůrce webu zakázat (zvětšování), čili to bývá konkrétními stránkami, nikoliv prohlížečem, myslím, že Ti teď půjde vícero stránek zvětšovat, které nešly. Namátkou, když jsme u hodinek, třeba helveti.cz, zkus to schválně ;-) Chrome (a bude to umět dneska jistě hromada dalších) ten zákaz zvětšování daný programátorem (kodérem) stránek tímto nastavením obejde / ignoruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Jj, i Helveti funguje v poho. Jelikož už potřebuju brejle a ty ne vždy mám po ruce, tak se mi to dost hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjuris Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Dobry den, nezamysleli jste nad zmenou pravidel pro pridavani inzeratu? Nastinim vam moji situaci: rad bych prodal na foru svoje hodinky, ktere jsem od zdejsiho clena koupil. Bohuzel pro zadavani noveho inzeratu jsem limitovan na minimalni pocet prispevku kdekoli ve foru na 50.Podle mojeho nazoru je tento limit hodne nadstaven a zaroven nijak neresi problem podvodu, protoze kdyz podvodnik bude chtit tak udela na foru nahodne 50 prispevku a nasledne ma otevrene dvere. Co myslite? S pozdravem Jozef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjuris Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Tak odpoved na muj dotaz je zde >>> http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/126373-prodej-hodinek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 pofot svoje hodinky, napis k nim nejaky komentar, plusy, minusy, pochval sa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se