Arcturus Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Za mě určitě Flieger Klassik 40 s datumovkou - jednoduchy, přehledny a datumovku prostě potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Tohle mi rozbuší srdce. Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem povolnyj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 FP Journe Octa Lune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 OP 39 black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) U mě je to celkem jasné, jedny a to doslova, jelikož jsou skutečně jen jedny jediné - IWC Big Pilot Perpetual Calendar Le Petit Prince Platinum. Jsou to skutečně dream z několika důvodů, Malého prince mám vážně rád, takže právě LPP je jasný a na těchto je vyobrazen nejlépe ze všech, třeba taková měsíční fáze s princem je skvělá atd atd., jediný kus a jeho cena je naprosto mimo a i kdyby ne, tak jsou stejně velké, takže bych je ani nedal na ruku...snové hodinky tak splňují naprosto přesně a jako ty nejhezčí je také beru Hned za nimi pak i reálnější double chrono, i když ty by se asi taky nenosili zorvna skvěle vzhledem k výšce. Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Santosy. Vlastně ani nevím, jestli je považuju za nejhezčí hodinky, ale tak nějak mám dojem, že sem patří, resp. že by tady neměly chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Bál jsem se, že mě strohost SARX035 omrzí, ale jen jsem se utvrdil v tom, že jednoduchost okořeněná špetkou výstřednosti a zabalená v nekompromisním zpracování je cestou k ultimátním hodinkám. Za mě GS SBGH267 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Branil jsem se, ale dobre...moje nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 V souvislosti nejhezčích hodinek mi to konečně došlo. Jak už jsem psal, takové neexistují. Ale existují hodinky, které pro vás něco znamenají. Hodinky, které nemusí být drahé, krásné ani technicky dokonalé. Já takové mám. Syn mi je dal k vánocům, když mu bylo devět. Sám je koupil ze svých našetřených peněz. A pro mne jsou to ty nejdražší a nejkrásnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Seiko black samurai. Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) A co tahle krásná čistota a naprostá klasika? Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem bananovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Ty sou spíš hezčí zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Libovolný GSa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Pro někoho nejspis tyto. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/aukce-hodinky-rekord.A191111_174200_eko-zahranicni_mato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Omlouvam se,az pozde jsem zjistit,ze uz to je tady asi desetkrát. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwin Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Navitimer AOPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Prostě tu zelenou v kombinaci s rosegoldem miluju. S těma svoji chronocestu ukončím. Nejhezčí... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 A co třeba tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Prostě tu zelenou v kombinaci s rosegoldem miluju. S těma svoji chronocestu ukončím. Nejhezčí... Sent from my iPhone using TapatalkNaprosta pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se