Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Borci, neblbněte. Přestaňte si z Čobolů dělat prdel. Včera večer jeden slovenský Maďar / maďarský Slovák totálně vypnul našeho úplně nejlepšího a nejúžasnějšího Oktagon bijce. Já sice cvičím 6 krát týdně, ale po tom, co se stalo včera se začínám bát i průměrného Prešovčana. Frajery obývající košické sídliště Luník raději nezmiňuji. Takže borci, bacha, ať nám to tady nevymláťej .....

Tak já když už tady píšu poslední dobou jen sračky, tak si neodpustím i nějaký rozbor toho tady :)

Jo to pořád nadáváme na Slováky a děláme si z nich prdel, jakože nemají žádnou úctu, kulturu a maj jen Mečiara.

No tak se pojďme trochu podívat na tu naši. Když už tady něco někdo vybudoval, tak to byl Němec, Polák, Maďar nebo Lucemburčan. Vlastně je pro Česko příhodné, že cizinec vyhraje anketu o největšího Čecha.

V učebnicích dějepisu se hrdě hlásíme k Husitům, přitom to byla svoloč, která tuhle zemi vrátila do doby temna a třeba takový Daeš je proti nim dosti umírněné hnutí.

Jsme tak pyšní na tu První republiku, jak to byla ekonomická velmoc a pak to komunisti podělali. No jako bychom si to vybudovali sami a ne monarchie aby si nesmrděla fabrikami na svém území. Za všechno může kdokoliv kolem a ty komanče jsme si taky zvolili....

Když už tady za něco stál nějaký jednotlivec, tak to byl opět žid nebo Němec. Případně byl alespoň členem nějaké tajné organizace typu zednáři atd... všichni ti bílí heterosexuální muži, co "ví", nejsou ovce a používají selský rozum a nenechají se ovlivnit by si to mohli uvědomit, akorát by se jim sesypal domeček z karet. 

Tak a teď bych tu dal celý text V Čechách je všechno fajn, ale vyberu jen určité části:

Každej káže vodu sám pije víno,

chodíme okolo nemluvíme přímo,

je nás deset míčů máme spousty chtíčů,

nasráno v hubě a v rukách píču!

yeah, kdo neskáče neni Čech,

tak to je mantra pro náš břeh,

odkud jsme přišli kde se vzali,

to neumí říct nikdo na sto procent, sorry!

Mrdaly nás armády žoldáků,

neřikej že jsi tady doma, ty čuráku!

Znam svůj rodokmen kam až to jde,

a vim že to tak máme všichni podobně,

Čech, Moravák, Němec, Polák, cikán, Žid, Maďar, nebo Slovák - to jsou kořeny, to je život,

krev nevypiješ, to neni pivo!

Střed Evropy, žádný hranice,

o čem je spor: město, nebo vesnice?

Jsi hrdej na tom že jsi Čech?

No snad víš proč,

nebo ti došel dech?!

Nad náma pšonci vedle bratia,

pod náma Fritzl za náma Fatva,

amík větve koho tu máme rádi,

asi jen sami sebe, tak skákat smradi!

Hop hop hopiny hop,

pěknej pejsek super job,

na leasing auto na hypo barák,

střídavá péče a malej čůrák!

Drsněji už to neumím, sorry jako. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém s Čechy je ten, že si stále myslí, že jsou ti lepší lidé a pupek světa. Skoro stejný namyšlený póvl jako Francouzi.

Povyšovali se nad Němce a udělali z nich občany třetí kategorie. Tvl., k jedné 1/3 obyvatelstva, která na stejném území žila asi 700-800 let, se chovat k jako póvlu a v podstatě jim odepřít základní práva... Kdyby byli Češi jako národ trochu početnější, vyspělejší a silnější, nedělám si iluze, že by na nich provedli sejnou genocidu jako Turci na Arménech. Přitom ty nejlepší podniky vybudovali čeští Němci, německá města byla hezčí a bohatší... Dopadlo to jak to dopadlo. Zatímco Češi se té nenáviděné menšiny nakonec zbavili, výsledek hovoří za vše. Ze zničeného Německa Němci vybudovali jeden z nejbohatších států, Češi válkou poměrně málo poškozenou zemi, která téměř celou válku s nacisty kolaborovala a vyráběla jim zbraně výměnou za platy a sociální jistoty, prakticky prožrali. Prožrali de facto to, co jim tu Němci dříve vybudovali.

Taky se Češi rádi s blahosklonným nadhledem povyšují nad Poláky. Zrovna ve vztahu k Polákům by to chtělo více pokory. Zatímco Češi spí na vavšínech, Poláci alespoň něco dělají a v posledních letech se hospodářsky dost dobře rozvíjejí a z toho poválečného náskoku docela ukrajují. Kdo jezdí dlouhodobě do Polska ty rozdíly za posledních 20-30 let vidí.

A úplně nejraději se Češi povyšují nad Slováky. No, tady ale nenacházím nic na jejich obranu... (snad jenom jejich dievčatá)

Upraveno uživatelem Franta Dobrota
Odkaz ke komentáři

Jojo, taky obdivuju, jak ze zničenýho Německa Němci vybudovali jeden z nejbohatšich států. Úplně sami, bez pomoci :)

Hele, já si nedělám o národě z kotlinky nějaký velký iluze, ale vybraný exempláře, který často s gustem na vlastní zem / lidi / kulturu plivou, moc nechápu a vždycky žasnu, proč tady v tom pekle teda trpí, když maji svobodnou možnost usadit se kdekoliv jinde.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Mno, pokud je to útok na mě, tak mě nepřestane udivovat zaměňování nenávist/plivání na jedné straně s odmítaním pocitu nadřazenosti vůči ostatním národům na straně druhé.

Potom také automatická ignorance i jiných možností. Jakoby každý, kdo hovoří česky, čte české noviny a čte české fórum, musel nutně bydlet a vydělávat na území vašeho státu...

Jo, ušetřím ti čas, další odpověď typického Čecha je pak: "však si tam zůstaň, zrádče, takové my u nás v ČR nepotřebujeme..."

Odkaz ke komentáři

naboj martare, Franta uz je pomaly na ceste do Venezuely, ci kam sa to chysta prestahovat.

1. Kdyby sis to vlákno našel a přečetl, zjistil bys, že jsem nikdy o žádné Venezuele nemluvil. To jste mi vy, zdejší levicová úderka, vložili do úst něco, proti čemu se chcete vymezovat. Ve skutečnosti jsem mluvil o úplně jiných zemích, a také jsem zmínil pokročilý plán svého kámoše.

2. Soudruzi, ve své třídní nenávisti a zakomplexovaném nacionalismu jste jaksi pozapomněli na název tohoto vlákna.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...