martar Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jako jsou dál, co si budem povídat. Na čerstvým vzduchu, na sluníčku, modrý nebe nad hlavou, stěny z přirodního materiálu...kdo z vás to má? A levou ruku nikdy nepoužívaj k jídlu, na rozdíl od prasat ze Západu, protože dobře věděj, že za nehty leccos může zůstat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Myslíte, že na mém obrázku též řeší umístění toaletáku? Konečně debata, která ne že by mě zaujala, ale aspoň se neřeší jiné "ožehavé" téma. https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=GqD4R9AJ&id=B2F0EBE8FE3A876E02395B93BBBA69E13B5ADE98&thid=OIP.GqD4R9AJDSUzJElJ0jq7WQHaFj&mediaurl=http%3a%2f%2fwww.fhg.cz%2fkyrgyzstan%2f08.lenin%2fDSC_3248_DSC09560.JPG&exph=1350&expw=1800&q=tureck%c3%a9+z%c3%a1chody&simid=608000453110205182&selectedIndex=28&ajaxhist=0 Na takovémto hajzlíku jsem si nesčetněkrát nachcal do goretexových gatí, prostě zvyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Jen ať se to tu nezvrhne v fekální humor, to by byla škoda, ten toaleťák měl potenciál. A hlavně zástupci obou frakcí (odstěňáci vs přistěňáci) ještě nepřišli s žádnejma argumentama kromě vlastních pocitů! Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Na takovémto hajzlíku jsem si nesčetněkrát nachcal do goretexových gatí, prostě zvyk No vždyť já taky :-), ale debata na tohle téma mě prostě zaujala.Nikdy mě ani ve snu nenapadlo řešit postavení toaletáku a tady to vesele jede a ukazujou se tady různé frakce. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Papír jedině ke stěně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 výrobce už ty papíry potiskuje tak, aby byly od stěny, takže ke stěně může být umístěn pouze papír bez potisku a pouze na pravé straně toalety, kdyby takto orientovaný papír byl u stěny na levé straně, uživatel by si mohl dojebat lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 @Moco: konecne argument, dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jedina moznost ako mat papier: Pevne verim, ze pri malej si sadate: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Hmm, tak to vypadá, že podle internetů je správnej způsob "od stěny", a to kvůli minimalizaci zoologický na stěně za držákem. https://bydleni.instory.cz/1899-vesite-toaletni-papir-ke-zdi-nebo-ven-jenom-jeden-zpusob-je-spravny.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Chlapec byl po SZ opravdu drzý .... Myslím, že tady už inzerovat nebude.Víš Berte, vyloučit dlouholetého člena jen proto že má jiný názor ... a ani to nevysvětlit ... to je opravdové hrdinství schované za anonymním nickem .... píši já ... nesmyslně vyloučený člen ....dříve Subaru3958 podotýkám že pravidlo že pod inzerát může psát jen jeho autor jsem neporušil ... a jestli se tě dotkl moje odpověď na SZ tak to je na Chocholouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Víš Berte, vyloučit dlouholetého člena jen proto že má jiný názor ... a ani to nevysvětlit ... to je opravdové hrdinství schované za anonymním nickem .... píši já ... nesmyslně vyloučený člen ....dříve Subaru3958 podotýkám že pravidlo že pod inzerát může psát jen jeho autor jsem neporušil ... a jestli se tě dotkl moje odpověď na SZ tak to je na Chocholouška sem s tebou ..... dej mu co pro to hele porušil si spoustu pravidel ..... 1. prodávals za víc nežs koupil .... to se vole nedělá2. chronotecha je červenej hadr na bejka3. prim je červenej hadr na bejka moh bys ty svoje průsery dodělat ještě tím, že mu napíšeš, že má na pramici děravý plachty ..... to bys ho zabil ....... a moh by ses zase registrovat jako subaru 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Re bod 1. - vsetkych co tu predavaju rolexky a kadejake limitky s vyvarom treba zabanovat tiez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 prosím o vysvětlení ...proč nemohu prodat za víc než jsme koupil ??? co je to za komunizmus ....snad mohu požadovat co chci ...a nebo ne ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Uživatele Subaru, nyní omega-tag, jsem vyrazil za drzost. Nikoli za Chronotechnu. Nikdo mi nebude, ani v okamžiku sporu po SZ, psát: Bertíku, už to nebumbej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 prosím o vysvětlení ...proč nemohu prodat za víc než jsme koupil ???to můžou jenom židi .... vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Uživatele Subaru, nyní omega-tag, jsem vyrazil za drzost. Nikoli za Chronotechnu. Nikdo mi nebude, ani v okamžiku sporu po SZ, psát: Bertíku, už to nebumbej ...tak to se omlouvám ... jsem netušil že jsi tak citlivá duše .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 to můžou jenom židi .... voleasi jsi nepochopil princip obchodu koupě a prodeje ... zkus tady to moudro utrousit v tesku :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) tak to se omlouvám ... jsem netušil že jsi tak citlivá duše .......navíc to bylo ve spojení kolik čertů (bertů) a andělů jsme včera potkal ... Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem omega - tag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 :lol2: Sorry Berte, fakt si ma pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Uživatele Subaru, nyní omega-tag, jsem vyrazil za drzost. Nikoli za Chronotechnu. Nikdo mi nebude, ani v okamžiku sporu po SZ, psát: Bertíku, už to nebumbej ...Tak ses vozral no, taky nechapu ty moralisticke kecy porad :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se