Franta Dobrota Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 tvl. právě jsem sežral půl kuřete, a to jenom že si dám křidýlko na chuť na dobrou noc... jsem prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jednoznačně popírám. A pro eskimaka a jemu podobné: žádné kamarádšafty, husy jsme spolu nepásli, vy levičácká chátro, pro vás jsem vždy "pan František Dobrota, rodák z blízké vesnice"Ano Ferko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 @McStinger @Potkan @Topkan (davam vas sem pro sichr oba, respektive vsechny tri)To jste mi, borci, pomohli. Dyslektik po flamu vidi Koptan... vcil jsme v riti, vcil jsme v riti... chvalim za nick McStingera, McGinger tu nastesti neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Hezký článek :https://www.reflex.cz/clanek/komentare/98901/vladimir-pikora-auta-a-rodiny-jenom-pro-spodiny-aneb-lide-bez-budoucnosti-chteji-vladnout-svetu.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Ono možná kriterum pro oslavné texty nemusí být nízký věk, maminka lesba a ženské pohlaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Nesly by zrusit ty vlajecky? Ja jak se orientuju podle obrazku, tak mi to trosku dela bordel, ze je u vsech Slovaku avatar z casti prekryty jejich vlajeckou. Ne ze by mi to nejak vyrazne vadilo, ale mel jsem takovej napad, ze bych si u nekterych zkusil zapamatovat kterej je kterej. Ale ok, dyk je to fuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 @McStinger @Potkan @Topkan (davam vas sem pro sichr oba, respektive vsechny tri)To jste mi, borci, pomohli. Dyslektik po flamu vidi Koptan... vcil jsme v riti, vcil jsme v riti... chvalim za nick McStingera, McGinger tu nastesti neni...Naarone ty ses hovno dyslektik s psanim na jednicku. Az budes sekat chyby jak Gombik, tak machruj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Sorrynooo...tag ja zas du prudit jinam.cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 tvl. právě jsem sežral půl kuřete, a to jenom že si dám křidýlko na chuť na dobrou noc... jsem prase...Ze vraj slachta a zere hydinu.. sa stavim, ze hajzel mas na chodbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Hezký článek :https://www.reflex.cz/clanek/komentare/98901/vladimir-pikora-auta-a-rodiny-jenom-pro-spodiny-aneb-lide-bez-budoucnosti-chteji-vladnout-svetu.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Ono možná kriterum pro oslavné texty nemusí být nízký věk, maminka lesba a ženské pohlaví. Pěkně to napsal. Já mám pana Pikoru rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Sranda je, ze ma tak 165cm a jeho zena (Šichtářová) cca 180cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 No, tak velkej výškovej rozdíl mezi nima neni, jestli vůbec, pani Šichtařová fakt 180 cm nemá :-) a lodičky s podpatky udělají své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Hezký článek :https://www.reflex.cz/clanek/komentare/98901/vladimir-pikora-auta-a-rodiny-jenom-pro-spodiny-aneb-lide-bez-budoucnosti-chteji-vladnout-svetu.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Ono možná kriterum pro oslavné texty nemusí být nízký věk, maminka lesba a ženské pohlaví.Tvl to je zas jeden duševní titán... zrovna tenhle jeho veletweet jsem četl a evidentně by si měl chlapec poposednout... a nebo něco udělat se svou jazykovou gramotností... další lumen z kategorie "žijí mezi námi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 ... a o tom přesně píše v tom článku. O takovejhle výlevech na adresu nějakého člověka namísto hodnocení toho, co kdo udělal nebo neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tvl to je zas jeden duševní titán... zrovna tenhle jeho veletweet jsem četl a evidentně by si měl chlapec poposednout... a nebo něco udělat se svou jazykovou gramotností... další lumen z kategorie "žijí mezi námi" Teraz v tom mám hokej. Tučným vyznačený text je Tvoj podpis, alebo ešte patrí k hodnotnej analýze, ktorú si napísal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Sranda je, ze ma tak 165cm a jeho zena (Šichtářová) cca 180cm.No tvl to si neumím představit žít s pérem dlouhým metršedesátpět... oh wait! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 ... a o tom přesně píše v tom článku. O takovejhle výlevech na adresu nějakého člověka namísto hodnocení toho, co kdo udělal nebo neudělal.Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tvl to je zas jeden duševní titán... zrovna tenhle jeho veletweet jsem četl a evidentně by si měl chlapec poposednout... a nebo něco udělat se svou jazykovou gramotností... další lumen z kategorie "žijí mezi námi" Maro, co se Ti tak moc na tom článku nezdálo? Víš, přijde mi trochu škoda, když někdo o například textu, řekne že nestojí za nic, ale pak tak nějak zapomene říci či napsat proč vlastně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Topkane !tos prehnal .to si spolu jeste vyridime ! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86823-andyaaron/?p=2436809 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tady zadnej Topkan neni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tady zadnej Topkan neni :D Tvl, zabili Topkana! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se