Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@McStinger @Potkan @Topkan (davam vas sem pro sichr oba, respektive vsechny tri)

To jste mi, borci, pomohli. Dyslektik po flamu vidi Koptan... vcil jsme v riti, vcil jsme v riti... chvalim za nick McStingera, McGinger tu nastesti neni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

Nesly by zrusit ty vlajecky? Ja jak se orientuju podle obrazku, tak mi to trosku dela bordel, ze je u vsech Slovaku avatar z casti prekryty jejich vlajeckou. Ne ze by mi to nejak vyrazne vadilo, ale mel jsem takovej napad, ze bych si u nekterych zkusil zapamatovat kterej je kterej. Ale ok, dyk je to fuk...

Odkaz ke komentáři

@McStinger @Potkan @Topkan (davam vas sem pro sichr oba, respektive vsechny tri)

To jste mi, borci, pomohli. Dyslektik po flamu vidi Koptan... vcil jsme v riti, vcil jsme v riti... chvalim za nick McStingera, McGinger tu nastesti neni...

Naarone ty ses hovno dyslektik s psanim na jednicku. Az budes sekat chyby jak Gombik, tak machruj.

Odkaz ke komentáři

Pěkně to napsal. Já mám pana Pikoru rád.

Odkaz ke komentáři

Tvl to je zas jeden duševní titán... zrovna tenhle jeho veletweet jsem četl a evidentně by si měl chlapec poposednout... a nebo něco udělat se svou jazykovou gramotností... další lumen z kategorie "žijí mezi námi"

Odkaz ke komentáři

Tvl to je zas jeden duševní titán... zrovna tenhle jeho veletweet jsem četl a evidentně by si měl chlapec poposednout... a nebo něco udělat se svou jazykovou gramotností... další lumen z kategorie "žijí mezi námi"

Teraz v tom mám hokej. Tučným vyznačený text je Tvoj podpis, alebo ešte patrí k hodnotnej analýze, ktorú si napísal?

Odkaz ke komentáři

Maro, co se Ti tak moc na tom článku nezdálo? Víš, přijde mi trochu škoda, když někdo o například textu, řekne že nestojí za nic, ale pak tak nějak zapomene říci či napsat proč vlastně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...