matous Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Jožan: To je vždy těžké. Naposledy jsme nechávali uspat jezevčíka, bylo mu 17, obrečel jsem to jako malá holka. Vždy je ten pes součástí života
mlsoun1 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Jen jsem šáhl do kapsy pro mobila a zase čučí co dostane,chlapec....musím přestat nosit piškoty po kapsách Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem mlsoun1
Ondoni Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Náš čoklid dostal na zimu nový lebedník, ručně šitý...ale zaslouží si, v poslední době hlídá i poslouchá ukázkově!
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 6.30hod.,ráno.Vysvětluji mu,že si musím navléct tepláky než půjdeme
Marfael Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak dnes informace o velmi lákavé nabídce,mnohem lákavější,než jakékoliv hodinky...Má vysněná argentinská doga v útulku.Tohle spojení je velmi vábivé,protože mít svého vysněného psa a navíc hlavně,zachránit ho od kdo ví jakého budoucího života a dát mu kvalitní život,je velmi velmi lákavé...Dva psíky už z útulku máme,nebo-li bývalá přítelkyně má,ale tohle je prostě velká výzva...nevím si rady,protože je to komplikované s umístěním ke mně:-(
ggrand Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Nevím no...kdo ví, co má za sebou, kdo s ní co dělal. Není to zrovna ořezávátko a ve spojení třeba s traumatem z minulosti to může být tvrdý oříšek na zvládnutí. Jestli si sám, tak proč ne. Do rodiny s děckama bych takovému psovi nevěřil.
gunman Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 jestli máš s tím plemenem zkušenost, nebo jsi měl jinýho molosa tak prosím, ale jak psal ggrand, nevíš co má ten pes za sebou a co si v sobě nese já bych do toho nešel, ale já mám děcka
vladimir72 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Dovolte abych se zde na fóru gentlemanů představil ? jsem labrador Duck.1/ Nejoblíbenější odpočinková poloha2/ Tak jestlipak paničce něco dobrého upadne? Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem vladimir72
jankoxxx Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 aj tvoj chocolate lab je tak vytrety?
jankoxxx Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 dobre si ho vychoval. pekne ti flasticku strazi niekde som kedysi cital, ze statisticky ma cokoladovy labrador nizsie IQ ako ostatne farebne variacie. obcas ked sa na tu nasu pozriem tak mam pocit ze na tom nieco bude nedate mi tu niekto nejaku dobru fintu ako cvicit "k nohe"? volako nam to stale robi problemy...
African Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Kousky čabajky do kapsy a uvidíš jak bude dělat k noze, když příjde, kousek mu dej a ty si vem taky Časem půjde i bez pamlsků" Na velkém prostoru, když nebude chtít k noze, nikdy nechoď k němu, ale běž pryč od něj, taková klasika no" dobre si ho vychoval. pekne ti flasticku strazi niekde som kedysi cital, ze statisticky ma cokoladovy labrador nizsie IQ ako ostatne farebne variacie. obcas ked sa na tu nasu pozriem tak mam pocit ze na tom nieco bude nedate mi tu niekto nejaku dobru fintu ako cvicit "k nohe"? volako nam to stale robi problemy... Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem African
jankoxxx Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Kousky čabajky do kapsy a uvidíš jak bude dělat k noze, když příjde, kousek mu dej a ty si vem taky Časem půjde i bez pamlsků" Na velkém prostoru, když nebude chtít k noze, nikdy nechoď k němu, ale běž pryč od něj, taková klasika no"vidis, ja som pocul ze na outdoor treningu by sa malo odmenovat skor len verbalne alebo gestom. snazil som sa o to, ale asi sa vratim k cabajke
African Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Pamlsky jsou při výcviku v pohodě, samozřejmě nemůžeš vézt třihodinový výcvik čabajkou, to by ti pejsek po hodince bouchnul jak balón Výborný jsou psí piškoty, a já si je ještě v kapse lámal na malý kousíčky. Dodnes když chodím s pejskem venčit, mám je pro jistotu v kapse a on to ví, takže docela chodí. Je tedy pravda, že na něj nemám moc času, takže je to horší a horší, jak se pejskovy přestaneš věnovat, přestane poslouchat" vidis, ja som pocul ze na outdoor treningu by sa malo odmenovat skor len verbalne alebo gestom. snazil som sa o to, ale asi sa vratim k cabajke
jirka404 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Náš nový přírůstek se pomalu zabydluje .
Marfael Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 jestli máš s tím plemenem zkušenost, nebo jsi měl jinýho molosa tak prosím, ale jak psal ggrand, nevíš co má ten pes za sebou a co si v sobě nese já bych do toho nešel, ale já mám děckaNevím no...kdo ví, co má za sebou, kdo s ní co dělal. Není to zrovna ořezávátko a ve spojení třeba s traumatem z minulosti to může být tvrdý oříšek na zvládnutí. Jestli si sám, tak proč ne. Do rodiny s děckama bych takovému psovi nevěřil.U žádného utulkoveho psa není jistota,protože proste nelze zjistit co má pes za sebou.Dva utulkaci už jsou a oba dva jsem řádně proklepnul v různých situacích,Takze riziko bylo minimalizováno,ale 100% není u psa možné,nikdy,ani od štěněte.Zkusenosti s podobnýma plemenama mam,Takze z toho strach nemam.Strach mam z toho,co se může ukázat az casem,protože pes se chova jinak v útulku a jinak pak doma,kdyz zase vi,ze má svého pana.Ale je to samozřejmě riziko,to je jasny.
Exiztence Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Máme 12ti letou Westici Face:
African Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Hezky pěkně Výborná smečka"Tak u nás dneska takto :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se