bobi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Jakápak paní ... "To je ale baba vošklivá,tfujtajbl"
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 A nebo: "hele, kluci, kolem jde vecere, tak ja vam otevru branku..."
batoo Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Ja vzdycky volam kdyz jdou ty otrapove okolo: "Jestli zase skocis pres plot a pokouses nekoho, tak ti nakopu prdel!" To vzdycky metou zvysenym krokem.
M109 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 před 14 hodinami, batoo napsal: Ja vzdycky volam kdyz jdou ty otrapove okolo: "Jestli zase skocis pres plot a pokouses nekoho, tak ti nakopu prdel!" To vzdycky metou zvysenym krokem.
Shane001 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Neměl by někdo z místních pejskařů tip na hliníkový transportní box pro velkého psa. Něco jako vyrábí box4dogs?Děkuji
Vit Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) Naše Maggie. Pár psů už mi prošlo rukama, ale tak dobrácké a chytré (vychcané) zvíře jsem ještě nezažil. Asi si je vědoma, že na vratech máme stále ještě ceduli: "Tady hlídá Rottweiler", a tak ze sebe na oko dělá hlídacího psa. Když přijdeme na dvůr a nevšímáme si jí, tak zlověstně upře zak do dálky a začne poštěkávat (dokonce dramaticky zježí chlupy na zádech). Pokud ze dvora odejdeme, tak svou aktivitu ukončí a jde chrápat. Všechny návštěvy ale obtěžuje svým vtíravým chováním. Běda tomu, kdo jí začne věnovat pozornost, ten už se jí do konce návštěvy nezbaví ... (kdo má labradora, ví, o čem mluvím) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem Vit
Moty Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Někdo tady mluvil o labradorech?[emoji6]
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Holka ze Srbska:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Snídaněee... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Říkám mu netopýr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 Furt se melou... Těžko se fotí, ale jedna s biovampírem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Psíci si hrajou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A po hře, odpočinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2020 uživatelem mAra_
milda21 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: Psíci si hrajou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A po hře, odpočinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Někdy mi to připádá, že bydlíte u psů, ne psi u vás.
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Je naštvanej, že jsem ho vyrusil od nicnedelani, ale když zaveli neter, tak poslechnout musí. A hlídá mi poklad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 (upraveno) no tvl. , já k moři táhnul vždycky maximálně dvoje ... "hodinky" Upraveno 4. září 2020 uživatelem bobi
Prochy68 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Je naštvanej, že jsem ho vyrusil od nicnedelani, ale když zaveli neter, tak poslechnout musí. A hlídá mi poklad. Jak snáší teplo, ten náš by to asi nedal.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Naprosto v klidu. Jezdí od 3 měsíců a je tu jako doma. Jen do vody ho nedostanu ani omylem, dobrovolně ani packu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se