Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 A pak se vejdi do vlastní postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 V 1. 1. 2023 v 18:10, Vit napsal: Silvestrovská pohoda, přemýšlím, zda to mám dát do psího nebo kočičího vlákna ... (Maggie a Mikeš) Super. U nás je večer v pelechu u kamen taky příměří. Válčí se pouze přes den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Krásnýý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 9 hodinami, kamilb napsal: Super. U nás je večer v pelechu u kamen taky příměří. Válčí se pouze přes den. Aji s kocourem koukám velký leháro... Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Já ci takýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 No, snad nespadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Dnes v mych 18-ctych narozeninach se s Vami loucim.Bylo mi tu se Vsemi nadherne,ale uz mam velke bolesti,ktere se nedaji utlumit a rozhodl jsem se odejit za svymi psimi prateli do zvireciho nebe.Vas Benik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Bene kamaráde,budeš tu chybět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Krásnej věk, ale i tak je to smutný, držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Požehnaný věk společných radostí. Hodně sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Diky kluci,uz je u nas veterinar…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Tohle je vždycky to nejtěžší, držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 56 minutami, mlsoun1 napsal: Diky kluci,uz je u nas veterinar…. Drž se! Vím jak moc to bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Smutné. Krásný věk a správné, i když těžké rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Diky kluci.Jeste rano jsme sli na spolecnou vychazku,samozrejme jsem ho nesl a parkrat ho dal na travu.To bylo pusinek. Je to tvrde louceni,stejne jak to bylo s dcerkou.Ten pohled nikdy nezapomenu kdyz mi umrela v naruci…tak posledni foto z dobrych casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Dobre duse nebudou nikdy zapomenuty! Je mi smutno spolu s vami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Trhá mě to srdce ale vím žes pro něho udělal to nejlepší a on mě nejlepšího pána v galaxií.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se