Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 8. 1. 2025 v 12:32, Zdenek1307 napsal:

Po roce obnovuji svůj dotaz:

Mám dotaz na "odzkoušený" kvalitní potah do kufru (kombi)? Musím nutně koupit nový a s tím posledním teda nejsem moc spokojený. Jedna část se začala drolit, bočnice na suchý zip přestaly držet a celkově, když se tam ten náš mamlas hýbe, tak je stejně všechno vzhůru nohama. Tzn. chtělo by to něco festovního a co drží.

Ten starý jsem ještě použil, ale je to katastrofa, budu jej vyhazovat. Navíc jsem nechal kompletně vyčistit auto a ten kufr byl v šíleným stavu. Na netu jsem pár lepších našel, cenově od 1500 do 3500, ale zajímají mě reálné zkušenosti s použitím a kvalitou. Předem díky za ověřený tip.

Nikdo nevozí psa v kufru? 🤔

Odesláno

@Zdenek1307 Ja tam vozim dva, ale mam klec. 

Kdysi jsme vozili v kufru v potahu a bylo to strasny. Za chvilku ten potah smrdel a s tim cele auto. Plus chlupy byly vsude. Klec nesmrdi a distribuce chlupu je taky omezenejsi. Navic pro psy je to bezpecnejsi.

Odesláno
před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

@Zdenek1307 Ja tam vozim dva, ale mam klec. 

Kdysi jsme vozili v kufru v potahu a bylo to strasny. Za chvilku ten potah smrdel a s tim cele auto. Plus chlupy byly vsude. Klec nesmrdi a distribuce chlupu je taky omezenejsi. Navic pro psy je to bezpecnejsi.

Diky, klec ne. Jde mi o to, ze uz jsem mel dva potahy a oba staly za houby. Navic ten nas mamlas se porad musi nejak premistovat a je fakt velky prase. Chlupy jsou porad vsude a prave i v suchym zipu, takze ten uz pak nefunguje. Prisavky zase nic nevydrzi a odtrhavaji se. Napadl me snad jen ten vyztuzeny pelech, ale s tim nemam zkusenost. A nebo pak domaci uprava na nejake cvoky.

Odesláno

Mám jen na dně gumovou vanu, všechyn potahy co sem měl byly na prd, když sem prodával poslední auto, tak sme chlupy z kufru uklízeli tak 3 hodiny a došlo i pinzetu a holící strojek na fousy

Odesláno

A link na ten kartac by nebyl? Ptam se pro kamarada…

A k tematu.. veterina, pac dedek znicehonic zacal v nedeli blbe, resp. vyrazne hur chodit. Dneska rano se vratil k normalu, ale stejne jsme jeli.

Doktor naznal, ze kloubni vyziva s CBD uz nestaci a pichnul mu nejakej novej zazracnej lek Librela (tu definici jsem nacet na webu), ktera u psu udajne poskytuje ulevu a zaroven leci. A hele, ctyri hodiny po aplikaci je staroch temer jak vymenenej. Jsem zvedavej rano, ale mam radost.

Sice budem jezdit pro pich kazdejch 5 tejdnu cca, ale kdyz mu to ulevi a udrzi hybnost… a v nedeli ma prvni fyzioterapii. V pristim zivote chci bejt nas pes .

897219b78758bab0b7494d0bff16668a.jpeg

• Like 4
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...