Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, mlsoun1 napsal:

Tak se tu s Vámi zase na x měsíců loučíme kamarádi a cestujeme přes půl světa za prací🍖🦴🍖😉

Dávejte na sebe pozor a brzo se vraťte. 

• Díky 1
Odesláno

Spíme, zlobíme, žereme, čůráme 30x denně… A zase všechno znova. Páneček toho moc nenaspí, je to řehole, ale to formování osobnosti a budování vztahu je prostě úžasný! 10 a půl týdne!  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 12
  • Dát hlas 4
Odesláno

Spíme, zlobíme, žereme, čůráme 30x denně… A zase všechno znova. Páneček toho moc nenaspí, je to řehole, ale to formování osobnosti a budování vztahu je prostě úžasný! 10 a půl týdne!  

Ťu
Odesláno

Nějak jsem tu prudil s mříží a nakonec pořídil toto a spokojenost. Děkuji @mlsoun1 za rady (šťastnou cestu a dobré pořízení v cizině 🍻😉), ale naši 2 mají dohromady víc jak 50 kilo, tak jsem zvolil pevnější... Jen pro inspiraci, roletka maká, nandané raz dva....

• Dát hlas 2
Odesláno
Nějak jsem tu prudil s mříží a nakonec pořídil toto a spokojenost. Děkuji [mention=6190]mlsoun1[/mention] za rady (šťastnou cestu a dobré pořízení v cizině ), ale naši 2 mají dohromady víc jak 50 kilo, tak jsem zvolil pevnější... Jen pro inspiraci, roletka maká, nandané raz dva....
http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_08/20260826_145659(Vlastn).thumb.jpg.06eb953fcea6dc8baa64a28e991019f8.jpg
To je nejaky univerzal ci sedi len na danu znacku a model auta? By som mozno nieco take potrebal aby som mohol kombik nalozit po strechu, cize aby to udrzalo batozinu na mieste. Ako sa to prichytava?
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, tomina666 napsal:

Ježíš to je pupík...😍. To je Staffík, Staffbull nebo malej Piťák? Krásná barva. 👌

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno
před 13 minutami, Sphinxx napsal:

Ježíš to je pupík...😍. To je Staffík, Staffbull nebo malej Piťák? Krásná barva. 👌

SBT, Stafbull, Stafik, stafordšírský bulteriér. Neplést  s americkým stafordem. :) díky moc! Já zrzky rád. Moje předchozí byla taky červená. Tohle plemeno miluju. Za mě nejlepší pes. Ale měli jsme i pitandu a byla skvělá!! Ale velká, silná  a problém s cestováním… Ovšem to srdce. Tvořily nerozlučnou dvojku.

Odesláno
před 2 hodinami, shaggy napsal:
před 3 hodinami, DavidLC napsal:
Nějak jsem tu prudil s mříží a nakonec pořídil toto a spokojenost. Děkuji [mention=6190]mlsoun1[/mention] za rady (šťastnou cestu a dobré pořízení v cizině ), ale naši 2 mají dohromady víc jak 50 kilo, tak jsem zvolil pevnější... Jen pro inspiraci, roletka maká, nandané raz dva....
http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_08/20260826_145659(Vlastn).thumb.jpg.06eb953fcea6dc8baa64a28e991019f8.jpg

To je nejaky univerzal ci sedi len na danu znacku a model auta? By som mozno nieco take potrebal aby som mohol kombik nalozit po strechu, cize aby to udrzalo batozinu na mieste. Ako sa to prichytava?

před 1 hodinou, Harwey napsal:

Uchytenie vidim na tyckach hlavovej opierky, velkost bude uni, na rozne znacky predpokladam.

Vybíral jsem podle rozměrů, pro sichr jsem si zavolal (odkaz níže) a pán byl ochotný a vybral přímo na značku/model. Určitě jsou i univerzály, ale proč nebrat co sedí líp. Jo jen se to nasune (různé vložky na různé průměry jsou u montážní sady, musí se přikoupit, je to na fotkách v odkaze). Drobnost, nejlíp to nechat smontovaný a jen vyměnit ty vložky a hned to nasunout. Drželi jsme se návodu, rozebrali a zbytečně se s tím pak prcasili... Když jsem vybíral, jsou i dražší (možná lepší) i zároveň univerzály ale cena násobně. Jsou i levnější a i takové "stojny" z kufru do stropu (kdysi jsem měl a nebrat!). Tohle drží, na krámy také určitě dobrý, roletka je funkční...spokojenost.

https://www.autodoplnky-eshop.cz/mriz-do-kufru-auta-na-hlavove-operky-nordrive-premium-guard-typ-1-910x226mm?gad_source=1&gad_campaignid=1023154986&gclid=Cj0KCQjwnbrUBhDOARIsAKKhPpf09zryLZoIKyt2hURIYS4C_4rQ9nJZebIBiKg6kQjmZPtlF0ybWQoaAlIvEALw_wcB

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 15 hodinami, tomina666 napsal:

SBT, Stafbull, Stafik, stafordšírský bulteriér. Neplést  s americkým stafordem. :) díky moc! Já zrzky rád. Moje předchozí byla taky červená. Tohle plemeno miluju. Za mě nejlepší pes. Ale měli jsme i pitandu a byla skvělá!! Ale velká, silná  a problém s cestováním… Ovšem to srdce. Tvořily nerozlučnou dvojku.

Já se Ti nedivím, klasický Amstaff, ale i Tvůj Staffbull mají obecně skvělou povahu, menší Staffbull snad ještě více, jak já říkám, malej Staffbull je napůl člověk, jsou to fakt super parťáci, perfektní k dětem nebo starším lidem. Tak hlavně ať je zdravý. 🙏

• Like 13
  • Dát hlas 3
Odesláno

Našeho Beryho znáte - máme ho 3/4 roku, jsou mu 2,5 roku, vloni zachráněný na Slovensku z osady, kde trpěl hlady, nikdo ho nevychovával a netušil, k čemu je hračka - na balónky zpočátku koukal, nevěděl co s nimi, ale pochopil, že jsou jeho, tak si je snášel na pelíšek. Dnes je z něj neúnavný aportér a dohání, o co v dětství přišel.

Bery má už nějakou dobu kámošku Pružinu - kříženec, narodila se v útulku, takže tam nic hrozného nezažila, ale lásku jedné paničky získala až u nás v sousedství. Miluje i mě a já ji, občas ji několik dnů hlídáme, s Berym jsou skvělí parťáci.

Stejná panička si teď z útulku přivezla další fenku, Mašli. Rok stará, krásná, hodná, trochu submisivní, ale to se uvidí, je to zatím pár dnů a každým dnem je vidět pokrok. Na první setkání je k člověku lehce nedůvěřivá, ale se správným přístupem se už za chvilku nechá hladit a leze na klín. Mašle si lásku opravdu zaslouží, není známá její minulost, ale našli ji v lese, kde se 3 týdny (!!) starala o štěňata, pravděpodobně své ségry. Všichni, Mašle i drobotina, se dostali do útulku, štěňata zmizela hned a teď našla úžasný domov i Mašle. S Pružinou i Berym si sedli, takže bude na její i naší zahradě na hodně dlouho o zábavu postaráno.  

• Like 11
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...