Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Jak se to řeže? Štěně se uspí nebo se to dělá až starším psům? 

chvost do siedmeho dna zivota, usi neskor. Kupirovanie (usi urcite) je v CR zakazane od 1993.. ci sa pouziva anesteza, to vie len ten rusky veterinar co to robil.. pocitam, ze nie. Vacsinou sa to robi psim plemenam s vysokym prahom bolesti, ale bez anestezy to urcite nebude nic prijemne. Je to cele o pristupe tych ludi co to robia.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je drsné, ale asi lepsi rezat ocas nez treba..penis u lidi. 

chvost do siedmeho dna zivota, usi neskor. Kupirovanie (usi urcite) je v CR zakazane od 1993.. ci sa pouziva anesteza, to vie len ten rusky veterinar co to robil.. pocitam, ze nie. Vacsinou sa to robi psim plemenam s vysokym prahom bolesti, ale bez anestezy to urcite nebude nic prijemne. Je to cele o pristupe tych ludi co to robia.

Odkaz ke komentáři

To patří ke standardu plemene.

Přece jen jsou to psi proti vlkům a medvědům. Tak právě aby je neměli za co chytit, stáhnout k zemi a zabit.

V ČR to je snad zakázané a ti chudáci psi vypadají jak přerostlí labradoři.

Pravda na druhou stranu, mám psa s papirama ale tady mi ho neuchovni. Bych musel leda na výstavy na Slovensko (tam je svět ještě v pořádku). A na to se zcela určitě vykašlu.

No fakt chudaka psa asi vic trapi to, jak vypada nez kdyz mu rezou zaziva usi, prej kvuli vlkum. Rok 2019. No ty vole.
Odkaz ke komentáři

Castečná anestezie ( co jsem dostal info ) - dělalo se to i plemenu malej knírač - tam už spíše z estetického hlediska ( bohužel u nás byl veterinář kdysi asi opilej a pejsek měl ocásek delší a uši ne úplně souměrně ustřižené ), tohle plemeno už málokdo používá na lov krys a potkanů :-). A vím, že tam bylo i nějaké přechodné období nebo se celej vrh vozil na totu "úpravu" za hranice ještě po roce 2000 ( viz. někteří pejsci na výstavách po roce 2010-2012 ).

Odkaz ke komentáři

Ještě tu pak někde (tuším co mě právě naštvalo) jela docela dobrá debata na téma vracejících se vlků do přírody a že lidi, zejména ti, co chovají ovce, neví jak si s tím poradit. Nevyřešilo se tam samozřejmě nic, ale jak ja, tak instant jsme tam myslím pěkně vysvětlili, že právě pastevci jsou dobré řešení...

Tak proti tomu ani popel a naprosto souhlasím. Samého mě udivuje, že jim ty nářky nejsou trapné, když existuje tak prosté a krásné řešení.

Jinak k fotkám, s ušima je daleko hezčí. Bez nich vypadá, podle mě, zmrzačený. Pumy, vlky a tisíce let kupírování nebudu komentovat, je to vlastně nepodstatné. Jen jsem napsal, jak to na mě osobně působí, to je vše.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

No fakt chudaka psa asi vic trapi to, jak vypada nez kdyz mu rezou zaziva usi, prej kvuli vlkum. Rok 2019. No ty vole.

Jíš maso, máš kožený řemen na hodinkách a dcera má náušnice tak drž hubu. Pěkně pejska přikleknout, nůžky a jedem, protože hlídání, vlci, pumy a medvědi neasi. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jíš maso, máš kožený řemen na hodinkách a dcera má náušnice tak drž hubu. Pěkně pejska přikleknout, nůžky a jedem, protože hlídání, vlci, pumy a medvědi neasi.

Tak kdyby mu tim uchem vycucli este mozek, tak by ho medved ani nemoh vomracit tlapou. A na Slovensku by vyhral vystavu. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

No, Jestli si o tom plemenu jako takovém chcete něco přečíst a opravdu vás to zajímá, tak doporučuju: Irena Sehnerová, Asijští démoni.

https://www.databazeknih.cz/knihy/asijsti-demoni-145248

Jinak k tématu uší jsem řekl co jsem potřeboval, řekl bych, že vy asi taky. Na shodu názorů to nevypadá a u toho bych to nechal bejt.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Tak věřím, že všichni co měli poznámky k SAO si jistě něco k tématu nastudovali, abychom se někam posunuli ;-)

(Vtip , hlavně mě nezabijte, na vašem názoru na mého psa mi tolik zas nesejde).

Hlavě že jsou Vánoce ;-)

post-13450-0-52297700-1574882694_thumb.jpg

post-13450-0-96134100-1574882740_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Jop, všichni se vyjádřili a konsensuálně jsme došli k závěru, že bití černochů je týrání zvířat, ale na Slovensku je to v pořádku a lze je pak i vystavit. :D

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...