bobi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jakápak paní ... "To je ale baba vošklivá,tfujtajbl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 A nebo: "hele, kluci, kolem jde vecere, tak ja vam otevru branku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Ja vzdycky volam kdyz jdou ty otrapove okolo: "Jestli zase skocis pres plot a pokouses nekoho, tak ti nakopu prdel!" To vzdycky metou zvysenym krokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 14 hodinami, batoo napsal: Ja vzdycky volam kdyz jdou ty otrapove okolo: "Jestli zase skocis pres plot a pokouses nekoho, tak ti nakopu prdel!" To vzdycky metou zvysenym krokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Neměl by někdo z místních pejskařů tip na hliníkový transportní box pro velkého psa. Něco jako vyrábí box4dogs?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) Naše Maggie. Pár psů už mi prošlo rukama, ale tak dobrácké a chytré (vychcané) zvíře jsem ještě nezažil. Asi si je vědoma, že na vratech máme stále ještě ceduli: "Tady hlídá Rottweiler", a tak ze sebe na oko dělá hlídacího psa. Když přijdeme na dvůr a nevšímáme si jí, tak zlověstně upře zak do dálky a začne poštěkávat (dokonce dramaticky zježí chlupy na zádech). Pokud ze dvora odejdeme, tak svou aktivitu ukončí a jde chrápat. Všechny návštěvy ale obtěžuje svým vtíravým chováním. Běda tomu, kdo jí začne věnovat pozornost, ten už se jí do konce návštěvy nezbaví ... (kdo má labradora, ví, o čem mluvím) Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Někdo tady mluvil o labradorech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Holka ze Srbska:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Snídaněee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Ty jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Říkám mu netopýr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Ten je krasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Furt se melou... Těžko se fotí, ale jedna s biovampírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Psíci si hrajou A po hře, odpočinek. Upraveno 4. září 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: Psíci si hrajou A po hře, odpočinek. Někdy mi to připádá, že bydlíte u psů, ne psi u vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 My si tu u lesa žijeme tak nějak pospolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Je naštvanej, že jsem ho vyrusil od nicnedelani, ale když zaveli neter, tak poslechnout musí. A hlídá mi poklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) no tvl. , já k moři táhnul vždycky maximálně dvoje ... "hodinky" Upraveno 4. září 2020 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Je naštvanej, že jsem ho vyrusil od nicnedelani, ale když zaveli neter, tak poslechnout musí. A hlídá mi poklad. Jak snáší teplo, ten náš by to asi nedal.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Naprosto v klidu. Jezdí od 3 měsíců a je tu jako doma. Jen do vody ho nedostanu ani omylem, dobrovolně ani packu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se