bobi Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Na výletě,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Ranní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 (upraveno) Rozdíl jednoho roku... Leží pořád stejně A takové to bylo roztomilé... Upraveno 16. září 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 @mAra_ V úterý jsem jel na kole a měli tam barevně stejnýho jako máš ty, velikostně bych řekl že mu bylo tak 9m, byl trochu menší, ale překvapilo mě jak na mě jen tak docela klidně poštěkával a vrtěl u toho ocasem, je to jejich běžný přístup, že prostě ví, že kdybych šel k plotu, že vyhraje?:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Tak nejak jsme tu prisluzbu pojali pracovne Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Tonička po operaci, s věrnou kamarádkou, která jakýkoliv pokus o kontakt vyhodnotila jako negativní a hrozilo natržené lýtko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 2 hodinami, Moty napsal: @mAra_ V úterý jsem jel na kole a měli tam barevně stejnýho jako máš ty, velikostně bych řekl že mu bylo tak 9m, byl trochu menší, ale překvapilo mě jak na mě jen tak docela klidně poštěkával a vrtěl u toho ocasem, je to jejich běžný přístup, že prostě ví, že kdybych šel k plotu, že vyhraje?:-D Nasi psi to měli vždycky taky že když štěkali a hlídali, tak u toho vrtěli ocasem. Oni dost matou tělem je totiž to hlídání baví. Ale když pak někdo plot přeleze, tak klidně kousnout. A u toho pořád vrtí... Kunak třebas by jako nejvíc největší zábavu utekl a zadávil každého kdo jde kolem. Takže ano, vrtí, ale bacha na to, neznamená to úplně totéž, jako u jiných psů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Před hodinou, kamilb napsal: Tonička po operaci, s věrnou kamarádkou, která jakýkoliv pokus o kontakt vyhodnotila jako negativní a hrozilo natržené lýtko. A to i u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Ne, jen koulela očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Nějak se mi na té karanténě mnozí fotky psů Ale tvářím se, že jsem pořídil poníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Jop, dobrák a mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Hříčka přírody, v ČR téměř nevídané, prazvláštní tvor vhodný do cirkusového šapitó, náramně inteligentní. Vyčmuchá cokoliv, pokud je to pišingr nebo párek. Neuvěřitelně věrný komukoliv cizímu, kdo se na něj přívětivě podívá. Původ doložen hodnověrným osvědčením z jehličkové tiskárny Epson - otec BOXer, matka labrADOR. Výsledek BOXADOR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 K předchozímu příspěvku: Kdo pozná kopec na pozadí má u mě pivo. .... Nápověda: není to ani Vesuv, ani Říp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 No, může to být Sněžka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Oblík?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Jj, je to Oblík v Českém Středohoří, kousek od Rané. A pivo si múžeme dát v Pincku nebo CHCHP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Přesně tak, Oblík. Pivo se výhercům nalévá dnes od 11:00 do 11:15 v restauraci Stromovka v LN. A aby to nebylo úplně offtopic, tak psa vezmu s sebou. I když pije jenom malou desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 V 18. 9. 2020 v 19:03, mAra_ napsal: ten vyraz v tvari ponika v kontraste k vam dvom.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se