mAra_ Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Dlouho tu nebylo 80+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Já chci na vycházku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 V 15. 9. 2021 v 11:39, miccalek napsal: Pejskaři, prosím o radu. Máme čubičku kříženec jezevčík a cosi, 8 roků. Před měsícem jí večer začala brutálně chcát krev z jedné nosní ďůrky. Chlazení čumáku trochu pomohlo, ale buďte u psa celou noc až do rána. Ráno to vypadalo OK, tři dny pohoda a pak zase. Tak na veterinu, tam jí píchal nějakou 4kombinaci (na srážlivost, b-čko atd), celkem tři návštěvy každý den. A pak dal doktor antibiotika na 10 dní. Celý měsíc byla v pohodě a včera večer zase krev. Zdaleka ne tak moc jak minule, ale je to běs. Tak jedem dnes zase. Říkám si, může to být i od plísní? Myslím alergie. Protože já třeba su alergický na plísně (jinak na nic) a stačilo tehdy se jenom k tomu psíkovi přiblížit, pohladit a už mně to zatahovalo dýchák. Při stírání krve z podlážky mně uplně zčervenaly hnáty a svědilo jak čert, jak jsem si ich močil v kýblu. A ten měsíc kdy byla v pohodě jsem žádné alergie necítil. Tak babo raď, musím o tom povědět dochtorovi. Zdravím , napadlo mne nemúže mít v nose nějaké cizí těleso ,? RTG by nebyl od věci nechat udělat , s tou alergií se mi to nezdá , se vší uctou . Snad to bude dobrý , držím palec . B.B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 dneska budeme relaxovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Zdravíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Dělají že spí, nechce se jim ven. Fučí tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Roste jako z vody... teď tak dvě tři kila za tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 (upraveno) Včera k nám přijeli naši... Otevřeli do bránu, vešli do baráku. A táta mi říká.... Ten Kunak, to je dobrý hlídač... Ani se nevzbudil... No teď už ho měnit nebudu Upraveno 22. října 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Je to pašák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tvé rodiče, asi zná - pamatuje si je, tak proč by vstával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Dělají že spí, nechce se jim ven. Fučí tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Úžasně sladcí. Pro ty dva mám slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Přesně, vždycky se těším s čím tu @kamilb dalším vyleze. A tohle fakt nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tohle je fotka do souteze, to jinak neni mozny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Tento týden je to rok, co nás opustil, moc nám chybí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Velká psí radost - první sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ma dobry maskovani, mohl by bejt odstrelovac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se