Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Tohle je náš Bobík, Bílý švýcarský ovčák. Jeho máma je kanisterapeutický pes (vlastně fena ;-)

No a jelikož Němci potřebovali do své armády něco takového, tak to jenom pořádně "zasvinili", aby to na louce nesvítilo a tak vzniknul Německý ovčák...

post-13918-081053800 1309457570.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... :crying_anim:

post-3263-075066700 1310077229.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... :crying_anim:

Vím o čem mluvíš, je hrozný ztratit svýho nejlepšího kámoše, už mě odešli dva do psího nebe a dodnes na ně vzpomínám se slzou v oku. Nejlepší ovšem je pořídit si hned dalšího" Každý pes je jedinečný svoji povahou, takže si myslím, že ho srovnávat nebudeš a proč taky, viď. Nový pejsek tě ani nenechá tolik smutnit"

My jsme včera dali 10km trénink na Norsko se 40 kg baťohem na zádech a málem mě trefilo" Klima jak v Brazílii :smile_anim:

post-364-052644100 1310115974.jpg

post-364-071902000 1310116001.jpg

Odkaz ke komentáři

To je smutné. Já doufám, že Filo tu s náma ještě nějaký ten rok pobude...

Pár fotek z Belgie před dvěma týdny:

post-3194-004990700 1310116296.jpg

post-3194-041718900 1310116296.jpg

post-3194-089895900 1310116296.jpg

Odkaz ke komentáři

Měl jsem to stejný, tak yjsem radši novýho nechtěl a pořád ještě nechci. My jsem vzali týranýho psa, osudový setkání a člověk ví, že ho v těch sračkýách nemůže nechat. Vypiplali jsme ho, přestal se bát lidí, psů a začal být happy .. a pak nám ho nějaký dement otrávil.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...