pavča Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Dám to ještě sem, mně se to hrozně líbí. http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&vq=medium#t=125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 (upraveno) vzali jsme si druhýho psa z útulku, jsme sběratelé pudlů Upraveno 11. června 2011 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Takový dva pesci....černá je mámou bílé. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 5 Bavorských barvářů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Nikdy jsem psa nechtěl, jednou jsem se vrátil domů ze zápasu a už tam na mě čekal SHI-TZU a od tý doby to spolu táhnem už 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 toto je nas Timmy - maly velky nezbednik foto je z rodinneho albumu a TIMMY je v strede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Tohle je náš Bobík, Bílý švýcarský ovčák. Jeho máma je kanisterapeutický pes (vlastně fena ;-)No a jelikož Němci potřebovali do své armády něco takového, tak to jenom pořádně "zasvinili", aby to na louce nesvítilo a tak vzniknul Německý ovčák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Arnold - americky buldok krizeny se staffem - 11mes Shelly - kratkosrsta civava - 2mes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Nové prírastky ... majú už ale pár týždňov ... rasa akita inu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 5 Bavorských barvářů A využíváš jich pracovně? To už musí být dobrá smečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 A využíváš jich pracovně? To už musí být dobrá smečka Jakub Stetka vyuziva barvare zasadne pracovne... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... Vím o čem mluvíš, je hrozný ztratit svýho nejlepšího kámoše, už mě odešli dva do psího nebe a dodnes na ně vzpomínám se slzou v oku. Nejlepší ovšem je pořídit si hned dalšího" Každý pes je jedinečný svoji povahou, takže si myslím, že ho srovnávat nebudeš a proč taky, viď. Nový pejsek tě ani nenechá tolik smutnit" My jsme včera dali 10km trénink na Norsko se 40 kg baťohem na zádech a málem mě trefilo" Klima jak v Brazílii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... To je smutné. Já doufám, že Filo tu s náma ještě nějaký ten rok pobude... Pár fotek z Belgie před dvěma týdny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Od úterka máme doma malého knírače ( narozen 11.5. ), foto z domova zatím nemám, neposedí, nepostojí . Z chovné stanice poslední skaut ( vřele doporučuji ). Je to naše "malá" radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... Měl jsem to stejný, tak yjsem radši novýho nechtěl a pořád ještě nechci. My jsem vzali týranýho psa, osudový setkání a člověk ví, že ho v těch sračkýách nemůže nechat. Vypiplali jsme ho, přestal se bát lidí, psů a začal být happy .. a pak nám ho nějaký dement otrávil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Horác včera úspěšně složil barvářské zkoušky-v první ceně, 4 z 18 psů.Frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Bavíš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Zdravim my mame doma chivavu nebo civavu co ja vim jak se to pise ale vsechno nam vetsinou rozkouse nebo pocura kdo by chtel fotky postnu je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se