pavel58 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Máš recht. Prdím na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Primky mám z nostalgie rád, těch novodobých mám víc než těch starých, ale víme všichni jak je to s jejich kvalitou. Pravda autor příspěvku chtěl zřejmě vyprovokovat větší rozpravu, než by se mu dostalo ve vláknu "Averze". No třeba se párkrát spálil, což není vůbec problém, někdy mám pocit z místní rozpravy, že se na Aukru prodává více "padělků" než originálních kousků. No nic, tyhle témata vždy dost provokují, lepší je to napsat na zeď doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 zakladatel vlákna má můj respekt za to, že přes urážky, hulvátství a argumenty hraničící se sex. deviací nesklouzává k osobním invektivám, zachovává si nadhled a argumentační přístup - tak to mezi gentlemany má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Já bych hromadění starých Primek přirovnal spíš ke sbírání odznáčků, numismatice, filatelii atd. Primky, ale nejen ty - obecně vintážky, se mně v hodinkovnici množí, přitom aktivně nosím Seiko SKA371P1, na střídačku s Orient King Master WV0011AA. Pokud jdou na ruku nějaké vintážky, pak je to většinou na jednorázovou akci, pokochám se / provětrám je a jdou zpět .... prakticky nemá smysl je držet... ale u filatelistů taky nikdo neřeší, že si známku nenalepí na dopis, u odznáčků už není vůbec co řešit Občas mám tendence pustit Primky do světa - nechat si tak 5 kousků - a raději na místo v hodinkovnici pověsit něco jiného... ale nakonec se stejně neudržím a přikoupím zase nějaké Primky - masové hodinky bez unikátního designu, se strojkem který se od šedesátých let nedokázal posunout ani na day / date v pouzdře z blata... no a co Přesně můj případ.. jak někdo známky, mince tak Já pár Prim (ne na prodej) a na ruce SEIKO UFO :-) Na druhou stranu mě ty nové Elton nic neříkají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tak tohle už ale hysterie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris.fly Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 To pečlivé uspořádání mě fascinuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Přesně můj případ.. jak někdo známky, mince tak Já pár Prim (ne na prodej) a na ruce SEIKO UFO :-) Na druhou stranu mě ty nové Elton nic neříkajíTak se mi zdá, že ve Zlíně jsou dobrý blázni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) Jo jo, a ani o vzácné a drahé Jawy tam asi není nouze. https://www.motoinzerce.cz/motorky/jawa/1060068-500-ohc.html Kurnik 500stovku a k tomu Orlíky to by bylo žádlo, ještě že jsem chudej. Upraveno 17. února 2020 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jdu se podívat do Rolex sekce, jestli tam nezaložil stejný vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 zakladatel vlákna má můj respekt za to, že přes urážky, hulvátství a argumenty hraničící se sex. deviací nesklouzává k osobním invektivám, zachovává si nadhled a argumentační přístup - tak to mezi gentlemany má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jdu se podívat do Rolex sekce, jestli tam nezaložil stejný vlákno.Rozhodně by měl založit, budu první co napíše, že má pravdu a na Rolex mě baví jen jak vyrostla ta cena, kvalita zůstala stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Přesně můj případ.. jak někdo známky, mince tak Já pár Prim (ne na prodej) a na ruce SEIKO UFO :-) Na druhou stranu mě ty nové Elton nic neříkajíDejve, to je sbírka, nebo neprodaný skladovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Primky jsou mi naštěstí fuk, ale tohle vlákno jsem si přečetl s otevřenou pusou-od nadpisu po komentáře a nestačím se divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Dlouho jsem si tak nepočetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 DavidC3hotová krása. Díky.Je to jako když jsem byl kdysi na pouti a měli tam mísu leštěných různobarevných kamenných vajec. Nemohl jsem se od tohoodtrhnout a manželka mi říká - no tak si jedno kup. Nešlo to, kdykoli jsem jedno vytáhl z té hromádky, ztratilo to to pravé kouzlo. Jako když se ti líbí duhaa máš si vybrat jednu barvu, nemá to už ten šmrnc. V té záplavě už nehledím na naprasklé sklíčko a sloupnutý chrom, ztratí to na důležitosti.Je to, opakuji, hotová krása a jdu to študovat ještě jednou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tohle vlakno mi udelalo radost. Teda ne obsahem, ale zjistenim, ze Foundryman jeste zije a zrejme pasivne na foru pobyva . Hned ma clovek lepsi den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Skalisi, jasně :-) Akorát nerad píšu, jen abych psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ta Davidova expozice tohle vlákno zdůvodnila, tomu řikám odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hezke vlakno. Taky jsem se pobavil.Vice takovych gentlemanu mezi nami jako je zakladatel.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Hitler je genteleman, někde vlevo dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky