Marfael Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Neuvěřitelné jak se dnes vydělává:-). Jak jsou takové ty slevové portály s výraznýma slevama. Náhodou kouknu na jakési kraťasy, kde je 50% sleva z 900 kč na 450 kč. jelikož vím jak to chodí, kouknu na ebay a ty samé kraťasy, včetně stejných fotek a všeho jsou i s dopravným 185 kč:-))). A v diskusi pod tím se ještě honosí, že kraťasy jsou vyráběny jen pro ně:-))). Ale tak když to lidi kupují, tak proč ne, že:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Ze jsem si vybral hezkou parcelku, ale nemam na ni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Hezkypěkně vlku, přeji brzké uzdravení... Zvláštní je, že při těžkých pádech člověk neví proč, mozek vypne, měl jsem to podobně, i když kromě rozbitého kolena, vyhozeného ramene a naražených žeber, jsem byl na tom oproti tobě 100% líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Neuvěřitelné jak se dnes vydělává:-). Jak jsou takové ty slevové portály s výraznýma slevama. Náhodou kouknu na jakési kraťasy, kde je 50% sleva z 900 kč na 450 kč. jelikož vím jak to chodí, kouknu na ebay a ty samé kraťasy, včetně stejných fotek a všeho jsou i s dopravným 185 kč:-))). A v diskusi pod tím se ještě honosí, že kraťasy jsou vyráběny jen pro ně:-))). Ale tak když to lidi kupují, tak proč ne, že:-). tudle jsem tak viděl exkluzivně pro ně vyráběné Ohseny za 800... Stojí i s poštou z HK 200. Když někdo není schopen si zřídit paypal, tak prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Rozsypal se mi vrtulník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 tak pokial si v nom nesedel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Štve mne, že neumím jezdit na kole: zrakvil jsem se cestou z práce na cyklostezce..Ciwe vlku to mas pěkné zafixované, přeju brzké uzdravení bez komplikaci P.S. Jsi to ty, komu jsem prodal Cannondale Synapse Carbon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Ciwe vlku to mas pěkné zafixované, přeju brzké uzdravení bez komplikaci P.S. Jsi to ty, komu jsem prodal Cannondale Synapse Carbon? Jj, neboj, Duku, synapse je netknutá .-) Stalo se cestou z práce, předpověď byla přeháňky, bral jsem treka s blatníkama a těšil se, jak si večer vyběhnu .-) Technická: to bílé na fotce je fáč, žádná sádra, kosti - klouby ve správné pozici fixuje "zevní fixátor". Z vlastní zkušenosti mohu porovnat s fixací zápěstí v sádře, resp. pryskyřici (scotch) - to železo je naprosto neúprosný, sádru si člověk vždycky časem nějak upraví a prsty toho zvládnou víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Hele o kolo starost vůbec nemám ;-)Kdysi jsem pracoval ve firmě na výrobu implantátů a externích fixátorů ale koukám tento asi není "náš"... Hlavně že fixuje a že žiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 @vlk: at se rychle zotavis a uzijes aspon trochu leto! do zimy se na kolo urcite jeste dostanes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Asi tak o 10 minut mi utekly dream watche Po*ebaný práce na silnicích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Asi tak o 10 minut mi utekly dream watche Po*ebaný práce na silnicích....Jaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Jaky?Ále, jenom nějaký sprostý Seika... Neřeknu, který to jsou, to by nebyla žádná zábava Budeš si muset holt počkat, až se za rok, rok a půl objeví znova na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 (upraveno) Že mám i na druhé straně(s tou jednou už se ke mě dostal) Seiko Oysteru stržený závit a šroubek nejde vyndat... Měl jsem to zkusit nejdřív bez zapojení do článku, ale to mě napadlo až teď. A to jsem si ten článek chtěl přidat jen na léto...no, tak teď to mám nastálo. Edit: Nějaký nápad jak to vyndat? Kdysi jsem to zkoušel u toho druhého, ale bez úspěchu. Tenhle se teď točí volně, ale ven se mu nechce Edit2: Párátko s trochou vteřinového lepidla na konci zabralo, uf Upraveno 28. července 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Právě nabřeží tam nedokážu identifikovat ale tk necháme se překvapit to by mě nas----- chodim tam na masížeBlízkost voleb je cítit a tak je vidět i úkaz takřka normálním okem nezahlédnutelný- politici couvají ze svého projektu. Pro straspola, je to u vás na praze 5.http://praha.idnes.cz/praha-5-odmitla-parkovaci-zony-dkl-/praha-zpravy.aspx?c=A140726_2085543_praha-zpravy_mav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 (upraveno) Blízkost voleb je cítit a tak je vidět i úkaz takřka normálním okem nezahlédnutelný- politici couvají ze svého projektu. Pro straspola, je to u vás na praze 5.http://praha.idnes.cz/praha-5-odmitla-parkovaci-zony-dkl-/praha-zpravy.aspx?c=A140726_2085543_praha-zpravy_mavVolby jsou jim u p....e. Na pětce se dá na radnici tlačit pouze hrubou silou. Navíc- ten základní problém už je hotový- vykurvené centrum. Ten zbytek se prostě nabaluje. Upraveno 28. července 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Telefonát ze společnosti nabízející možnost investování na kapitálovém trhu: Já: Slušné představeníOn: Tady je .... ze společnosti ....Já: Co pro vás můžu udělat?On: Chci vám nabídnout možnost investování, teď je ta správná dobaJá: Děkuji, nemám zájemOn: Vy nerad vyděláváte peníze?Já: Nemějte hloupé otázky, opakuji, že nemám zájem.On: Tak di do prdele č*urákuA zavěsil. Vím, že nemají lehké živobytí, ale přece jen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Telefonát ze společnosti nabízející možnost investování na kapitálovém trhu: Já: Slušné představeníOn: Tady je .... ze společnosti ....Já: Co pro vás můžu udělat?On: Chci vám nabídnout možnost investování, teď je ta správná dobaJá: Děkuji, nemám zájemOn: Vy nerad vyděláváte peníze?Já: Nemějte hloupé otázky, opakuji, že nemám zájem.On: Tak di do p....e č*urákuA zavěsil. Vím, že nemají lehké živobytí, ale přece jen ...A to mě hodně překvapuje, protože lidi na těchto telefonech jsou tak asertivní, že to až mnohdy hezké není a procházejí takovým filtrem, že se mi to zdá až neuvěřitelné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 asi byl už dneska třicátej osmej..taky se mi něco podobnýho stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Moj univerzálny scenár:Ja: dobry den počúvamOn (a): ponúkame blablateleblaJa: to je omyl. On (a): [zmatene ticho ] / v lepšom pripade habkanie alebo pokus o zopakovanie ponukyJa: mate zle cislo, to je omylOn(a): tak dopocutia (zmatene) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky