Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Neuvěřitelné jak se dnes vydělává:-). Jak jsou takové ty slevové portály s výraznýma slevama. Náhodou kouknu na jakési kraťasy, kde je 50% sleva z 900 kč na 450 kč. jelikož vím jak to chodí, kouknu na ebay a ty samé kraťasy, včetně stejných fotek a všeho jsou i s dopravným 185 kč:-))). A v diskusi pod tím se ještě honosí, že kraťasy jsou vyráběny jen pro ně:-))). Ale tak když to lidi kupují, tak proč ne, že:-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neuvěřitelné jak se dnes vydělává:-). Jak jsou takové ty slevové portály s výraznýma slevama. Náhodou kouknu na jakési kraťasy, kde je 50% sleva z 900 kč na 450 kč. jelikož vím jak to chodí, kouknu na ebay a ty samé kraťasy, včetně stejných fotek a všeho jsou i s dopravným 185 kč:-))). A v diskusi pod tím se ještě honosí, že kraťasy jsou vyráběny jen pro ně:-))). Ale tak když to lidi kupují, tak proč ne, že:-). 

tudle jsem tak viděl exkluzivně pro ně vyráběné Ohseny za 800... Stojí i s poštou z HK 200. Když někdo není schopen si zřídit paypal, tak prosím...

Odkaz ke komentáři

Ciwe vlku to mas pěkné zafixované, přeju brzké uzdravení bez komplikaci

P.S. Jsi to ty, komu jsem prodal Cannondale Synapse Carbon?

Jj, neboj, Duku, synapse je netknutá .-) Stalo se cestou z práce, předpověď byla přeháňky, bral jsem treka s blatníkama a těšil se, jak si večer vyběhnu .-)

Technická: to bílé na fotce je fáč, žádná sádra, kosti - klouby ve správné pozici fixuje "zevní fixátor". Z vlastní zkušenosti mohu porovnat s fixací zápěstí v sádře, resp. pryskyřici (scotch) - to železo je naprosto neúprosný, sádru si člověk vždycky časem nějak upraví a prsty toho zvládnou víc.

Odkaz ke komentáři

Že mám i na druhé straně(s tou jednou už se ke mě dostal) Seiko Oysteru stržený závit a šroubek nejde vyndat... :wallbash: Měl jsem to zkusit nejdřív bez zapojení do článku, ale to mě napadlo až teď. A to jsem si ten článek chtěl přidat jen na léto...no, tak teď to mám nastálo. Edit: Nějaký nápad jak to vyndat? Kdysi jsem to zkoušel u toho druhého, ale bez úspěchu. Tenhle se teď točí volně, ale ven se mu nechce :(
Edit2: Párátko s trochou vteřinového lepidla na konci zabralo, uf :clap:

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Právě nabřeží tam nedokážu identifikovat ale tk necháme se překvapit to by mě nas----- chodim tam na masíže

Blízkost voleb je cítit a tak je vidět i úkaz takřka normálním okem nezahlédnutelný- politici couvají ze svého projektu. Pro straspola, je to u vás na praze 5.

http://praha.idnes.cz/praha-5-odmitla-parkovaci-zony-dkl-/praha-zpravy.aspx?c=A140726_2085543_praha-zpravy_mav

Odkaz ke komentáři

Blízkost voleb je cítit a tak je vidět i úkaz takřka normálním okem nezahlédnutelný- politici couvají ze svého projektu. Pro straspola, je to u vás na praze 5.

http://praha.idnes.cz/praha-5-odmitla-parkovaci-zony-dkl-/praha-zpravy.aspx?c=A140726_2085543_praha-zpravy_mav

Volby jsou jim u p....e. Na pětce se dá na radnici tlačit pouze hrubou silou. Navíc- ten základní problém už je hotový- vykurvené centrum. Ten zbytek se prostě nabaluje.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Telefonát ze společnosti nabízející možnost investování na kapitálovém trhu:

Já: Slušné představení

On: Tady je .... ze společnosti ....

Já: Co pro vás můžu udělat?

On: Chci vám nabídnout možnost investování, teď je ta správná doba

Já: Děkuji, nemám zájem

On: Vy nerad vyděláváte peníze?

Já: Nemějte hloupé otázky, opakuji, že nemám zájem.

On: Tak di do prdele č*uráku

A zavěsil.

Vím, že nemají lehké živobytí, ale přece jen ...

Odkaz ke komentáři

Telefonát ze společnosti nabízející možnost investování na kapitálovém trhu:

Já: Slušné představení

On: Tady je .... ze společnosti ....

Já: Co pro vás můžu udělat?

On: Chci vám nabídnout možnost investování, teď je ta správná doba

Já: Děkuji, nemám zájem

On: Vy nerad vyděláváte peníze?

Já: Nemějte hloupé otázky, opakuji, že nemám zájem.

On: Tak di do p....e č*uráku

A zavěsil.

Vím, že nemají lehké živobytí, ale přece jen ...

A to mě hodně překvapuje, protože lidi na těchto telefonech jsou tak asertivní, že to až mnohdy hezké není a procházejí takovým filtrem, že se mi to zdá až neuvěřitelné....

Odkaz ke komentáři

Moj univerzálny scenár:

Ja: dobry den počúvam

On (a): ponúkame blablatelebla

Ja: to je omyl.

On (a): [zmatene ticho ] / v lepšom pripade habkanie alebo pokus o zopakovanie ponuky

Ja: mate zle cislo, to je omyl

On(a): tak dopocutia (zmatene)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...